Nekromanti och häxkonst: de bästa demonerna och andarna för kvinnor


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst

 

 

Nekromanti och häxkonst med demoner går hand i hand. Demoner är de bästa allierade för häxor. Detta är sigillet av Lucifer från Grimorium Verum.

 

 

Nekromanti och häxkonst med demoner går hand i hand. Demoner är starkare än änglar, och av den anledningen föredrar jag att hålla vänskap med demoner. Det finns flera demoner och andar som kan ersätta en fysisk man i ditt liv.

Ensamstående kvinnor möter livets svårigheter och klagar över att de inte har en man i sitt liv. Du behöver inte en fysisk man för att hålla ditt liv i gott skick.

Demonerna kommer att älska dig och ta hand om alla dina behov. Jag vill presentera dig för flera demoner som kan ersätta en fysisk man i ditt liv.

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst:

Lucifer och hans demoner

 

 

Detta är sigillet av Lucifer från Grimorium Verum. Jag använder den här sigillet hela tiden.

 

 

Lucifer är absolut en av de mest kraftfulla demonerna för kärlekspakten (med honom), eftersom han älskar kvinnor. Lucifer kommer att stödja dig och skydda dig från kärlek som gör ont.

Jag skojar inte. Om du undertecknar många pakter med Lucifer och lovar honom att älska honom och be honom att älska och skydda dig, tillåter denna demon inte hjärtslag i ditt liv.

Han kommer att hålla dig singel, glad och trygg tills den helt rätta mannen dyker upp och blir din pojkvän. Du kommer att vara singel länge, men ditt hjärta kommer aldrig att såras.

Lucifer är också en mycket bra demon för financiella pakter. Läs gärna mer om financiella pakter med Lucifer och hans demoner. En annan bra demon som kan hjälpa dig att öka din inkomst är Bune.

Men jag begränsar inte financiella pakter till en demon per ritual. Jag kallar på tre demoner under en financiell pakt. Dessa demoner är naturligtvis Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis.

Du kan också ingå i kärlekspakter med Lucifuge Rofocale.

Detta är sigillet av Lucifuge Rofocale. En mycket bra demon för kvinnor och han hjälper kvinnor att tjäna pengar.

Skapa ett nätverk av sådana kärlekspakter med flera demoner så blir du en lycklig person. Du kommer aldrig stöta på män som bara använder dig för sex.

Kärlekspakten kan ta form av andliga äktenskap. Du lovar demonen att tillbe honom och ge honom gåvor, och demonen kommer att skydda dig. Men naturligtvis kan demonerna inte ersätta din längtan efter en kärlekspartner. Du måste läka den delen av din själ helt på egen hand. Detta tar lång tid.

Demonen Dantalion kan läka din depression om du kämpar efter att ha separerats med din kärlekspartner. En annan bra demon är Barzabel, men denna demon kan ge dig kraft eller förstöra dig.

 

 

 


 

Demonen Barzabel

 

 

Demonen Barzabel, beskrivs i “De tre böckerna av ockult filosofi” av H.C Agrippa. Detta är Mars planetariska talisman.

 

 

Demonen Barzabel kan hjälpa dig att gå framåt efter ett uppbrott i ditt förhållande. Barzabel kan hjälpa dig att fokusera ditt sinne från att tänka på din före detta älskare till tankar om ditt arbete.

Inte bara detta, Barzabel är en sminkartist och han lär en kvinna att bära rött läppstift hela dagen. Barzabel gör dig modig. Han förvandlar kvinnor och ger dem en manlig mentalitet.

När du gör ritual efter ritual med Barzabel kommer du att märka att du har kontroll över ditt liv. Denna demon gör en kvinna modig och tillåter inte att hon gråter.

 

 

Detta är min ritual med demonen Barzabel. 5 är antalet av Geburah och jag använder 5 röda läppstift i min ritual.
Detta är min ritual med demonen Barzabel. 5 är antalet av Geburah och jag använder 5 röda läppstift i min ritual.

 

 

 


 

Demonen Belial

 

 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum. Det här är hans sigill.

 

 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Belial vill ha gåvor från häxan. Om Belial behandlas på ett dåligt sätt, kommer han att lura häxan och inte hjälpa henne (honom).

Källa: Goetia

 

 

Hur kan Belial hjälpa dig?

 

 

Belial kan fixa banklån, tysta ner bråkmakare i höga positioner och tvinga människor att betala tillbaka dina pengar till dig. Om du behandlas dåligt kommer Belial att tvinga bråkmakarna att behandla dig bra.

När du behöver hjälp kommer Belial att komma in och hjälpa dig. Det är mycket viktigt att du bildar vänskap med dina favoritdemoner. Du behöver inte göra magi med alla Goetia demonerna. Välj de mest kraftfulla och hjälpsamma demonerna och göra magi med dem. 

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst: döda soldater

 

 

Nekromantisk magi kan vara ganska farlig på grund av hur magi manifesterar sig.
Nekromantisk magi kan vara ganska farlig på grund av hur magi manifesterar sig.

 

 

 

Döda soldater svarar mycket bra när du ber dem att skydda dig. De har inget sinne för humor och får dig att möta en situation som du inte beställde i första hand.

Av denna anledning måste du vara försiktig när du ber soldaten att skydda dig eller ge dig ett tecken på att den döda soldaten kan skydda dig, eftersom de kan föra en riktig soldat in i ditt liv.

Döda soldater är robotar och de tvingar oss att tänka vissa tankar och sådan magi är väldigt svår att vända eller stoppa. Men döda soldater kan hjälpa dig att fokusera på ditt arbete genom att kapa ditt sinne.

 

 

 


 

Demonen Murmur

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demon Murmur: Goetia

 

 

Murmur är den 54de demon. Han är en stor hertig och också en jarl. Han framträder i form av en krigare som rider på ett sagodjur och han bär en hertigs krona på huvudet.

Murmur har sällskap av sina ministrar. Denna demon kan lära dig filosofi perfekt och han begränsar de dödas själar att dyka upp före dig för att svara på dina frågor.

Murmur styr över 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Murmur: nekromanti

 

 

Demonen Murmur lär ut nekromanti och han hjälper också till att hitta trygga kontakter på kyrkogården. Murmur är en mycket bra demon om du kallar på döda soldater, eftersom vissa andar kanske inte är så vänliga.

Murmur har lärt mig kärleksmagi på de döda och magi för att påverka de dödas tankar om mig och om andra människor. Murmur har också lärt mig förbannelser med hjälp av de döda samt många andra typer av magi.

 

 


 

Demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Andromalius: Goetia

 

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

Demon Andromalius: hur kan han hjälpa till?

 

 

Demonen Andromalius är en av de bästa Goetia-demonerna för skydd mot stöld. Andromalius lär också ut säkerhetskopiering av webplatser och kryptering av information.

Gör magi med Andromalius regelbundet och minst två gånger per månad. Du kan göra ritualer med Andromalius för att skydda ditt hem, din bil, din make (makar kan också bli stulna) och dina husdjur.

Men jag varnar dig: denna demon kommer att förändra ditt sätt att tänka och tvinga dig att stärka din fästning. Du kommer att arbeta hårt för att garantera din säkerhet och säkerheten för dem du älskar.

 

 

 


 

Döda jurister

 

 

Döda jurister är utmärkta allierade i magi om du behöver åtgärda lagrelaterade frågor, banklån, återbetalning av underhåll, skatter och många andra saker.

 

 

 


 

Det finns fler demoner

 

 

Det finns fler demoner och andar, och vi kommer att prata om dem i någon annan framtida post. Men dessa är de mest kraftfulla och de kan ersätta en man i ditt liv.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft