Demonen Belial från Goetia: hur man gör enkla pakter med honom


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Demonen Belial beskrivs i flera gamla magi böcker. I det här inlägget hittar du några beskrivningar av Belial från flera källor. Jag nämner dessa beskrivningar av Belial i syfte att introducera dig till denna demon.

 

 

 


 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Demonen Belial måste ha mat och gåvor från häxan. Om mat och gåvor inte ges till Belial, kanske han inte ger riktiga svar och han kan lura häxan.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Belial:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Demonen Belial: du behöver inte en man,

men du behöver Belial

 

 

En man vid din sida kan inte ersätta Belial. Denna demon kan komma in i människors sinne och ändra deras tankar om dig. Belial är en av de mäktigaste demonerna och han är en generös gentleman om han behandlas som en älskad bror av häxan.

Belial agerar väldigt snabbt när du behöver hans hjälp. Han levererar bra resultat snabbt också.

 

 

 

 


 

Hur man gör

en affär med Belial

 

 

Det är väldigt enkelt att göra affärer med Belial. Först och främst är det viktigt att bli mycket nära vänner med honom. Demoner älskar att hjälpa sina vänner som behandlar dem som bröder och systrar.

Erbjud Belial den bästa maten du har genom att placera maten på ditt altare. Du kan också erbjuda:

tobak av fin kvalitet

alkohol av fin kvalitet

kaffe

frukter

kakor och godis

guld (metallen av Tifaret)

 

 

 

 

 

 

Belial är en soldemon och soldemoner är väldigt stolta och arroganta. Detta är mycket viktigt att komma ihåg! Jag har upplevt kaos i min verksamhet efter mina avtal med Belial.

Men kaoset skapades av Belial för att skapa plats för nya webbplatser, bättre betalande kunder, ett bättre jobb, en ny pojkvän, nya andevänner och ett bättre liv.

Belial är demon av obegränsad glädje och han gör häxan obegränsad. Applicera ditt blod på sigillet av Belial och be honom hjälpa dig. Gör magin och lova honom att du ska ägna ditt altare åt honom.

Handla efter ditt löfte och häng Belials sigill som en altardekoration ovanför ditt altare. Placera hans favorit artiklar (gåvor till honom) på altaret och håll dem där hela tiden.

Belial hjälper dig och din magi kommer att gå i uppfyllelse. Detta var ett enkelt sätt att göra en överenskommelse med Belial.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft