Det 6te pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis: en häxflaska


 

 

 

 

 

 

 


 

Det 6te pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis kan användas för att skydda pengar.

 

 

Det 6te pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis kan användas för att skydda pengar. Detta pentakel kan också användas för att skydda vuxna, barn och husdjur.

Jag råkade vara i ett ”knepigt” partnerskap med ett visst företag och jag behövde skydda mina tillgångar. Det är min erfarenhet att de andar som beskrivs i Clavicula Salomonis är mycket smarta och är redo att hjälpa.

Under denna ritual kallade jag på fyra elementära andar (de är änglar): Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel. Jag skapade en häxflaska med sigillen av dessa fyra änglar, pengar, mitt blod och mitt hår och några andra ingredienser.

Du kan också skapa en häxflaska med sigillen från Theurgia Goetia (för att skydda dina pengar). Om du vill skydda en sjuk patient från olyckor på sjukhuset eller hemma kan du skapa en häxflaska med den 6te pentaklet av Jupiter för personen.

Resultaten följde de närmaste dagarna som jag förväntade mig. Jag hade också gjort magi med Jupiters fjärde pentakel. Adoniel och Bariel är väldigt smarta och gav mig den mest extraordinära idén om mina projekt och hur man kan få dem att generera pengar för mig i framtiden.

 

 

 

Detta är det fjärde pentaklet av Jupiter från Salomons nyckel.

 

 

 


 

Jupiters sjätte pentakel:

fortsättning

 

 

 

Detta är livets träd.
Andarna Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel kommer från Cheseds sfär på livets träd.

 

 

Under ritualen med det 6te pentaklet av Jupiter skapade jag en häxflaska, eftersom detta pentakel kan skydda från alla jordiska faror. Försök att göra denna ritual under en torsdag och så nära fullmånen som möjligt. Den vaxande månen och den avtagande månen är också lämpliga, men sikta mot en torsdag.

Det är också bra om du kan göra denna ritual under Jupiters astrologiska timme. Jag använder Cheseds motsvarigheter för denna ritual:

Härskande planet: Jupiter

Dag: torsdag

Astro-timme: Jupiter

Sigillet av papper: blå

Antal: 4 (mynt)

Örter: kanel (och muskot / valfritt)

Ljusfärg: guld, blått eller vitt

Halvädelstenar: safir och ametister (eller några blå pärlor)

Varelserna av både den 4de och den 6te pentaklet av Jupiter kommer från Cheseds sfär på livets träd. Det är också önskvärt att använda det 3dje pentaklet av Jupiter i kombination med det 4de och det 6te pentaklet av Jupiter.

 

 

 

Detta är det tredje pentaklet av Jupiter från Salomons nyckel. Johphiel kontrollerar de kallade andarna.

 

 

 


 

Det 6te pentaklet av Jupiter:

en häxflaska

 

 

Detta är en häxflaska med Jupiters sjätte pentakel.
Detta är en häxflaska med Jupiters sjätte pentakel.

 

 

 

Du kommer behöva:

 

 

ett vitt stearinljus (täck det med honung och gnugga med kanel för att få trevliga upplevelser med det opålitliga företaget)

Jupiters sjätte pentakel

oljor för den sjätte pentaklet av Jupiter: patchouli och kanel

en glasburk med skruvlock

massor av tallkvistar med intakta nålar (för att skydda dina tillgångar)

4 spikar

en hel vitlök

en öppen säkerhetsnål (för att avskräcka företaget från att stjäla dina pengar från dig)

1/2 liten kopp svartpeppar (hel eller mala den)

1 kilo salt eller mer

1 liten kopp socker (för att få trevliga upplevelser med det opålitliga företaget)

ett litet papper med din skrivna “witch spell” + svart tråd

ditt blod och ditt hår

ett guldfärgat mynt (för att representera dina pengar)

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Kalla på Johphiel: ”Jag kallar på dig ande Johphiel. Hör mig och snälla kom till mig. Vänligen ta ansvaret för min ritual och kontrollera de kallade krafterna.”

Kalla på Kerub, Seraph, Tharsis and Ariel: ”Jag kallar på dig, min ängel Kerub [Seraph, Tharsis och Ariel]. Hör mig och snälla kom till mig. Snälla hjälp mig.

Jag har nästan inget annat val än att acceptera att ha affärer ihop med företaget [sätt in namnet på företaget]. Jag litar inte på dessa människor [förklara i detalj de saker som företaget har gjort mot dig].

Snälla hjälp mig att få mycket tilltalande upplevelser med företaget [sätt in företagsnamnet här]. Snälla hjälp mig att känna mig trygg med dem, skyddad av er medan jag hanterar dessa människor.”

Titta på bokstäverna i varje ängels namn och läs bokstäverna från höger till vänster flera gånger. Titta också på varje ängels sigill medan du sammankallar änglarna.

Häll lite salt på botten av glasburken. Sätt in tallkvistar. Läs din “witch spell” tre gånger över burken och rulla trollformeln till en liten rulle. Knyt rullen med svart tråd och släpp den i burken.

Applicera ditt blod på varje ängels sigill. Följ med oljorna. Placera ditt hår och “guldmyntet” på det 6te pentaklet av Jupiter. Slå in pengarna och håret i Jupiters sjätte pentakel. Säkra det här paketet med tråden också. Släpp detta i glasburken.

Tillsätt peppar, socker, spikar och vitlök. Häll i resten av saltet. Fyll burken med salt till randen. Sätt i en öppen säkerhetsnål i saltets övre lager. Öppna aldrig burken och du kommer att stödjas och skyddas av Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel. Magin fungerar väldigt snabbt!

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft