Efter begravningsritualer: hur de kan hjälpa de döda


 

 

 

 

 


 

Efter begravningsritualer görs med hjälp av demonen Bifrons. Detta är sigillet av Bifrons från Goetia.

 

 

Efter begravningsritualer görs med hjälp av demonen Bifrons. Han beskrivs i Goetia, i Pseudomonarchia Daemonum och i flera andra gamla ockulta källor. Nedan hittar du en blandning av information om Bifrons.

 

 

 


 

Demonen Bifrons: Goetia

 

 

Bifrons är den 46te demon och han rankas som en jarl. Han dyker upp i form av ett monster, men han kan också ta på sig mänsklig form.

Denna demon kan lära dig astrologi, geometri och andra konster och vetenskaper. Bifrons kommer att göra dig väldigt kunnig inom konst och vetenskap.

Bifrons avslöjar också egenskaperna av ädelstenar och olika träslag. Dessutom “förflyttar” Bifrons de dödas själar och flyttar dem till en annan plats.

Han styr 6 (men kanske 60) legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Bifrons:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Bifrons dyker upp i form av ett monster, men han kan också ta på sig mänsklig form. Han ger underbar kunskap inom astrologi, geometri och andra konster och vetenskaper.

Han kan lära dig egenskaperna av örter, ädelstenar och olika träslag. Bifrons ändrar placeringen av de dödas själar och flyttar deras astrala kroppar från plats till plats.

Slutligen styr Bifrons 26 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Bifrons: Daemonolatry Goetia

 

 

Bifrons är en nekromanti demon och han kan hjälpa dig att kommunicera med de döda. Denna demon kan kallas under en begravnings ceremoni, eftersom han kan hjälpa de döda att lämna det fysiska planet snabbare och lättare.

Bifrons kan kallas under ritualer för att hedra och hålla kontakten med döda förfäder.

Källa: Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly

 

 

 


 

Den avlidne

gick vilse i helvetet

 

 

Demonen Bifrons är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Vissa döda människor skäms för sina misstag och jag har hört dem klaga och gråta, eftersom de hamnade på olika nivåer av helvetet. Dessa avlidna hade också delvis fastnat på platser där de dog och verkade vara helt förvirrade.

Den avlidne kan vara i ett sådant tillstånd under lång tid och detta beror på många faktorer:

om döden inträffade plötsligt

om döden var mycket traumatisk

Under mina astrala resor träffade jag många avlidna. De insåg inte ens att de redan var döda och kom till mig och sa: ”Vi gick vilse. Kan du visa oss vägen hem? “

 

 

 


 

Efter begravningsritualer:

deras syfte

 

 

Syftet med efterbegravnings ritualer är att hjälpa de avlidnas själar att förstå att de redan är döda och att de befinner sig i ett annat tillstånd nu. 

Under ritualen kallar jag på Bifrons eller / och mer nekromanti demoner som Bune och Murmur från Goetia. Bifrons kan kallas under en ceremoni efter begravningen, eftersom han kan hjälpa de döda att lämna det fysiska planet snabbare och lättare.

Bifrons är vägledare och mentor för den avlidne på väg från den fysiska världen till den andliga dimensionen. Efter begravningsritualer utförs av häxor för att hjälpa den avlidne att hitta lugn och ro.

 

 

 


 

De olika nivåerna av helvetet

 

 

Det finns flera nivåer i helvetet, men nivå 1 och nivå 2 är huvudnivåerna. De som har nått nivå 1 och nivå 2 behöver inte vara onda själva, men de skulle inte ha varit snälla mot sina medmänniskor.

Vem kommer till helvetet på nivå 1 och nivå 2?

Soldater som dödade andra människor och sedan själva dog i kriget

Män och kvinnor som hade en kronisk vana att vara otrogna

Många andra med “mindre än snällt” hjärta

Och förlåt, jag kommer att göra dig besviken: Häxor hamnar inte i helvetet.

 

 

 


 

Jag dömer

inte dina släktingar

 

 

Jag dömer inte dina döda släktingar och jag har tystnadsplikt. Demonerna bedömer inte dina döda släktingar. Ingen får döma de döda för de misstag de gjorde i sina liv på jorden.

Man bör ha medkänsla även om hjärtat säger att det är svårt att förlåta.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft