Det fjärde pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis: penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Det fjärde pentaklet av Jupiter (Clavicula Salomonis) med sigillen av änglarna Adoniel och Bariel används inom penningmagi.

 

 

Det fjärde pentaklet av Jupiter (Clavicula Salomonis) är mycket känd och det används inom penningmagi. Jag bestämde mig för att kalla på änglarna Adoniel och Bariel för att öka på min inkomst.

Jag behövde änglarna att öppna upp en ny och trygg väg för mig. Adoniel och Bariel är väldigt smarta och de gav mig den mest extraordinära idén. Jag jobbar nu med deras projekt dag och natt.

Deras projekt är enormt och det tar minst ett helt år att slutföra min uppgift. Men det finns ett löfte om att kunna tjäna mer. Det här är Jupiters penningmagi från Clavicula Salomonis, och det är bäst att göra den här magin på en torsdag och så nära fullmånen som möjligt.

 

 

 


 

Det fjärde pentaklet av Jupiter:

den bästa tiden för magi

 

 

 

Detta är Livets träd.
Adoniel och Bariel är änglar av Chesed. Denna sfär styrs av planeten Jupiter.

 

 

 

Cheseds motsvarigheter är sådana:

Härskande planet: Jupiter

Dag: torsdag

Astrologisk timme: Jupiter

Färg: blå (altarduk, stearinljus och sigillen)

Halvädelstenar: safir och ametister

Antal: 4 (till exempel 4 mynt)

Jag använder kanel och muskotnöt, eftersom de brukar locka pengarna mycket starkt. Mynta lockar också pengarna mycket kraftfullt. Den bästa dagen för Jupiter magin är naturligtvis torsdag. Välj Jupiters astrologiska timme.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

Det här är en docka och hon representerar mig. Jag använder dockor för pakter med demoner också.
Det här är en docka och hon representerar mig. Jag använder dockor för pakter med demoner också.

 

 

en docka som kommer att representera dig

en stor sedel för dockan (100 USD eller 1000 SEK)

ett vitt stearinljus (måla med solrosolja och pudra med malen kanel)

det 4de pentaklet av Jupiter

det 3dje pentaklet av Jupiter

 

 

 

Detta är Jupiters tredje pentakel från Clavicula Salomonis och det är ett kontrollerande pentakel.

 

 

 

oljor för sigillen och för sedeln: kanel och mynta

penningpulver (kanel och muskot, förhållande 2: 1)

 

 

 


 

Fjärde pentaklet av Jupiter: ritualen

 

 

Kalla på Johphiel, Adoniel och Bariel. Du måste beskriva din situation i detalj för Adoniel och Bariel. Aktivera sedan dockan med luft, eld, vatten och jord.

Berätta för dockan att den representerar dig och be den vägleda dig ur problem. Ge också dockan den stora sedeln att hålla i hennes hand och instruera dockan om dess uppgifter (säg din “witch spell” 3 gånger över dockan).

Applicera oljorna på sedeln, Jupiters tredje och fjärde pentakler. Pudra allt med penningpulvret och placera pentaklerna på botten av en liten låda. Låt dockan stå på pentaklerna.

Ge alla tre andar licensen att avgå. Glöm bort att du hade utfört magi. Dragningskraften av denna ritual är stor. Jag blev upptagen med mitt projekt nästa dag även om uppgiften var tekniskt komplicerad.

Men Jupiters andar är så smarta, de gav mig väldigt smarta idéer om några väldigt enkla installationer på min dator … och jag visste hur jag skulle göra det projekt de gav mig.

Efter ett år började jag tvivla på att jag skulle lyckas. Jag lämnade mitt projekt. Efter ett tag träffade jag en person och den här personen bekräftade att mitt projekt är realistiskt och kommer att ge mig en ökad inkomst.

Men mängden arbete var enorm och naturligtvis behövde jag polera mina färdigheter inom vissa områden. Allt detta tog lång tid.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft