Budgetvänliga SEO-trick som Mephistophilis lärde mig


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Budgetvänliga SEO-tricks lärde jag mig av demonen Mephistophilis från Black Raven.

 

 

Budgetvänliga SEO-trick lärde jag mig av demonen Mephistophilis från Black Raven, eftersom jag är i flera financiella pakter med Lucifer och hans demoner

 

 

 


 

Budgetvänliga SEO-trick:

Demonen Mephistophilis

 

 

Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

”Jag är Mephistophilis och jag är den stora mästaren av många konster. Jag är en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen. Jag kan lära dig många saker mycket snabbt.

Jag kan ge dig lycka och tur i livet. Jag har många demoner under mitt kommando. När jag befaller dem att tjäna gör de det så snabbt. ”

Källa: The Black Raven

 

 

 

 

Demonen Mephistophilis lär allt om att marknadsföra ett företag på rätt sätt. SEO för dina affärsplattformar är mycket viktigt och om du driver flera webbplatser med affärsplaner  (business plan) blir dina kostnader enorma.

Mephistophilis lärde mig knep till bra SEO-poäng på en av mina egna webbsajter. Processen var dock ganska irriterande, eftersom det tog lång tid att förstå hur programvaran fungerar.

 

 

 


 

Budgetvänliga SEO-trick:

lär dig programvaran

 

 

Om du har en WordPress.com-webbplats måste du uppgradera till en affärsplan för att installera dina egna plugins för SEO-poäng. Men om du har fem webbplatser på olika språk och uppgraderar dem alla till affärsplan kommer dina kostnader att vara en börda för ditt företag.

Lösningen på detta problem är att ha minst en egen webbsajt och installera Yoast SEO. Arbeta igenom alla dina inlägg och sidor på den egenhemsida och förbättra SEO-poängen.

På detta sätt kommer du att behärska konsten att producera innehåll med de högsta SEO-poängen.

 

 

 

 


 

Budgetvänliga SEO-tricks:

kopiera och klistra in

 

 

När du kan producera inlägg med bra SEO på din egen värdplattform kommer du att kunna göra det på WordPress.com-webbplatser även om du kör en personlig plan.

Du kan producera nya inlägg med bra SEO-poäng på dina egna värdplattformar och helt enkelt kopiera och klistra in dem på dina WordPress.com-webbplatser.

Du kanske frågar dig själv: vad är poängen med att köra WordPress.com-webbplatser som de viktigaste affärsplattformarna? Det finns viktiga saker att tänka på.

Den största nackdelen med webbplatser som är värd för själv (self hosted) är bristen på säkerhet. Om du driver ditt eget företag på en egen värdplattform bör du överväga att göra ritualer med demonen Andromalius från Goetia.

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Även om du installerar skyddsprogramvara på dina egna webbsajter finns det mycket skadliga virus som kan förstöra din affärsplattform. Installera Jetpack på en egen webbplats. Jag installerade Jetpack på en gång, eftersom en kombination av Jetpack och andra säkerhetsprogram gav mig mer skydd.

När jag började göra magi med demonen Andromalius regelbundet förstod jag att det inte finns någon säkerhetskopiering av information på webbplatser som jag själv har.

Mina webbplatser är enorma och jag blev tvivelaktig om att jag kommer att kunna återställa allt innehåll som jag själv har om min webbplats kraschar en dag.

Jag installerade Updraft Plus som en säkerhetsåtgärd, men ändå föredrar jag WordPress.com som min huvudsakliga plattform för företag. Så snart jag förstod problemet med bristen på säkerhet på egenhostade plattformar började jag överföra mitt innehåll till mina WordPress.com-webbplatser.

Men oavsett hur bra vi blir på SEO, nyckelord och andra tekniska saker, kan Google uppdatera sin algoritm och få oss att falla ner i vår ranking. Det var en Google-uppdatering ganska nyligen, och jag märkte att min statistik gick ner på en gång.

Jag hoppas att detta bara är tillfälligt. Det finns inget vi kan göra med sådana uppdateringar.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft