Demonen Belial från Goetia: enkel penningmagi för dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Belial: lite kaos

 

 

Demonen Belial är demonen av kaos och framgång i livet. Var beredd på lite kaos när du ber Belial om mer pengar. Det är sant att även dina “fiender” kommer att ge dig “välsignelser” i förklädnad.

Belial kommer att påverka dina fiender (de kommer inte att veta att Belial har gjort dem till dina tjänare) för att arbeta för ditt högsta bästa. Dina fiender kommer ge dig välsignelser.

Bli inte irriterad över dina fiendernas dumhet, men var mer medveten om ditt mål i livet, de människor du vill vara med och de människor du inte vill ha i din upplevelse.

 

 

 


 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Goetia berättar att Belial skapades näst efter Lucifer. Belial rankas som en kung, eftersom han kommer från solsfären på det Klifotiska trädet.

Det sägs att Belial dyker upp i form av två änglar som sitter i en vagn av eld. Den här demonens uppgifter är sådana: att distribuera höga titlar och höga positioner, och också att vinna dig välsignelser från vänner och fiender.

Belial ger bra demoniska tjänare och styr 80 legioner av demoner.

 

 

 


 

Demonen Belial:

hans enorma kraft

 

 

Belial har enorma krafter! För att övertyga dig, erbjuder jag dig mitt inlägg om nekromantisk magi med Belial och Surgat

Kundhistoria

 

 

Det här är magi för att vinna i rättegång. Slutmålet med denna ritual är att uppnå rättvisa.
Det här är magi för att vinna i rättegång. Slutmålet med denna ritual är att uppnå rättvisa.

 

 

Jag hade ett stort problem med ett företag som inte hade följt ett faktureringsavtal och hotade mig att ta bort en enhet. Jag bad Bonnie hjälpa mig och hon gjorde det här jobbet, och vi lyckades få det företaget att respektera avtalet.

Jag fick behålla min enhet (en jätte dyr apparat). Tro på djävulens, demonernas och på de dödas potential, och resultaten kommer att dyka upp, och det är viktigt att komma ihåg att dessa varelser är inget skämt.

Om du respekterar dem kommer de att vara dina vänner och hjälpa dig, men om du leker med magi, kommer de inte att hjälpa dig. Allt uppnås med respekt och ärlighet.

Anonym från Schweiz

 

 

 

Magi med Belial kan göras under söndagar, eftersom denna demon kommer från Klifan av Tagaririm. Denna plats på det Klifotiska trädet styrs av solen.

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Enligt Goetia kommer Belial från den sjätte sfären, Tagaririm (Thagirion).

 

 

Det är mycket viktigt att komma ihåg att Belial vill ha gåvor av häxan. Belial måste behandlas med respekt.

 

 

 


 

Magin:

 

 

Så det här är penningmagi. Du kan göra den här magin under när månen växer eller när månen är full.

Du kommer behöva:

 

 

ett gult sigill av Belial

ett vitt stearinljus (måla det med solrosolja och pudra med kanel)

en hel muskotnöt

kanelstänger

oljor för sigillet av Belial: oliv, lagerblad, salvia, kanel och mynta

en sedel (papperspengar)

ditt blod

servett + gummiband + en liten påse

Kalla på demonen Belial. Be elementen att samarbeta med dig. Tänd stearinljuset och titta på Belials sigill i 3 till 5 minuter. Applicera ditt blod på sigillet och följ med oljorna.

Placera muskotnöt, sedeln och kanelstänger på sigillet. Höj din häxkraft och projicera kraften i sigillet av Belial. Packa i en servett, säkra med ett gummiband och packa allt i en liten påse.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft