Demonen Sabnock från Goetia: hur man skaffar eller skapar en demonisk tjänare


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sabnock ger goda tjänare på begäran. Detta är Sabnocks sigill från Goetia.

 

 

 


 

Sabnock från Goetia:

varför ville jag ha

en demonisk tjänare?

 

 

Sabnock från Goetia är en demon jag gillar. På begäran ger Sabnock demoniska tjänare. Tiden kom och jag var tvungen att utvärdera mina planer och avsikter för min framtid, och sedan satte jag upp ett högt skydd.

Från vem? Från oseriösa män. Jag bevittnar kärlekstragedier mycket ofta. Mina kvinnliga klienter begär min tjänst “kärleksmagi på din älskare” mycket ofta, eftersom männen lämnar dem.

När jag gjorde kärleksmagi med Sallos, Beleth och Zepar svimmade jag nästan under varje ritual. Under dessa ritualer insåg jag att jag inte hade skapat något skydd för mig alls.

Jag vill inte uppleva hjärtsorg och kärleksdrama. Bättre att vara singel än att vara tillsammans med fel person, uppleva en hjärtsorg och sedan smittas av en depression i många år (demonen Buer läker depressioner).

Det är av den anledningen jag bad Sabnock att ge mig en demonisk tjänare. Vissa kallar denna typ av demoner för incubus eller succubus.

 

 

 

 


 

Sabnock från Goetia:

min demonisk tjänare &

hans plikter

 

 

Detta är en ritual med demonen Sabnock från Goetia.
Detta är en ritual med demonen Sabnock från Goetia.

 

 

Den demoniska tjänaren kommer att skydda dig och avslöja avsikterna av de människor som flockar omkring dig. Jag har också gett exakta instruktioner till incubusen (han är min följeslagare):

skydda mig från känslomässig smärta

håll mig borta från dåraktiga män

hjälp mig att hålla mig känslomässigt nykter

tillåt mig inte att bli kär förrän en viss partner kommer in i mitt liv (du måste skapa en lista över din perfekta kärlekspartner och lämna den till din demonisk tjänare)

håll mig upptagen med mitt eget liv

älska och respektera mig, och jag kommer att älska och respektera dig i gengäld

Demoniska tjänare sägs vara en del av oss själva. Men enligt Goetia ger demonerna demoniska tjänare som själva är demoner. Jag bad Sabnock att ge mig en demonisk tjänare för skydd mot kärlek som gör ont och fick det.

 

 

 


 

Häxa, ha ansvaret!

 

 

Skapandet av demonisk tjänare är enkel, men mycket noggranna instruktioner måste ges till anden. Demoniska tjänare är mycket intelligenta varelser. 

Ange att du är ansvarig och att din demoniske tjänare måste lyda dig. Om det motsatta inträffar måste du “döda” din demonisk tjänare. Informera din demonisk tjänare om detta. Kom ihåg: du dominerar förhållandet och du måste vara beslutsam och strikt.

Sådana tjänare kan vara som astrala älskare, men de kan inte släcka din längtan efter en fysisk partner. Däremot kan de skydda dig och hjälpa dig att se igenom människor och avslöja deras avsikter.

Tja, vad sägs om sex med din demonisk tjänare? Det kan hända då och då i dina drömmar. Det är inget fel med denna typ av erotiska drömmar.

Men naturligtvis måste du vara uppmärksam på dina drömmar, tankemönster och beteende. När tiden går kommer den bekanta andan att bli en “vuxen” astral man och kommer att påverka ditt liv.

Av denna anledning måste du vara medveten om dina svagheter och eventuella missbruk. Demon älskaren är inte en ersättning för en riktig kompis och inte en leksak att leka med.

Det här är för att:

Med tiden kommer tankeformen (demonen) att växa till en “vuxen” astral man. Du måste vara medveten om de här mänens avsikter mot dig.

Det finns snälla och också skadliga demoner. Vissa lyder och andra inte. Vad menar jag med ordet “lyder”? Jag menar att den demoniska tjänaren kanske inte lyder dina befallningar som du har gett i form av instruktioner under en ritual.

I det här fallet kan du lägga en koppel på din demoniska tjänaren och stoppa dockan i ett nät eller en liten bur som straff. Justera även dina instruktioner och gör dem kristallklara. Upprepa ritualen tills din demon är lydig igen.

 

 

 


 

Sabnock från Goetia: han lär hur man skapar

en demonisk tjänare

 

 

Be en demon att ge dig en demonisk tjänare

Välj ett namn åt din demonisk tjänare

Skapa en docka och även ett sigill med tjänarens namn

Definiera skyldigheterna av din magisk tjänare. Gör en lista

Definiera din policy: att du är ansvarig för din demonisk tjänare och om anden inte lyder dig kommer den att möta dess “död”

Skriv en “witch spell” med exakta instruktioner som ingår i trollformeln

Aktivera dockan och ge den liv. Namnge dockan. Informera dockan om dess plikter och skyldighet gentemot dig. Läs trollformeln för dockan 3 gånger.

Avsluta din ritual. Förvara sigillet och dockan av din magisk tjänare på ett säkert ställe. Mata dockan med din energi och applicera ditt blod på sigillet under dina följande ritualer.

Fortsätt dina ritualer tills du bestämmer dig för att lösa bort din magisk tjänare.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft