Demonen Amaymon och Goetia demonen Asmoday: en penningflaska för häxor


 

 

 

 

 

 

 


 

Amaymon och Goetia demonen Asmoday arbetar som ett team. Det här sigillet av Amaymon kommer från den “Svurna boken av Honorius”.

 

 

 

Demonen Amaymon och Goetia demonen Asmoday arbetar som ett team: Amaymon är chef över Asmoday. Jag är mycket tacksam till demonen Asmoday, eftersom han lärde mig Photoshop väldigt snabbt.

Demonen Asmoday höll sitt löfte: han undervisar alla vetenskap, programvara och hantverk för alla som har ett brinnande intresse och behov att lära sig.

 

 

 


 

Asmoday:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Detta är sigillet av demonen Asmoday från Goetia.

 

 

Asmoday eller Sidonay är en Stor Kung. Han ses med tre huvuden, varav den första är som en tjur, den andra som en man, den tredje som en ram.

Demonen Asmoday har en ormskaft och han spottar ut lågor ur hans mun. Han går på fötter av en gås och han rider på en infernall drake.

Han bär också en lans och en flagga i handen. Asmoday är under demonen Amaymons kraft.

Häxan bör respektera Asmoday eftersom han är mycket stolt. Om häxan handlar respektlöst mot Asmoday, kommer Asmoday göra allt tvärtom, och skapa chaos istället för ordning i häxans liv. 

Om Asmoday behandlas väl, svarar han på alla frågor med sanning och hjälper häxan mycket fort. Demonen Asmoday gör en man osynlig för sina fiender.

Han visar också de platser där värdefulla skatter ligger, och bevakar dem. Asmoday har under sin kraft sjuttio två legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Amaymon och Asmoday:

de lär ut programvara

 

 

Dessutom bad jag Asmoday att lära mig hur man omdirigerade webbadresser från http till https, WordPress på en bra nivå med användning av Woocommerce och andra plugins.

Jag lärde mig allt detta av demonen på bara några månader. Demonerna hade använt min hjärna, mina ögon och mina händer för att bygga min webbshop.

Idag, om du ber mig att bygga en webbshop, tvivlar jag på min förmåga att göra detta. Jag kommer inte ens ihåg alla detaljer i processen.

 

 

 

Den här videon presenterar dig för Kings of Goetia.

 

 

 


 

Amaymon och Asmoday:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Asmoday kallas på söndagar. Hans område är Klifa Thagirion (skalet av Tiphareth).

 

 

Asmoday matchas till Thagirion som är skalet av Tiphareth. Jag använder mostvarigheterna av Tiphareth även för Thagirion.

Styrande planet: Sol

Dag: Söndag

Astro timme: Sol

Färg på sigill av papper: gul

Sigill av metall: guld

Färg på stearinljuset: gul (guld)

Antal och nummer i magi: 6 (6 stycken mynt till exempel)

Växt: Solros (använd frön)

Halvädelsten: Topaz

Den bästa dagen för ritualer med Asmoday är söndag. Du kan finjustera din magi genom att välja den astrologiska timmen av Solen.

De bästa tiderna för att skapa denna penningflaskan är nymåne, vaxande måne eller fullmånen.

 

 

 


 

Penningflaskan: magin

 

 

Du kommer behöva:

ett gult stearinljus

penningolja (för stearinljuset)

en liten glasburk med skruvlock

tillräckligt med ris

6 solrosfrön + 6 mynt (3 inhemska och 3 utländska)

sigillen av Asmoday och Amaymon (myntaolja för sigillen, eftersom mynta lockar pengar)

ditt blod

penningpulver (kanel, muskotnöt, mynta och persilja)

 

 

 

Detta är en ritual med Asmoday. Jag hade också en speciellt armband. Armbandet placerades på sigillet av Asmoday när jag gjorde magi.
Detta är en ritual med Asmoday. Jag hade också en speciellt armband. Armbandet placerades på sigillet av Asmoday när jag gjorde magi.

 

 

Aktivera sigillen av Amaymon och Asmoday med luft, eld, vatten och jord. Kalla först Amaymon och anropa sedan Asmoday. 

 

 

[Jag behövde hjälp och bad demonerna att bygga upp min webbplats och webbshop, och installera alla momsberäkningar.

Sanningen är att jag också kallade på andra demoner och ingick flera pakter med var och en av dem. Jag kallade på Lucifer, Lucifuge, Clauneck, Bune, Asmoday och Amaymon mycket ofta.

De byggde upp min webbshop och lärde mig design i Photoshop på en mycket bra nivå. Jag kände mig så älskad av demonerna under hela processen.]

 

 

 

 

Be Asmoday och Amaymon att hjälpa dig. Jag formulerade min önskan så: “Lär mig WordPress, WooCommerce och allt som har med min webbshop att göra på en nivå som jag tidigare inte kände!”

Du kan och måste be demonerna att hjälpa dig att tjäna pengar, men ibland är att “tjäna mer pengar” en gradvis process. Demonerna hjälper dig genom att dra till dig en ny möjlighet och lära dig nya färdigheter.

Placera en droppe eller två av ditt blod tillsammans med några droppar myntaolja på båda sigillen. Pudra sigillen med penningpulvret.

Häll lite ris i burken för att täcka botten. Släpp demonernas vikta sigillen i burken. Tillsätt mynt och solrosfrön, och häll i resten av riset. Stäng burken.

Höj häxkraften i cirkeln och projicera den mot burkens yta. Tacka demonerna och ge dem tillstånd att avgå. Asmoday och Amaymon kommer att börja ta hand om dig.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft