Demonen Morail från Grimorium Verum: en häxflaska


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Morail beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Morail är en mycket hjälpsam ande. Jag gillar inte bråkmakare, eftersom jag själv är en mycket fridfull person. Men ibland måste vi hantera dem. Mina demoner instruerade mig att kalla på Morail och be honom att göra mig osynlig. Det fungerade.

Du kommer helt enkelt att bli omöjlig att upptäcka, eftersom bråkmakaren kommer att rikta uppmärksamheten på andra människor. Denna ritual görs bäst när månen är full, avtagande eller nästan mörk.

Veckodagen måste vara en tisdag enligt Grimorium Verum.

 

 

 

Demonerna från Grimorium Verum tilldelas alla Klifan av Golab (skal av Sefiran Geburah). Därför använde jag ett rött sigill av Morail.
Demonerna från Grimorium Verum tilldelas alla Klifan av Golab (skal av Sefiran Geburah). Därför använde jag ett rött sigill av Morail.

 

 

 

Du kommer behöva:

 

 

 

1 glasburk med skruvlock + svart eltejp

ett rött sigill av Morail

 

 

 

Demonen Morail beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

2 hela vitlöklökar + 7 långa spikar + massor av små hackade pinnar + tillräckligt med salt (1 kg eller mer)

ditt blod + 1 säkerhetsnål + servett + ett gummiband

ett vitt stearinljus + skyddsolja

din witch spell skriven på papper + 1 gummiband till

oljor för sigillet av Morail: patchouli och tall

Förresten har jag också gjort en video om en liknande häxflaska. I videon demonstrerar jag hur man gör en häxflaska med sigillet av demonen Bael.

 

 

 

 

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Aktivera sigillet av Morail med luft, eld, vatten och jord. Kalla på Morail:

”Jag kallar på dig Morail. Jag kallar dig i namnet och med min herre Satans auktoritet. Jag är i fara och ber dig gömma mig från en bråkmakare [Namn och efternamn] som bor [adress]. Personen är farlig och ond. Lär mig också att skydda mig med hjälp av magi på en nivå som jag tidigare inte känt.”

Tänd det vita ljuset. Placera ditt blod på sigillet av Morail tillsammans med patchouli och tall oljor. Säg din witch spell till Morail tre gånger. Vik sigillet och svep det i servetten, och säkra med ett gummiband.

Häll i en liten mängd salt i burken. Släpp i vitlöken och sigillet av Morail. Lägg till spikarna och pinnarna. Vik det skrivna witch spell papperet i en liten rulle och säkra det med ett gummiband. Släpp detta i burken också.

Häll i allt salt för att fylla hela burken. Sätt i en öppen säkerhetsnål i det övre saltlagret. Stäng burken och säkra den med den svarta tejpen. Öppna aldrig burken. Så länge burken är hel och inte trasig, kommer magin att skydda dig.

 

 

 


 

Demonen Morail:

tecken på att magin är bra gjort

 

 

Var beredd på lite kaos när du ber demonen Morail att gömma dig bort från myndigheterna. Jag har ingen anledning att gömma mig, men vissa gör det. Så detta är vad som kan hända dig efter att du ber mig att kalla på Morail för att dölja dig … läs vidare!

Detta hände mig direkt efter min magi med Morail:

mitt krypterade e-postmeddelande påverkades av min magi på ett negativt sätt, eftersom jag inte kunde se de inkommande bilderna av mina klienter

USA: s posttjänstpersonal kunde inte “hitta” min klient i deras system och hon fick ingen anmälan om mitt paket med häxflaskan (den innehöll Morails sigill) som kom till USA

Alla mina paket har spårningsnummer och min klient hittade paketet: det var på väg tillbaka till Sverige. Jag sa till min klient: ”Det är ritualen med Morail som leder till ett sådant kaos. Oroa dig inte, när ditt paket kommer tillbaka till Sverige skickar jag det tillbaka till dig. ”

När du ber Morail att dölja dig från specifika människor, blir alla platser som har någon koppling till dessa människor säkra mål för magin. Det här är ett säkert tecken på att magin är väl genomförd och är aktiv. Hurra, Morail!

 

 

 

 


 

Grimorium Verum: andra demoner

 

 

Nedan erbjuder jag dig en liten video om några demoner från Grimorium Verum. Jag har gjort magi med Lucifer, Lucifuge Rofocale, Morail, Clauneck, Bucon, Sustugriel och Heramael.

 

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft