Demonisk magi: frysmagi med Lucifer och Andromalius


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonisk magi

 

 

Demonisk magi är mycket kraftful. Demonen Andromalius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonisk magi är mycket kraftful. Denna magi hjälper dig att förvisa mindre bråkmakare genom att göra dem mycket upptagna med sina egna affärer.

Gör denna magi, om du är oskyldig, medan den andra parten skyller på dig för sin egen dårskap och misstag. Jag älskar frysmagi, men jag går också lite längre och tillsätter jord från kyrkogården, vinäger och koncentrerad limejuice i frysburken.

De sura komponenterna i frysburken spelar en viktig roll: de får bråkmakaren att misslyckas i sina försök att skylla på dig, göra dig ledsen eller helt enkelt, skada dig.

Jag lägger till sura ingredienser för att hindra bråkmakaren i deras spår från att orsaka mer problem. Vissa människor kommer aldrig att erkänna sina fel. Denna magi kommer att förvisa sådana människor från ditt liv.

 

 

 


 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demon Andromalius:

hur kan han hjälpa dig?

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Andromalius kan skydda dig från bråkmakare genom att göra dem mycket upptagna med sina egna affärer. Naturligtvis hjälper han dig om du är helt oskyldig.

Denna demon kan också skydda dig mot faror online. Jag råder att “ladda” smycken på sigillet av Andromalius mycket ofta och sedan bära smycken.

“Ladda” dina barns smycken också på Andromalius sigill för att skydda dina barn från dagliga faror medan de är på väg till skolan, på väg hem efter skolan eller bara leker ute i din trädgård.

Demoner är inte farliga. Endast vissa demoner är farliga. Vissa demoner är farliga, eftersom händelserna i våra liv kan utvecklas på ett oförutsägbart sätt.

Andromalius är en gentleman och han är en bra demon även för barn och husdjur. Du kan “ladda” din hunds krage på Andromalius sigill för att skydda din hund från dagliga faror och oförutsägbara olyckor.

 

 

 


 

Frysmagin

 

Du kommer behöva:

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

sigillen av Lucifer och Andromalius

fotot av den elaka personen (att titta på under din ritual)

ett litet papper (skriv den elaka personens namn och efternamn, födelsedatum och adress)

en glasburk med skruvlock

vinäger

koncentrerad limejuice

jord från en jurists grav (eller jord från en polisstation)

Jag använde jord från en jurists grav (han var min nära vän), för jag ville att den elaka personen skulle bara försvinna ur mitt liv. Om någon hotar dig, använd jord från en polisgrav, advokatgrav eller jord från en polisstation. Sådan jord hindrar dessa fula människor från att skada dig.

Och de kan aldrig skada dig om du är 100% oskyldig. Demonerna kommer att skapa så mycket kaos för bråkmakaren att han eller hon kommer att glömma bort dig.

Om du är rädd för demoner och behöver göra en sådan ritual, kalla på ärkeängeln Khamael.

 

 

Detta är sigillet av ärkeängeln Khamael (Mars). Khamael sägs vara Guds gift.

 

 

Lägg papperet med namnet av bråkmakaren i glasburken och tillsätt jord från graven, vinäger och limejuice. Säg din “witch spell” över burken tre gånger. Be demonerna att skydda dig.

Stäng burken och frys den. Du kan kasta burken efter 6 månader eller så.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft