Den planetariska talismanen av Mars för seger och extrem mod


 

 

 

 

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Mars kan användas i ritualer för mod. Detta är en ritual för mod.
Den planetariska talismanen av Mars kan användas i ritualer för mod. Detta är en ritual för mod.

 

 

Den planetariska talismanen av Mars kan användas i ritualer för mod av vuxna, barn och till och med för husdjur. Demonen Barzabel gjorde mig väldigt modig och beslutsam.

Barzabel förvandlade också min kakadua! Efter tre ritualer med Barzabel blev min kakadua väldigt lugn. Fågelns segrande tystnad orsakades av Barzabels krafter.

Fågeln slutade gråta när jag lämnade hans rum. Istället började den lilla blyga fågeln viska några hejdå fraser. Du kan läsa om min fågel och problemen jag upplevde i inlägget om Gusion.

Det var demonen Gusion som rådde att kalla på Barzabel för uppgiften att ge mod åt min fobiska fågel.

 

 

 


 

Kvadraten av Mars

 

 

Den planetariska talismanen av Mars kommer att göra dig väldigt modig. Detta är Mars kvadrat.

 

 

Så, Mars kvadrat har sin hebreiska motsvarighet och i den motsvarigheten ersätts varje nummer med en hebreisk bokstav. Siffrorna erhålls från kvadraten av Mars i hebreisk stil, eftersom varje hebreisk bokstav har ett numeriskt värde.

Kvadraten av Mars är en del av Mars fullständiga planetariska talisman. Mars talisman är en mycket kraftfull sak, eftersom den innehåller sigillen av planeten Mars, Barzabel och Graphiel.

Här är ett inlägg om en ritual för mod med Barzabel.

 

 

 

Detta är en kort video om Mars planetariska talisman.

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Mars:

fortsättning

 

 

Detta är talismanen av Mars med kvadraten av Mars och sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel.

 

 

Det rekommenderas inte att experimentera med främmande andar (de är från planeten Mars) som Barzabel och Graphiel bara för skojs skull. Närma dig Barzabel med försiktighet! Han är en mycket farlig demon.

Kalla på Barzabel och Graphiel när du verkligen behöver förbereda en mycket kraftfull talisman för extrem mod och motståndskraft mot livets svårigheter. Var också beredd på att vara i sällskap av död militärpersonal under resten av ditt liv.

Uppkallandet av dessa främmande andar bör göras under en tisdag och helst under Mars astrologiska timme. Graphiel anses vara välvilligt, men Barzabel är ondskefullt.

Om du kallar på både Barzabel och Graphiel, be Graphiel att kontrollera krafterna av planeten Mars, och framför allt demonen Barzabel. 

Det är inte smart att bara göra magi med Barzabel, eftersom ditt liv kan snart bli en katastrof. Du kommer att bjuda in kaos i ditt liv, såväl som att möta en intern förändring mot det sämre.

Barzabel kan jämföras med demonen av Solen, Sorath. Jag har gjort magi med Sorath och Nakhiel, men jag gjorde bara penninmagi med den planetariska talismanen av Solen.

 

 

Detta är solens planetariska talisman med sigillen av solen, Nakhiel och Sorath.

 

 

Även om jag bad Nakhiel att kontrollera Solens krafter, och särskilt Sorath, ändrades jag internt och till det sämre. Innan du gör magi med sådana planetariska talismaner är det smart att känna till ditt horoskop, för om solen är i en dålig position, kommer du att börja förändras snabbt och bli väldigt självisk (elak).

Detsamma gäller för Mars planetariska talisman och naturligtvis alla andra planetariska talismaner. För att vara på den säkra sidan rekommenderar jag att utföra en ritual med en viss planetarisk talisman och observera resultat.

Gör magi maximalt två gånger per år. Och gör inte magi bara med Sorath eller bara med Barzabel. Du måste motverka och balansera dessa destruktiva krafter som Sorath och Barzabel med deras motsvarande planetariska intelligenser Nakhiel och Graphiel.

 

 

Detta är Mars planetariska talisman med sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel.

 

 

När Mars är i en bra himmelskt läge:

 

 

Energierna av Mars, Barzabel och Graphiel, om planeten Mars är i en bra position (i ditt horoskop) kommer att göra dig vinnare i krig, beslutsam som person, fruktansvärt för dina fiender och segrande mot dem.

 

 

När Mars är i en dålig himmelskt läge:

 

 

Men om Mars är i en dålig position (i ditt horoskop) kommer denna talisman att kasta dig ner från värdigheter, utmärkelser och få dig att förlora din rikedom.

Det kommer att orsaka oenighet, stridigheter och hat för människor. Det kommer att göra dig steril. Men det kommer fortfarande att slå skräck hos dina fiender och få dem att underkasta sig dig.

Samma sak kan sägas om Solens planetariska talisman: det är ett tveeggat svärd. Dessutom är faktorer som planetariska retrograder i realtid viktiga att beakta.

Positionen av Mars i himlen när denna talisman skapas är också mycket viktig. Du måste ta hänsyn till planetariska retrograder, Fasta stjärnor och zodiak tecken.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft