Demonerna Lucifer och Clauneck från Grimorium Verum: penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonerna Lucifer och Clauneck nämns i Grimorium Verum. Detta är Lucifers sigill.

 

 

Demonerna Lucifer och Clauneck nämns i Grimorium Verum. Clauneck sägs vara Lucifers favorit demon och han kan hjälpa dig att förbättra din ekonomi. Jag har gjort många ritualer med Clauneck och även med Bune. Demonerna hade hållit mig mycket upptagen och jag hade inte tid att blogga.

Clauneck, Lucifer, Asmoday och Bune hjälpte mig så mycket under dessa månader. Clauneck och Lucifer lärde mig allt om webbshoppar och till och med om koder.

Jag var tvungen att utförska helt obekanta områden som jag aldrig studerat, men med Lucifer är allt möjligt. Nedan erbjuder jag dig en video om penningmagi med Clauneck.

 

 

 

 

 

 

Asmoday höll mig halvvaken under många nätter. Jag trodde att jag sov, men det gjorde jag inte. Under de sena timmarna gavs lektioner till mig av denna demon.

Jag blev utbildad på en undermedveten nivå och mina Photoshop-färdigheter blev mycket bra på bara några veckor. Jag kommer att beskriva en ritual med Clauneck och Lucifer. Naturligtvis är detta penningmagi.

 

 

 

Detta är det andra sigillet av Lucifer från Grimorium Verum.

 

 

Men det är min erfarenhet att Clauneck också är lärare och han kommer att tvinga dig att lära dig nya färdigheter. Då kan han ta bort allt du har skapat när du lär dig. Efter ett tag förstår du varför Clauneck insisterade på dessa lärdomar.

Enligt Grimoirium Verum av Alibek kommer de flesta demonerna och även Clauneck från Klifan av Golab (Geburahs skal). Därför kan Claunecks sigill vara röd. Jag erbjuder dig en video om Clauneck:

 

 

 

 

 

 

Gör denna ritual under hela växande månen och även under fullmånenatten.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

1 vitt ljus

penningolja + penningpulver (“ladda” allt detta med mynt och papperspengar 24 timmar före din ritual)

De traditionella örter som attraherar pengar är: kanel, muskotnöt, mynta och persilja. Förbered ditt penningpulver genom att blanda 1 tesked av varje ört.

sigillen av Clauneck och Lucifer

 

 

 

De här är Lucifers och Claunecks sigillen. Sigillet av Clauneck finns längst ner på den här bilden.

 

 

myntaolja för sigillen

ditt blod (för att placera på sigillen)

Aktivera båda sigillen med luft, eld, vatten och jord. Kalla på Lucifer tillsammans med Clauneck. Applicera penningoljan på ljuset och tänd ljuset. 

 

 

 

 

 

Detta är Lucifers sigill i Europa. Grimorium Verum.

 

 

”Jag kallar på dig Lucifer, härskaren över helvetets kungarike. Kom till mig. Jag kallar dig Lucifer, helvetets kung.” ”Lucifers bästa vän, demonen Clauneck, kom till mig. Kom till mig Clauneck, demonen som har nycklarna till oändligt överflöd av allt som är bra och älskat av mig.”

 

 

Mitt altare med sigillen av Lucifer, Bune (de övre ramarna), Baphomet och Lucifuge.
Mitt altare med sigillen av Lucifer, Bune (de övre ramarna), Baphomet och Lucifuge.

 

 

Säg sedan din “witch spell” medan du placerar ditt blod på båda sigillen. Dutta några droppar myntaolja på sigillen och häll ut penningpulvret på sigillen.

När din ritual är över bör du låta ljuset brinna ut tills det är borta. Samla in penningpulvret från sigillens yta och sprid det i ditt hem:

på mattorna

i dina skor och i väskor

vid din huvuddörr

Lycka till!

När jag hade gjort magi med Clauneck hade jag fått en del inblick i denna demon. Clauneck är väldigt intelligent och han hjälpte mig att installera automatiska momsberäkningar (moms) för min webbshop.

 

 

 

 

 

 

Innan detta tog Clauneck mig “i min hand” och instruerade mig att bygga en demo-webbshop för träning. Jag fick förstå vad momsen är, hur de beräknas och vem som betalar momsen.

Clauneck hjälpte mig att hitta speciella tabeller med skatter och sedan hjälpte han mig också att justera momsberäkningarna i min egen webbshop när den var klar.

Jag rekommenderar att du arbetar med Clauneck och Bune om du har “fastnat” med avseende på din inkomst. Dessa två demoner är smarta!

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft