Goetia magi med demoner och de döda: hur du kan bli av med spöken i ditt hem


 

 

 

 

 

 

 


 

Goetia magi med demoner och de döda kan orsaka obehagliga effekter. Detta är sigillet av demonen Sabnock från Goetia. Sabnock kan jaga bort spöken.

 

 

Goetia magi med demoner och de döda kan orsaka obehagliga effekter. Spöken av döda människor kan gå vilse i vår fysiska värld. Eller ibland har de olösta problem som de vill lösa.

Sådana döda människor kommer att försöka komma i kontakt med de levande. Om du utövar nekromantisk magi eller magi med jord från kyrkogården, kanske du vill vara väl skyddad.

Troligtvis kommer du att upptäcka spöken i ditt utrymme under drömmar. Hur? Om du har husdjur, börjar dina husdjur plötsligt skälla mitt på natten med jämna mellanrum.

När du slumrar igen ser du med ditt tredje öga ”spöket” som rör sig i din bostad. När spöket rör sig nära dina husdjur, börjar skällandet och skrikandet igen.

På detta sätt kommer du att veta att du har ett spöke i ditt hem. Den främsta faran med nekromantisk magi är förändringen i ditt tankemönster.

De döda kan påverka oss att tänka nya eller ovanliga tankar och därmed förändra våra liv. Du vet att vi skapar våra liv med tankarnas kraft.

 

 

 


 

Goetia magi: Sabnock,

Murmur & Bune

 

 

Så vad gör du om du fruktar invasionen av spöken från kyrkogården? Jag råder dig att göra magi med demonen Sabnock. Sabnock är mycket omtänksam som en demon.

Han verkar älska husdjur och ger dem en trygg och lugn miljö att leva i. Jag har märkt en förändring hos mina husdjur och de har blivit väldigt lugna.

Gör ritualer med Sabnock minst en gång i månaden, och regelbundet, för att fastställa och hålla ditt försvar på en hög nivå. 

 

 

 

 

Demonen Sabnock:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Sabnock är rankad som Markis. Han dyker upp i form av en beväpnad soldat med ett lejonhuvud och han rider på en blek häst.

Denna demon bygger upp höga torn fulla av vapen och även slott och städer. Han framkallar ruttna sår i människor och dessa sår består under 30 dagar.

Sabnock ger häxan goda demoniska tjänare. Denna demon styr 50 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Murmur:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Murmur är en hertig och också en jarl. Han framträder i form av en soldat som rider på en gam. Han bär en hertigs krona på huvudet. Han har sällskap av sina två ministrar.

Denna demon lär ut filosofi och han begränsar också de dödas själar att komma framför häxan för att svara på frågor. Murmur styr 30 legioner demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

Om du har en konstig upplevelse, för att du har kallat de döda, råder jag att kalla på Murmur eller på demonen Bune. Dessa två demoner är Goetias nekromanti demoner.

Kalla också på de döda och be de lämna ditt hem. Be Murmur att följa med de döda till kyrkogården. 

 

 

 

 

Demonen Bune:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bune är en hertig och han dyker upp som en drake med tre huvuden. Hans tredje huvud är av en man. Bune pratar med en fin röst. Han hjälper de döda att ändra sin plats och han också samlar djävlarna och de döda på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han ger sanna svar på alla dina frågor och du kan lita på Bune. 30 legioner av demoner lyder Bune.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

Du kan använda den döda personens sigil (ett foto av gravstenen) eller foto i din ritual. Du kan också skapa en docka av den döda personen och fästa sigillet av Bune eller Murmur på den. Man kan styra de döda!

Efter ritualen, begrav dockan med bifogade sigillen på kyrkogården. I det här fallet återvänd aldrig tillbaka till den platsen.

Jag gör inte anspråk på att vara expert på området nekromanti. Jag skriver bara om mina upplevelser efter att ha kallat de döda och hur Sabnock har hjälpt mig att skydda mina husdjur från spökar.

Men i vissa olyckliga fall kommer rastlösa spöken inte att lämna. I det här fallet måste du acceptera att spöket vill hjälpa dig. Jag råder att aldrig kalla på rastlösa andar, eftersom de är mycket ihärdiga, har en stark vilja och är desperata efter kärlek.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft