Demonen Haagenti från Goetia: enkel magi för mer kreativitet


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Haagenti är en bra hjälpande demon för en upptagen person.

 

 

Demonen Haagenti är Goetias 48de demon. Han rankas som President och framträder i form av en tjur med vingar. Hans plikt är att göra människor kloka och instruera dem i olika saker.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Mer om Haagenti

 

 

Kolla in mitt inlägg: Goetias Presidenter och hur de kan hjälpa dig. Haagenti är demonen av transformation och han kan göra en svår uppgift (till exempel på grund av tidsbrist) mycket enklare.

Jag brukade utföra ritualer med Haagenti då och då, och han hjälpte mig att köra min Youtube-kanal. Jag tilldelade honom titeln av kreativ chef. 

Dessutom insisterade Haagenti på att jag förändrade mitt utseende något, och jag gjorde några radikala förändringar i mitt utseende. Han ordnade mina kläder, kosmetika och andra sofistikerade detaljer och levererade dem till mig.

Haagenti lärde mig mycket om ljus, nyanser och musik för filmning av videor. Haagenti levererade mycket speciella musikspår för filmer och även för säkerhet. Jag började skapa videor med tre lager ljud.

Sammanfattningsvis: Haagenti kan hjälpa dig att bli mer kreativ, köra dina Youtube-kanaler och bloggar och ge dig goda råd om du känner dig vilse på egen hand (på grund av ett överbelastat schema).

Eller helt enkelt, om du vill ha en klok demon vid din sida, är Haagenti en bra demon för dig.

 

 

 


 

Haagenti:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Haagenti kommer från Klifan Samael som är skalet av Sefira Hod. Bilden visar dig det Klifotiska trädet.

 

 

Jag kallar Haagenti på onsdagar och under Merkurius astrologiska timme. Jag använder också motsvarigheterna av Hod även för Samael.

Goetias Presidenter kommer från Klifan Samael (skalet av Hod).  Denna plats styrs av planeten Merkurius. Magi med Presidenterna (Haagenti är Prisident) görs under onsdagar.

Styrande planet: Merkurius

Dag: onsdag

Astrologisk timme: Merkurius

Sigill av papper: orange

Växt: Orkide

För bästa resultat bör du göra magi på onsdag. Du kan finjustera din magi genom att göra den under den astrologiska timmen av Merkurius.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

ett orangt sigill av Haagenti

ett litet ljus (värmeljus kan användas)

ditt pentakel eller något hängsmycke (du kommer att bära det hela tiden)

penningpulver: kanel och muskot (förhållande 2: 1)

ditt blod

ett glas vatten

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Kalla på Haagenti. Applicera ditt blod på sigillet av Haagenti tillsammans med penningpulvret. Vrid vattnet medurs medan du säger din “witch spell” tre gånger.

Höj häxkraften och projicera den i Haagentis sigill och i vattnet. Avsluta din ritual. Håll sigillet av Haagenti nära din dator och tvätta ansiktet med det förtrollda vattnet varje morgon och varje kväll.

Förändringarna i din självbild (ditt utseende) följer snart och Haagenti hjälper dig med ditt kreativa innehåll när din kreativitet avtar.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft