Nekromantisk magi: en ritual för skydd med Belial och Surgat


 

 

 

 

 

 

 


 

Belial och Surgat

 

 

Nekromantisk magi är mycket kraftfull och Belial kan hjälpa dig. Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Belial och Surgat är demoner som beskrivs i två olika böcker: Goetia och Grimorium Verum. Nekromantisk magi är för de situationer när du behöver lösa bort hinder eller irriterande omständigheter i ditt liv.

I september 2018 behandlades jag på ett otäckt sätt av ett företag. Jag vill hålla företagsnamnet hemligt, eftersom jag är rädd för en motreaktion.

Jag gjorde den här ritualen under en söndag medan månen växte. Belial och Surgat kommer mycket bra överens med varandra. De fungerar ihop snabbt!

Demonerna Belial och Surgat, och även en död man hjälpte mig att slåss mot de människor som orsakade mig problem. Förutom denna nekromantiska ritual med blekmedel gjorde jag ritualer på personalen i det företaget (jag använde magi med dockor).

Belial och Surgat kallades för att attackera dessa människor, och jag vann striden.

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Belial är häxans beskyddare. Han var väldigt generös mot mig när jag behandlades på ett orättvist sätt av en person (vid mitt tidigare arbete). Efter ritualen med Belial förändrades läget! Demonen gav mig skydd och säkerhet.

 

 

 


 

Demonen Belial:

Goetia & Daemonolatry Goetia

 

Belial distribuerar höga titlar och positioner (källa: Goetia), och han ger också bra demoniska tjänare. Enligt S. Connolly kan Belial hjälpa dig med förbannelser av affärsmässig karaktär. Dessutom kan Belial hjälpa dig med din nekromatisk magi.

Den bästa dagen för att hålla ritualer med Belial är en söndag (under solens astrologiska timme).

 

 

 


 

Demonen Belial:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Det sägs att konungen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Belial och Surgat: demonen Surgat från

Grimorium Verum

 

 

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

 

 

“Surgat öppnar alla slags lås.”

Källa: Grimorium Verum

Surgat är en demon från Grimorium Verum. Jag har gjort ett flertal ritualer med Surgat och gillar den här demonen väldigt mycket. Han arbetar snabbt och eliminerar alla möjliga hinder.

Den bästa dagen i veckan för att kalla på Surgat är naturligtvis en tisdag (Mars astrologiska timme), eftersom han kommer från Klifan av Golab på det Klifotiska trädet.

 

 

 


 

Belial och Surgat: du kommer behöva

 

 

jord från graven och några personliga föremål (från en släkting eller en vän som brydde sig om dig)

ett vitt stearinljus (måla det med solrosolja och rulla i vitlökspulvret)

ett rött sigill av Surgat och ett gult sigill av Belial

ett litet papper (skriv ner din obehagliga situation)

blekmedel (klorin)

sax

en liten glasburk med skruvlock

 

 

 


 

Belial och Surgat: ritualen

 

 

Kalla på Belial, Surgat och den döde. Fortsätt … och beskriv din situation för Belial, Surgat och den dödes ande. Be dem hjälpa dig. Tänd det vita stearinljuset och börja klippa den lilla pappersbiten med den skriftliga beskrivningen av den obehagliga situationen.

Lägg det hackade papperet i glasburken. Häll i en matsked av jorden från graven och fyll burken med klorin. Säg din “witch spell” över burken tre gånger. Stäng burken. Höj din häxkraft och projicera den i burken genom att hålla burken mellan dina handflator.

Den här magin fungerar väldigt snabbt om du kombinerar den med magi med dockor och riktar den på bråkmakarna direkt (jag visar detta i videon som finns i det här inlägget).

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft