Den Olympiske Guden Bethor: penningmagi


 

 

 

 

 


 

Den Olympiske Guden Bethor

 

 

Den Olympiske Guden Bethor beskrivs i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill.

 

 

Den Olympiske Guden Bethor beskrivs i Arbatel De magia veterum. Det är inte svårt att kalla på de Olympiska andarna. Jag älskar att göra magi med Hagith, Aratron och Bethor.

Vissa människor hade varnat mig för att inte kalla på demonen Bune och andra sa att jag inte skulle kalla på Bethor. Men Bune är inte farlig alls. Bethor är inte heller farlig, men det kan uppstå lite problem med poltergeist (föremål börjar vibrera och röra på sig).

Jag har gjort magi med med pentaklerna från Clavicula Salomonis och jag har ersatt den hebreiska texten med engelska. Jag har också gjort ritualerna med demonerna från Grimorium Verum.

Jupiters andar, bland dem Bethor, hjälper att uppnå financiella mål och hjälper till att rikta flödet av ekonomiska resurser till dig. Så nu ska jag beskriva mitt sätt att göra magi med Bethor. När du kallar på Bethor är det bra att veta: han är en kraft med mycket hög spänning.

Detta kan få konsekvenser om du inte är van vid att hantera sådana andar, eller inte vet hur du ska stoppa magin i tid innan manifestationen inträffar. Eller om du inte vet hur du stänger portaler i händelse av poltergeist hemma (jag har bevittnat poltergeistaktivitet i mitt hem).

Vanligtvis kommer du att känna när det är dags att börja arbeta med mer högspänningskrafter. Till exempel, kan den goetiska demonen Bune inte jämföras med Bethor med avseende på “spänning”.

Kalla därför inte Bethor om du vill förstöra någons verksamhet. Jag tror att Bethor och i allmänhet alla Jupiters andar inte kommer att hjälpa till i sådana dåliga arbeten.

Istället kommer ditt företag att rivas ner. Hantera högspänningskrafter med respekt. Om du verkligen önskar någon illa och vill förstöra deras verksamhet, är det mer lämpligt att kalla på Saturnus eller Mars andar. Men det är bäst att inte förbanna alls.

 

 

 


 

Motsvarigheterna

av Chesed (Jupiter)

 

 

Motsvarigheterna för ritualer med Bethor är:

Härskande planet: Jupiter

Dag: torsdag

Astro-timme: Jupiter

Sigill av papper: blå

Antal: 4 (mynt)

Örter: kanel och muskot

 

 

 


 

Den 3dje pentaklet av Jupiter

 

 

Jupiters sigill och Jophiels sigill är de två viktiga komponenterna i Jupiters tredje pentakel.

 

 

Använd också det tredje pentaklet av Jupiter från Salomons nyckel. Genom att använda detta pentakel bjuder du in Jupiters essens och också anden Jophiels energi som styr de kallade krafterna (Jophiel är Jupiters sinne).

Den bästa tiden för att göra magi med Bethor är växande månen och fullmånen.

 

 

 


 

Detta är vad du behöver:

 

 

Täck sigillet med papperspengar 24 timmar före din ritual. Förbered också ditt penningpulver genom att blanda 2 delar kanel i pulverform med en del muskotnöt i pulverform.

Lägg pengar (mynt och papperspengar) och silver- eller guldsmycken i penningpulvret 24 timmar före din ritual.

 

 

Ingredienter:

 

 

1 blå sigill av Bethor

3dje pentaklet av Jupiter (blå)

1 vitt stearinljus

penningolja för stearinljuset

penning pulver

4 mynt

myntaolja (för sigillet av Bethor)

en kedja som du kommer att ha på dig permanent

ditt blod

en liten påse

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Applicera lite penningolja på det vita ljuset och rulla sedan ljuset i penningpulvret. Tänd ljuset. Aktivera Bethors sigill och Jupiters tredje pentakel med luft, eld, vatten och jord. Börja kalla på Jophiel och kalla därefter på Bethor.

Applicera ditt blod på Bethors sigill. Placera kedjan på sigillet av Bethor och applicera några droppar myntaolja på sigillet. Uttryck dig angående dina önskningar och pudra Bethors sigill med penningpulvret. Placera de fyra mynten på sigillet av Bethor.

När du är klar med ritualen, låt det vita ljuset brinna ut. Vik sigillet av Bethor och det 3dje pentaklet av Jupiter, mynten och penningpulvret i en servett. Säkra allt detta med ett gummiband och packa i en liten plastpåse.

Förpackningen packas sedan i en liten påse. Ta med dig denna påse eller lägg den i en av lådorna på ditt skrivbord på jobbet. Bär kedjan på dig hela tiden.

Och förbered dig: fler kunder och mer arbete kommer till dig. Men du kommer att fråga mig: ”Hur kändes din cirkel när du kallade på Betor?”. Cirkeln kändes annorlunda, eftersom jag fick en känsla av att utrymmet runt mig var fyllt med vatten.

Har du gått i en pool medan vattnet nådde upp till midjan? Ja? Jag kände på samma sätt och jag var medveten om att ett stort väsen tog mycket plats inne i cirkeln.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft