Demonen Malphas från Goetia: magi för skydd


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Malphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Malphas är en mycket bra demon för dig, om du vill veta: vem förbannade dig eller vem som vill skada ditt liv. Magi för skydd med demonen Malphas är för dig om du misstänker att du har blivit förbannad.

Du kan kalla på Malphas nästan som du skulle kalla på Sabnock (för skydd mot magiska attacker). Jag tror inte att Malphas kommer att göra dina fiender sjuka, men Sabnock kommer att göra det, om du gör regelbundna ritualer med Sabnock.

 

 

 

 

Malphas kommer att hålla dig väl informerad om dina fienders planer och vad de har gjort mot dig. Han ger bra demoniska tjänare.

Källa: Goetia, Daemonolatry Goetia av S. Connolly & min egen erfarenhet

 

 

 

 


 

Demonen Malphas:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Demonen Malphas tilldelas Klifan of Samael (eller Sefira Hod).

 

 

Malphas är president. Goetias presidenter kommer från Klifan av Samael. Denna Klifa är skalet av Sefira Hod. Hod styrs av planeten Merkurius och därför kallar jag presidenterna på onsdagar.

I min magi med Presidenterna av Goetia använder jag motsvarigheterna av Hod till och med för Samael:

Styrande planet: Merkurius

Dag: onsdag

Astrologisk timme: Merkurius

Sigill av papper: orange

Växt: Orkide

För bästa resultat bör du göra magi på onsdag. Du kan finjustera din magi genom att göra den under den astrologiska timmen av Merkurius.

Jag gjorde ritualen med Malphas för en klient och han sa till mig att resultaten var mycket bra. Malphas informerade min klient om mycket: vem gjorde skadlig magi på min klient.

Dessutom slutade min klient svimma. Svimningen och tröttheten orsakades av de inkommande magiska attackerna. Jag tänkte: “Jag måste dela denna ritualen med mina läsare.”

I själva verket kommer vi att skapa en häxflaska med sigillet av Malphas (för skydd och för att få information om vem som skickar dig magiska attacker).

 

 

 


 

Demonen Malphas:

ingredienser & ritualen

 

 

Du kommer behöva:

 

 

 

en glasburk med skruvlock

ett vitt stearin ljus (måla det med solrosolja och rulla det i krossad vitlök)

ett orangt sigill av Malphas

oljor för sigillet av Malphas: patchouli och tall

bilden av den som behöver skydd (deras hår är mycket önskvärt för denna ritual)

8 metallspikar (8 är antalet av Samael)

skyddande örter: vitlöksklyftor, svartpepparkorn och kryddnejlika

en “witch spell” skriven på ett ark A4-papper

tejp

mycket salt (för att fylla glasburken till randen)

 

 

Ritualen:

 

 

 

“Demon Malphas! Jag kallar dig fram i namnet och med min herre Satans auktoritet. Snälla kom till mig och hjälp mig.” Då bör du beskriva din situation för Malphas och be honom att skydda dig och också att avslöja för dig de hemligheter du behöver veta: vem skickar dig magiska attacker och varför.

Tänd det vita ljuset och ge det till Malphas som en gåva. Aktivera fotot och håret av den person som behöver skydd (till exempel du). Du kan göra detta på samma sätt som du skulle döpa en Voodoo docka. Häll sedan i lite salt i glasburken (bara för att täcka botten).

Placera i vitlöksklyftorna och de 8 metallspikarna. Applicera patchouli och talloljor på sigillet av Malphas och linda in fotot och håret på den person som behöver skydd i sigillet av Malphas.

Säkra denna bunt med tejp. Släpp detta i burken. Tillsätt svart peppar och kryddnejlika. Börja läsa din “witch spell” tre gånger (från A4-arket). Vik A4-arket i en mycket liten rulle, säkra det med tejp och släpp det i burken. Häll resten av saltet i burken för att fylla burken med salt till randen.

Stäng burken tätt och säkra locket med tejp också. Öppna aldrig burken. Förvara burken i källaren. När du har avslutat din ritual, tacka Malphas och ge honom tillstånd att gå. 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft