Demonen Andromalius från Goetia: hur han kan se ut för dig i dina drömmar


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius från Goetia är en vakt. Det här är hans sigill. Andromalius framträdde som en religiös sektledare i mina drömmar.

 

 

Demonen Andromalius är en vakt. Denna demon skyddar och bevakar fysiska föremål, människor, djur, egendom och information. Andromalius kan skydda dig från fara.

Om du svor en ed i en ockult sekt och också gjorde några ritualer med Andromalius, kan den här demonen bevaka dina handlingar.

 

 

 


 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Andromalius:

mardrömmar visar vår inre rädsla

 

 

Jag gör magi ofta med Andromalius och jag har märkt att Andromalius är en mycket smart demon. Han känner till framtiden och visar framtiden i drömmar.

Om du ofta gör magi för skydd med Andromalius, kan du förvänta dig att dina drömmar ska vara läskiga. Detta beror på att du kommer att röra up de djupaste lager av ditt undermedvetna.

Åtminstone så var det i mitt fall. Andromalius verkade för mig som en religiös sektledare. Han var en kvinna med mörkt lockigt hår. Jag såg min djupaste inre rädsla också: i form av galna kannibaler som jagade mig i en stor hall. Hallen hade ett valv och också ett altare, och golvet var av marmor.

Jag ville fly från kannibalerna och jag sprang mot utgången, men Andromalius stängde portarna precis framför mitt ansikte. Jag var tvungen att gömma mig från kannibalerna (deras mun var täckt med blod) i en stor soptunna.

Jag hörde också monoton musik under min dröm. Det var min favoritmusik: Jag älskar att lyssna på monotona spår under långa arbetstimmar vid min dator.

 

 

 


 

Andromalius

känner till framtiden

 

 

Jag vaknade i panik. Flera dagar har gått och nu förstår jag innebörden av min mardröm. Andromalius varnade mig och han stängde portarna för att skydda mig.

Mardrömmen var en förhandsvisning av framtiden. Andromalius är en av de bästa Goetia-demonerna för skydd. Han kan skydda dig och information, och han är en mycket lojal ande.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft