Demonen Belial från Goetia: en framställning om pengar i nödfall


 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Demonen Belial från Goetia är en mycket kraftfull ande. Demoner hjälper alltid människor och i nödfall råder jag att be Belial om hjälp. Jag fick en begäran från en bekant som behövde akut hjälp.

Manens fru hade nyligen blivit offer för hjärtinfarkt och kunde inte arbeta heltid. Mannen kunde inte hitta ett heltidsjobb så snabbt och pengarna höll på att ta slut.

Elräkningen var enorm och elföretaget planerade att stänga av elförsörjningen till detta hushåll.

 

 

 

 


 

Demonen Belial från Goetia

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender. Belial bör behandlas med respekt och det förväntas att du erbjuder gåvor till Belial.

Om gåvor inte erbjuds till Belial, kommer han att lura dig och inte hjälpa dig.

Källa: Goetia

 

 

 

Belial är häxans beskyddare. Han var väldigt generös mot mig när jag behandlades på ett orättvist sätt av en person (vid mitt tidigare arbete). Denna demon tog också hand om problem med ett visst företag och hjälpte mig mycket.

Efter ritualen med Belial började min situation förändras till det bättre! Belial gav mig skydd och säkerhet.

 

 

 

I den här videon visar jag en magi för skyddet och berättar om mina erfarenheter med Belial.

 

 

Belial distribuerar titlar och höga positioner (enligt Goetia), och han ger också bra demoniska tjänare. Enligt S. Connolly kan Belial hjälpa dig att straffa onda medarbetare (förbannelser av affärsnatur).

S. Connolly skriver också att Belial kan hjälpa dig i dina nekromantiska ritualer.

 

 

 


 

Belial:

framställningsbegäran

 

 

 

Jag var på väg att göra en ritual för mig själv och planerade att kalla på Belial. Efter att jag hade kallat Belial läste jag min framställning till demonen. Jag bad demonen att hjälpa mannen.

Min framställning var sådan:

”[Namn Efternamn] född [födelsedatum], med adressen [sådant och sådant], ber dig Belial att lösa hans ekonomiska svårigheter. Lyft den här mannen ur eländet, ge honom en tryggare position på hans jobb och hjälp honom att tjäna de pengar han så desperat behöver.

I utbyte mot din hjälp kommer jag att göra vad du vill att jag ska göra.”

Efter två dagar kom kollegorna till mannens fru i kontakt med familjen. Familjen erbjöds att ta ut pengarna för att täcka elräkningen från ett speciellt konto (kopplat till hustruns arbete).

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft