Heramael från Grimorium Verum och Marbas från Goetia: läkande magi för husdjur


 

 

 

 

 

 

 


 

Heramael från Grimorium Verum lär ut konsten att läka. Detta är sigillet av demonen Heramael.

 

 

Heramael från Grimorium Verum lär allt om läkande magi. Husdjur är som våra barn. När husdjur blir sjuka kommer vi att göra allt för att läka dem. Heramael är en demon från Grimorium Verum och han läker alla sjukdomar.

Han ger dig också ett fullständigt botemedel mot sjukdomen och ger dig kunskap om vad som orsakade sjukdomen. De flesta demonerna från Grimorium Verum kommer från Klifan av Golab (skalet av Geburah).

Det finns inget behov av att kalla på Scirlin om du vill göra en läkande ritual med Heramael. Om du vill läka din depression kanske du är intresserad av att läsa mitt inlägg om demonen Buer och hans förmåga att läka sorgliga känslor.

 

 

 


 

Heramael:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Jag kallar på Heramael under tisdagar, eftersom den här demonen kommer från Golab.

 

 

Jarlarna av Goetia tilldelas Golabs sfär. Heramael är också Golabs demon. Jag använder motsvarigheterna av Geburah även för Golab:

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altardukfärg: röd

Stearinljus: röda, svarta eller vita (använd vita ljus om du inte kan få tag i röda eller svarta ljus)

Antal i magick: 5 (till exempel 5 ljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

Den bästa dagen att kalla på Jarlar av Goetia och också på Heramael är tisdag. Du kan finjustera din magi genom att göra den under den astrologiska timmen av Mars.

 

 

 


 

Heramael och Marbas:

en video

 

 

Jag har gjort en video om läkande magi med Heramael och Marbas (för husdjur), men metoden som visas i videon är lämplig för att läka vuxna och barn också.

 

 

 

I den här videon visar jag en läkande ritual med Heramael och Marbas. Läkningsmetoden kan också användas för att läka barn och vuxna.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

ett rött sigill av Heramael

ditt husdjurs fjädrar eller päls

en liten servett (för att svepa in djurets pappersdocka)

en stor servett (för att svepa in sigillet av Heramael)

en liten påse

ett gummiband

en helande salva

en hel muskot

en pappersdocka av ditt husdjur (eller ett foto)

läkande örter: mynta, lagerblad, kanel (pinnar), malen kanel, timjan

örter för stresshantering: kamomill och lavendel

oljor för sigillet av Heramael: mynta, kanel, sandelträ och tall

 

 

 


 

Ritualen:

 

 

Naturligtvis bör du kalla på Lucifer först och sedan på Heramael. Presentera Heramaels sigill för de fyra elementkrafterna (till exempel kvarteren) eller för element representationerna på ditt altare.

Du kan berätta för demonerna att ditt husdjur är sjuk och att du ber demonerna att läka ditt husdjur. Applicera oljorna på sigillet av Heramael. Placera husdjursfjädern (päls) på dess docka (pappersdockan av husdjuret) och applicera läkande balsam på dockan och fjädern.

Vik försiktigt in djurets docka i servetten. Vik sigillet av Heramael en gång och placera paketet (“pet” -docka insvept i en servett) mellan de två halvorna av sigillet.

Placera sigillet av Heramael och ditt husdjurs docka på den stora servetten. Tillsätt örter och hela muskotnoten. Vik in allt och säkra med ett gummiband. Magin med Heramael fungerar super snabbt. Du kommer att se resultat efter 3-4 dagar och smärtan kommer att minska.

Heramael lärde mig att rödklöver minskar inflammation i kroppsvävnaderna. Det är tryggt att brygga ett sådant te för husdjur, men doserna måste vara mycket små.

Kamomill minskar också inflammation och hjälper till att minska panikattacker. Det är också tryggt för husdjur att dricka kamomill te, men igen måste doserna vara mycket små.

Jag vågade blanda dessa teer i dricksvattnet och mina husdjur är trygga + daglig Reiki-musik för mina husdjur som själsterapi. Jag märkte att mitt husdjur bara ville lyssna på ett Reiki-spår: 417 Hz, vilket påpekades av Heramael.

Jag kallade också på Marbas och bad honom att läka mitt husdjur. Skillnaden mellan läkningen som Marbas och Heramael har gjort är sådan:

Heramael gav mig växtbaserade botemedel mot inflammationen och gav till och med mitt husdjur lindring från smärta. Panikattackerna blev milda och få per dag.

Marbas hjälpte mitt husdjur att fixa fjädrarna i vingarna. De små sår läktes. Hur ofta ska du göra sådana ritualer för ditt lilla husdjur? Börja med två ritualer och pausa sedan i två veckor. Observera resultaten och gör sedan fler ritualer. Demonerna är bra för husdjur.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft