Dantalion och Barbatos från Goetia: magi för att kyla ner kakadua ilska


 

 

 

 

 

 

 


 

Dantalion läker ilska, depressioner och panikattacker hos människor och djur.

 

 

Dantalion och Barbatos är bra demoner för små husdjur. Jag samarbetar med demonen Heramael från Grimorium Verum och med Marbas från Goetia. Båda demonerna har hjälpt mig att läka min kakaduas vingar.

De av er, som äger papegojor, vet med säkerhet att dessa varelser är “humörliga” och att de kan drabbas av depressioner (demonen Buer läker depressioner), ilska och panikattacker.

De två typerna av papegojor som lider mest av panikattacker (dessa är delvis genetiska) och ilskeattacker är African Gray och Rose Breasted Cockatoo (Rosenkakadua).

Jag har en Rose Breasted Cockatoo. För 3 år sedan var jag tvungen att byta bur och då började problemen. Han drog ut alla fjädrarna och började ha olyckor i sin nya bur (på grund av panikattacker).

Han kan inte flyga till denna dag. Men Heramael och Marbas är bra läkare. Demonerna visar mig visioner och drömmar för att beskriva min papegojas känslomässiga tillstånd och lämpliga ritualer för att läka honom.

Min kakadua var arg på mig, eftersom jag lät honom leva på handdukar på golvet i hans rum (under en stol). Han förstod inte att hans olyckor i buren skulle döda honom förr eller senare.

Så jag gjorde magi med honung för min envisa och arga fågeln för att tämja hans ilska mot mig. Under ritualen kallade jag på två demoner samtidigt: Dantalion och Barbatos.

 

 

Demonen Barbatos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Det är helt okej att kalla på 2 demoner under en och samma ritual, men båda måste komma från samma Klifa. Både Dantalion och Barbatos kommer från Klifan av Harab Serapel på det Klifotiska trädet. Denna plats styrs av planeten Venus.

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Klifan Harab Serapel (Sefira Netzach) styrs av planeten Venus.

 

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

Sigillen av Dantalion och Barbatos

oljor för sigillen: lavendel, kanel och mynta

en pappersdocka av ditt husdjur

fjädrar eller päls

en glasburk med ett lock

honung

örter som kyler ilska och panikattacker: kanel, kamomill, muskotnöt, ros, mynta och lavendel

ett vitt stearinljus (måla med solrosolja och pudra med kanel)

 

 

 

 


 

Kalla på demonerna:

 

 

Kalla på Dantalion:

”Jag kallar dig Dantalion. Vänligen hör mina önskemål och hjälp mig. Söt upp min fågel mot mig. Hjälp mig att känna till hans tankar och hur jag kan ta hand om honom och behaga honom.

Snälla läk panikattacker, stress, ilska och fjäderplockning. ”

Kalla på Barbatos:

”Jag kallar dig Barbatos. Vänligen hör mina önskemål och hjälp mig. Lär mig kakaduornas språk och hjälp mig att förstå deras kroppsspråk. Snälla hjälp mig att känna roten till fjäderplockningen och hur man kan stoppa den. ”

 

 

 


 

Magie

 

 

 

Placera “djurets” pappersdocka i burken tillsammans med fjädrarna (päls). Häll i örter och honung. Säg din “witch spell” tre gånger. Efter att ritualen är över får burken stå i rumstemperatur några timmar. Men efter det måste burken frysas och hållas kall för att kyla ilska och panikattacker.

De demoniska sigillen viks och förvaras i ett kuvert. Resultaten manifesterar sig mycket snabbt och den här magin är ofarlig för husdjuren.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft