Demonen Andromalius från Goetia: hur man “laddar” smycken på hans sigill


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 


 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Demonen Andromalius från Goetia är den 72dra ande. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Andromalius:

han lovar dig trygghet

 

 

Du kanske inte behöver fånga eller straffa en tjuv. Och det är bra. Men demonen Andromalius kan också kallas för ritualer där målet är din personliga trygghet.

Andromalius vet allt om skydd och säkerhet, och han kommer att skydda dig, din familj och ditt företag (arbete). Jag gör magi med Lucifer och Andromalius mycket ofta. Andromalius lärde mig en hel del tekniska saker.

Andromalius åtnjuter sällskap av Lucifer, Belial och Focalor. Jag kallar också Andromalius tillsammans med en död advokat och en död soldat. Naturligtvis introducerade jag mina döda vänner för demonen under den första ritualen.

 

 

 

 


 

Enkel magi med Andromalius

 

 

Det här är Livets träd.
Andromalius är demonen av Golab (Golachab). Om du känner till Livets träd kommer Andromalius från området Geburah.

 

 

Demonen Andromalius från Goetia är demonen av Golab (Golachab). Om du känner till Livets träd kommer Andromalius från området Geburah. Kalla Lucifer och Andromalius under en tisdag och under fullmånen eller när månen avtar.

Använd ett rött sigill av Andromalius och placera ditt hänge på sigillet. Jag använder ett rött sigill av Lucifer om jag har rött papper hemma. 

Du kan också använda några droppar av några skyddsoljor som:

patchouli (skydd mot fiender)

tall (skydd mot fiender och farliga situationer)

kanel (mestadels astral skydd)

ros (skydd)

Be Lucifer och Andromalius skydda dig och dina tillhörigheter. Be dem att skydda dig. När du har höjt energin i din cirkel, placera dina handflator på hänget och sigillen, och sedan visualisera sigillen av demonerna smälta ihop med ditt hänge.

Håll sigillen under din kudde och bär hänget hela tiden. Gör ett par sådana ritualer under en månad.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft