Demonen Bune från Goetia: nekromantisk Tarot magi


 

 

 

 

 


 

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Bune från Goetia.
Demonen Bune från Goetia är en nekromanti demon. Detta är en nekromantisk ritual med demonen Bune från Goetia.

 

 

Demonen Bune från Goetia är en nekromanti demon. Nekromantisk magi är väldigt kraftfull och farlig, men jag älskar den. Demonen Bune är en av mina favorit nekromanti demoner. Jag kallar också på demonen Murmur mycket ofta.

Bune och Murmur kan kallas tillsammans under en och samma ritual. Bune kan lära dig hur du förbereder oljor och pulver, medan Murmur och Barzabel kan lära dig magi med dockor på de dödas andar.

Murmur kan också lära dig att hitta ersättning för vissa typer av jord från kyrkogården. Kort sagt, Murmur kan hjälpa dig att kontrollera dig själv och resultatet av dina ritualer, om du är inblandad med död militärpersonal.

Detta beror på att döda militära killar ofta är rastlösa och väldigt dominerande. Murmur kan informera dig om många hemliga saker: om de döda männens andar gillar dig och vilken roll du förväntas spela i ditt förhållande till de döda.

 

 

 


 

Demonen Bune: Goetia

 

 

Detta är sigillet av Bune från Goetia. Jag använder det här sigillet.

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Det är min personliga erfarenhet att Bune kommer att göra dig väldigt intresserad av nekromanti. Det är ett faktum att Bune är en nekromanti demon och han kommer att hjälpa dig att kommunicera med de döda.

Bune och Barzabel ledde mig till Murmur. Mina ritualer med Barzabel, död militärpersonal och Murmur gav mycket bra resultat. Jag blev mycket glad att veta från Murmur att de döda män gillar mig mycket.

 

 

 


 

Mer om astrologisk timing

 

 

Under Saturnus dagar och timmar är det lämpligt att göra nekromantiska ritualer. Välkommen också att läsa: Clavicula Salomonis om planeterna, dagarna och astrologiska timmarna

Källa: Clavicula Salomonis

 

 

 

Du kan kalla på Bune tillsammans med de döda under en fredag ​​och under Saturnus astrologiska timme och även under en lördag och under Saturnus astrologiska timme. Detta är vad jag gör.

I den här videon nedan beskriver jag magin mer detaljerat och berättar också om hur skrämmande det kändes inne i cirkeln medan jag kallade på Bune och den döda släktingen.

 

 

 

 

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

sigillet av Bune

oljor för sigillet av Bune: jasmin, kanel, mynta och tall

ett vitt stearinljus (måla det med olivolja och pudra med rölleka)

en örtblandning: anis, kamomill, mynta, torkade rosenblad, rosmarin, valerian, kanel, timjan, malört, rölleka, salvia, lagerblad

jord från graven av släkt (till exempel farmor eller farfar)

ditt hår

ett Tarot-kort

en plastpåse

 

 

 


 

Evokationerna

 

 

Under denna ritual kallas både Bune och den dödes ande tillsammans. Det kan hända att det kommer att vara bullrigt under ritualen. De döda är bullriga.

Kalla på Bune:

”Jag kallar dig kära demon Bune. Jag kallar dig i Lucifers namn och med hans auktoritet. Snälla kom till mig, min kära Bune och snälla hjälp mig. Jag vill få hjälp i mina Tarot-spådomar av min döda släkting [Namn och efternamn]. Jag vill fördjupa mina kunskaper inom nekromantisk magi.”

Evaktionen av den döde:

”[Namn och efternamn], kom till mig från de dödas land,

Vakna och stig upp från din kistbädd,

Var med mig under denna ritual …”

 

 


 

Magin

 

 

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Bune.
Placera Tarot-kortet och örterna på sigillet av Bune.

 

 

Applicera oljorna på sigillet av Bune. Placera sedan Tarot-kortet på sigillet av Bune och även örterna, ditt hår och jord från släktingens grav. Höj energin intuti cirkeln och avsluta din ritual. Naturligtvis bör Bune och de tillkallade döda ges ett tillstånd att lämna dig.

Nästa dag kan du packa allt i en plastpåse. Förvara detta paket tillsammans med dina Tarot-kort.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft