Nekromantisk magi med Lucifer och Mephistophilis för att driva bort bullriga grannar


 

 

 

 

 

 

 


 

Lucifer och Mephistophilis

 

 

Nekromantisk magi kan förstärkas med demonisk magi. Demonen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

Lucifer och Mephistophilis beskrivs i två separata böcker: Grimorium Verum och The Black Raven. Nekromantisk magi är mycket kraftfull och det kan hjälpa dig att bli av med bullriga grannar.

En gång i tiden var mitt hem en mycket lugn plats. Jag och mina husdjur har bott i vårt hem mycket länge och vi älskar vår mysiga lägenhet.

Men sedan januari 2019 är ett rum mycket bullrigt. Detta beror på en granne som flyttade in under december 2018. Det är också ett faktum att jag har läkt ett sjukt husdjur. Mitt husdjur har återhämtat sig, men han håller fortfarande på att rehabiliteras.

Djur är heliga varelser och som föräldrar till husdjur är det vårt ansvar att se till att våra djur har en chans att återhämta sig i ett lugnt rum. Intill mitt husdjurs rum finns mitt grannars kök eller badrum. Nej, att flytta mitt husdjur till mitt sovrum är inte ett alternativ, eftersom jag jobbar och gör ritualer där.

Om jag bor tillsammans med mitt husdjur i mitt sovrum kommer jag inte att kunna arbeta när han sover. Vi har inga pengar då. Att flytta till ett annat hem med mina papegojor och deras enorma burar är inte ett alternativ, eftersom mitt husdjur återhämtar sig fortfarande efter sin sjukdom.

Att flytta är mycket stressande för papegojor och kan utlösa fjäderplockning och självstympning.

Det var buller hela tiden från den grannen. Hon slängde dörrarna, spolade toaletten 100 gånger om dagen och kastade några föremål mot väggen mellan hennes plats och mitt husdjurs rum.

Äntligen sprack mitt tålamod och jag blev mycket arg. Jag gjorde en ritual för att få damen att flytta ut till ett bättre ställe. Jag använde jord från två gravar. De döda är mina släktingar och älskade mitt husdjur jätte mycket.

 

 

 


 

Arten av mina

orgier med de döda

 

 

 

 

Förresten är det möjligt att se den astrala dimensionen i lucida drömmar. Jag ser de döda mycket ofta när jag är har slumrat eller när jag drömmer under natten. De döda har ingen förståelse för tiden och därför ser de väldigt unga ut.

De döda männen är faktiskt väldigt sexiga och attraktiva, välklädda och luktar trevligt. Detta gäller för de gravar jag interagerar med. Jag har till och med förförts till att flirta och kyssa de döda männen.

Mina astrala flygningar är väldigt tydliga till sin karaktär och jag vet inte ens att jag sover under mina drömmar. Allt är så verkligt under mina astrala resor precis som i verkliga livet. Ibland flyger jag ett mycket kort avstånd: bara till nästa rum och de döda väntar på mig.

Det är mycket viktigt att veta vilken typ av döda vi interagerar med, eftersom vi kan hämta psykologisk skräp från de döda. Du vill inte kyssa en alkoholist under dina astrala flygningar och sedan känna lusten att smaka alkohol.

Den enda obehagliga upplevelsen är att “landa” tillbaka i den fysiska kroppen. Detta är så obehagligt på grund av sömnförlamning. Förra gången jag vaknade från mitt astralflyg sov jag med en död man i hans grav och en råtta åt min sko. Jag vaknade med ett skrik.

 

 

 


 

Lucifer och Mephistophilis

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag kallade också på andra döda människor (de kommer att bo i grannens hem). Lucifer och Mephistophilis var de demoner som hjälpte mig under min ritual.

Jag placerade också två Feng Shui-botemedel i mitt badrum, eftersom grannen gjorde mycket buller nära mitt badrum. Jag placerade en väldigt skarp kniv som pekade rätt mot grannen för att stöta bort henne från mitt badrum. Dessutom placerade jag en liten spegel mot badrumsväggen.

Naturligtvis hade jag gjort en ritual med den vassa kniven för att driva bort den bullriga grannen. Egentligen är det ett vapen, men jag använder det som ett Feng Shui-botemedel.

Uppföljning (2019-07-01). Min granne är väldigt tyst dessa dagar, och min fågel har blivit väldigt lugn.

 

 

 


 

Lucifer och Mephistophilis:

det här är vad du behöver

 

 

sigillen av Lucifer och Mephistophilis

en liten burk med lock

ormskinn

vinäger och koncentrerad limejuice

jord från kyrkogården (från flera gravar)

bilder och flera personliga föremål av de döda

cayennepeppar, rött chilipulver, senapspulver, salt, tändstickor (innehåller svavel)

en liten pappersdocka av grannen med namn och efternamn, adress, telefonnummer osv.

olja för demonernas sigill: patchouli

Du måste kalla på de döda, och då är det dags att ge dem en uppgift: att flytta till grannarnas hem tills de kör bort personen till en annan plats. En liten bit jord från kyrkogården appliceras på dockan med en begäran: att flytta ut. Sedan rullas dockan i en liten rulle och binds med svart tråd.

Dockan tappas i burken och alla andra ingredienser tillsätts. En “witch spell” sägs över burken tre gånger. Demonerna uppmanas också att hjälpa till med denna fråga. Du kan förvara demonernas sigill under din kudde, eftersom demonerna kommer att ge dig ytterligare instruktioner.

Vilka instruktioner? Att hälla ut pulver i hissarna för att det ska tyst i hela byggnaden. Ursprungligen bodde vi i en väldigt lugn byggnad. Det var tyst och skönt.

Men sedan med tiden flyttade några bullriga människor in. De förstår inte att om de skriker, slåss och slår på dörrarna, hörs vibrationerna av andra. Kanske förstår de, men har ingen respekt för andra som bor i samma byggnad.

Det är viktigt att slappna av. Sådana ritualer kan göra dig ännu mer arg. Nåväl, det är bra att vara lite arg när du ska blanda ihop pulver för att få alla att hålla käften och bete sig med respekt.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft