Vanliga frågor om demoner, andar och magi – Nybörjarguide: del 1


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Mephistophilis kan hjälpa dig att tysta ner dina högljudda grannar.

 

 

Youtube-följare:

”Jag har två frågor … Vilken demon kan hjälpa mig att tysta ner hemska grannar? Vilken demon hjälper att befala någon att göra något? Stort tack min kära! ”

Mitt svar:

Dantalion kan hjälpa dig att manipulera en person att tänka vad du vill att de ska tänka. Du kan be Dantalion att hjälpa till att styra en persons handlingar på ett visst sätt.

Belial är också mycket bra för detta ändamål, och naturligtvis de dödas andar. Jag hoppas att all denna information hjälper dig.”

 

 

 


 

Detta är sigillet av Ärkedemonen Lucifuge Rofocale som härskar över Satariel demoner.

 

 

Frågor om demoner är många. I det här inlägget vill jag besvara era frågor, men det är omöjligt att besvara alla frågor. De som intresserar sig för häxkonst kan läsa böcker och lära sig magi.

Youtube-följare:

“God morgon! Jag är inte ny och har mediterat och gjort ritualer med vissa demoner. Jag gör ritualer under din handledning liksom två andra häxor. 

Och magin har fungerat och fungerar. En sak till: jag har inte avtalat några financiella pakter med Lucifer och hans demoner. Jag dras till Lucifuge Rofocale. Några råd?”

Mitt svar:

”Hej, ja fortsätt och gör magi med Lucifuge Rofocale. Jag föreslår också att göra en pakt med honom om du tycker att ditt förhållande till honom är mycket trevligt.

Jag har ett inlägg om pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Jag hoppas att inlägget hjälper dig.”

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Youtube-följare:

”Hej, Bune är min första Goetia-demon, hennes energi var underbar och hon hjälpte mig att få en bonus på jobbet som jag inte förväntade mig att få. 

Också någon gav mig ett 24 karats guld runt den tid jag började göra magi med Bune. Jag känner Bunes energi men kan av någon anledning inte se henne, jag har aldrig sett henne.

Jag har inte kallat henne på ett tag. Förra gången jag kallade på Bune, bad jag henne att ge mig ett tecken på att hon är närvarande, men ingenting hände.

Jag bor mittemot en kyrkogård och jag hyrde platsen direkt efter att ha utfört magi med Bune. Min fråga är: varför hon inte dyker upp för mig så att jag kan se henne?? ”

Mitt svar:

”Hej, jag såg Bune bara en gång. Och den gången var upplevelsen lite skrämmande, eftersom jag sa till Bune under ritualen att jag är rädd för fasor, så snälla kom till mig i en mänsklig form.

Upplevelsen var så livlig och jag satt halvt ur kroppen och kunde inte frigöra mig själv och lämna min kropp att vara tillsammans med Bune. Jag satt fast i kroppen och började få panik när Bune tvingade mig att prata med honom medan min mun var förlamad på grund av sömnförlamning.

Bune var soldat och han bar militärkläder. Han såg väldigt modern ut, talade engelska och var mycket vänlig. Det djupa sinnet blockeras ofta på grund av problem med rädsla eller daglig stress, och det är en anledning till att vi inte kan se demonerna hela tiden.

Men du kan höra demoner tala istället eller se andra tecken i drömmar som att demonerna arrangerar omständigheter för dig. I mitt fall är det en manlig röst som talar till mig i mina drömmar, den här rösten representerar alla demoner jag samarbetar med. Det är samma röst som hela tiden rapporterar om saker. ”

 

 

 


 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Youtube-följare:

”Hej, jag vet inte om du kommer att svara men jag skulle vilja veta vilken demon jag måste åberopa för att få berömmelse och pengar? Jag är en rappare! ”

Mitt svar:

”Du kanske vill göra en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Dessa demoner är mycket hjälpsamma. ”

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Youtube-följare:

”Hej, jag hoppas att allt är bra och tack för ännu en fantastisk video. Så jag brukar sätta upp ett altare för Bune och ge gåvor. Men jag flyttade nyss och har inte kunnat göra det de senaste dagarna.

Vilka andra sätt rekommenderar du att jag hedrar Bune så att jag kan behålla en bra relation?”

Mitt svar: ”Håll honom i dina tankar och berätta för honom mentalt att du uppskattar honom i ditt liv. Kom ihåg de trevliga stunder ni hade tillsammans och all hjälp du fick.

Det här är metoden jag använder när jag inte har tid att göra ritualer med gåvor till Bune.”

 

 

 

 


 

Det här är sigillet av demonen Aziel från den Svarta Korpen.

 

 

Youtube följare:

“En annan fantastisk video Lucifera! och jag har fråga, du nämnde inte demonerna från Black Raven eller Theurgia Goetia, men i andra videor sa du att de är “ovänliga” att arbeta med. Så anser du att de är farliga att arbeta med eller inte så farliga? ”

Mitt svar:

“Andarna av både Theurgia Goetia (en del av dem) och även några av Black Raven är ovänliga. Men vissa är bra. Det är inte fysiskt farligt att utföra magi med sådana andar, men arbetet kan resultera i tvångsmässiga idéer, felaktigt beslutsfattande eller inget resultat.

Vissa andar ger falska och vilseledande svar eller tenderar att fresta oss att göra vissa saker som att börja stjäla eller bete sig på ett fult sätt. Sådana andar är också kända för att vara envisa och svarar inte på våra förfrågningar om hjälp.

Det är bra att komma ihåg att inte alla andar är vänliga. Inte alla döda är vänliga. Vissa är verkligen onda. Det är därför när vi samarbetar med de dödas andar bör vi först ha en bra nekromanti demon som Bune eller Samigina, eller Bifrons, eller Murmur som beskyddare och mentor.

Samla sedan in våra egna döda släktingar (göra ritual), eftersom de kommer inte att skada oss, de älskar oss. Därefter kan vi komma i kontakt med andra familjer (en fru och hennes man, deras barn).

De är ofarliga i de flesta fall och kan hjälpa genom att framkalla graviditeter hos fiender för att eliminera dem från jobbet. Sådana andar kan också framkalla psykisk sjukdom hos våra fiender, om jord från deras grav används på ett speciellt sätt: andarna kommer att prata med varandra i fiendens huvud.

Enstaka andar måste kontaktas med försiktighet, för man vet aldrig vem de var i sina liv (kanske alkoholister etc.). Att göra magi med sådana andar kan ha en negativ inverkan på oss: vi kan bli attraherade av alkohol.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft