Demonen Sabnock från Goetia: enkel magi för astral skydd


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Sabnock från Goetia är en av mina favorit demoner. Sabnock är också djurvänlig och han kan också skydda dina barn. I det här inlägget hittar du en mycket enkel ritual med demonen Sabnock.

 

 

 


 

Demonen Sabnock: Goetia

 

 

Den 43dje demonen heter Sabnock. Han rankas som en Markis och han framträder i form av en beväpnad soldat med ett lejonhuvud som rider på en blekfärgad häst.

Han bygger höga torn, slott och städer och förser dem med vapen. Sabnock drabbar människor i många dagar med ruttna sår fulla av maskar. Han ger bra demoniska tjänare och befaller 50 Legions of Spirits.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Goetia:

Sabnock & Malphas

 

 

Jag gör ritualer med demonen Sabnock nästan varje måndag, och den här demonen är en gentleman och en livvakt. Sabnock ville att jag skulle ha en logotyp med sitt sigill i utbyte mot hans beskydd. Vi kom överens.

Inte så många människor kallar på Sabnock i syfte att ha honom som sin livvakt och allierade, och det är därför man inte vet mycket om denna demon. Förutom att vara en krigsdemon som kan orsaka allvarlig sjukdom hos inkräktare, kan denna demon också läka milda depressioner.

När du ofta utför ritualer med Sabnock och ber honom att skydda dig mot förbannelser, kommer han tvinga dig att hugga av kontakter med vissa människor (som är kopplade till våldsamma människor).

Om det gör ont kommer Sabnock att stödja dig och läka din milda depression. Be honom att lyfta sorgen, så blir du en glad person direkt nästa dag (håll alltid sigillet av Sabnock nära din säng).

Och om någon manipulerar dig med magi kommer Sabnock att informera dig och rikta dig till sin vän Malphas. Demonen Malphas hjälper dig att veta allt om planerna av dem som påtvingar dig sin vilja med hjälp av magi.

 

 

Demonen Malphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Gör magi för att “omvandla situationen” med hjälp av Sabnock efter att Malphas har avslöjat sanningen för dig. Förvara Sabnocks sigill nära din säng. Jag gör så.

När du har gjort några ritualer för att “omvandla situationen” kan du kalla på Sabnock en gång till för att stärka din astrala fästning.

 

 

 

 


 

Förbannad?

Hur upptäcker man en förbannelse?

 

 

 

Sabnock och Malphas kan inte hjälpa dig att upptäcka en förbannelse direkt. Men en död soldat och demonen Halphas kan hjälpa dig att upptäcka en förbannelse direkt (inom några dagar eller timmar).

Jag har en speciell häxflaska med sigillet av Halphas och med jord från en soldats grav. Den döda soldaten hämtar alltid personen som har förbannat mig för en bekännelse.

Den döda soldaten är en mycket dominerande ande och är extremt farlig. En gång bestämde han sig för att avsluta den som förbannade mig på ett väldigt läskigt sätt.

Jag fick svåra panikattacker medan den döda mannen var på väg till den som förbannade mig. Den döda mannen informerade mig helt enkelt om sitt beslut att döda den som hade förbannat mig.

Under flera läskiga dagar gjorde jag magi och kallade tillbaka den döda soldaten till mig. Under dessa läskiga dagar förstod jag hur farliga döda soldater kan vara när de betraktar häxan som sin egen egendom.

 

 

 


 

Sabnock:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Sabnock kommer från Klifan av Gamaliel (ovanför Nahema). Härskaren av Gamaliel är Lilith.

 

 

Sabnock tillhör gruppen Goetias Markiser. I min magi med demonen Sabnock använder jag motsvarigheterna av Yesod för Gamaliel:

Styrande planet: Måne

Dag: Måndag

Astro timme: Måne

Färg på sigill av papper: lila (eller silvergrå)

Sigill av metall: silver

Doft: Jasmin

Halvädelsten: bergskristall

Antal eller nummer i magi: 9

Så, den bästa dagen att kalla på Sabnock är en måndag. Växande måne, fullmåne och avtagande måne är alla lämpliga tider för att kalla på denna underbara demon.

 

 

 


 

Sabnock: magi för astral skydd

 

 

 

Detta är en mycket enkel ritual med demonen Sabnock från Goetia. Enkelt och praktiskt.
Detta är en mycket enkel ritual med demonen Sabnock från Goetia. Enkelt och praktiskt.

 

 

 

Du kommer behöva:

 

 

ett lila sigill av Sabnock

ett värmeljus

oljor för sigillet: jasmin, tall och patchouli

ditt blod appliceras på sigillet av Sabnock

Ritualen

 

 

Kalla på Sabnock. Applicera en av oljorna (du väljer vilken olja du vill applicera) på värmeljuset. Tänd ljuset. Applicera ditt blod på sigillet av Sabnock.

Säg din “witch spell” tre gånger. Höj häxkraften och projicera den i sigillet. Håll Sabnocks sigill nära din säng.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft