Den planetariska talismanen av Solen: penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Solen

 

 

Den planetariska talismanen av Solen består av: sigillen av Solen, Sorath och Nakhiel.

 

 

 

Den planetariska talismanen av Solen är väldigt kraftfull! Det kommer att ge dig självförtroende och drivkraft för att åstadkomma stora saker i livet. Om du vill ha kraftfulla och långvariga resultat, använd den här talismanen ofta.

Solens planetariska talisman finns i “The Veritable Clavicles of Solomon”. Den finns också i Golden Dawn, i de “Tre böckerna för ockult filosofi (H.C Agrippa) och även i “The Magus” (Francis Barrett).

Men först några ord av varning. Planetariska andar är mycket kraftfulla och de kan skapa kaos i ditt liv. Du måste vara försiktig när du kallar på Sorath, eftersom han är en mycket stolt demon.

 

 

 


 

Den planetariska talismanen

av Solen

 

 

”Den fjärde tabellen avbildar Solen och består av en kvadrat med sex rader. Summan av siffrorna i varje rad är 111. Summan av siffrorna i hela kvadraten är 666.

Kvadraten innehåller gudomliga namn: namnet på den välvilliga intelligenta anden av Solen och namnet på den onda demonen av Solen. Sigillen av Solen och dess andar härrör från Solens kvadrat.

Om Solens talisman är graverad på en bit av massivt guld (när Solen är gynnsam på himlen), kommer talismanens bärare att bli populär, vänlig, acceptabel, kraftfull i alla sina verk, och han kommer att bli lika med kungen.

Hans tur i livet kommer att öka, och han kommer att kunna göra vad han vill. Men om talismanen skapas när Solen är i en dålig position i himlen, gör det en person till en tyrann, stolt, ambitiös och omättlig. Personen kommer att få ett dåligt slut.”

The Magus, Francis Barrett

 

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Solen:

Sorath och risken med magi

 

 

Gör ritualer med Solens planetariska talisman på egen risk. Varför på egen risk? När jag var nybörjare inom planetarisk magi gjorde jag en hel del forskning innan jag vågade kalla på planetära andar.

Det är normalt att uppleva förvirring när vi ska studera något nytt. Sorath är en mycket kraftfull demon och han måste kontaktas med lite försiktighet. Han kan röra upp de djupaste nivåerna av det undermedvetna. Om du är deprimerad kan din sorg bli mycket mörk.

Magi med planetariska andar kan inte jämföras med magi med Goetia demonerna. Planetariska andar och demoner är mycket kraftfulla!

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Sorath är Solens demon och han tilldelas Klifan Tagaririm. Det Klifotiska trädet är kartan över helvetet.

 

 

 

Jag märkte att Sorath började hjärntvätta mig. Sorath är en lärare och han kan öppnar våra ögon för att vi ska kunna se sanningen om världen. Barzabel är också en demon som kan skapa kaos.

Jag erbjuder dig en video om Sorath och Barzabel så att du vet vad du kan förvänta dig. Jag nämner också andra demoner som Bucon.

 

 

 

 

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Solen:

motsvarigheterna för magi

 

 

Motsvarigheterna av Thagirion (Tiphareth) är:

Härskande planet: Sol

Dag: söndag

Astrologisk timme: Sol

Sigillet av metall: guld

Sigillet av papper: gult

Antal: 6

Växt: solros

Soraths nummer: 666

Nakhiels nummer: 111

 

 

 


 

Magi med talismanen av Solen

 

 

Denna ritual görs bäst under en söndag och så nära fullmånen som möjligt. Hela perioden av vaxande måne är också lämplig. 

Du kommer behöva:

 

 

den planetariska talismanen av Solen

ett vitt stearinljus

penningolja (för stearinljuset) + penningpulver (2 delar kanel: 1 del muskotnöt)

ditt blod

myntaolja för talismanen (mynta lockar starkt pengar)

ett armband, ring eller en kedja (bär permanent)

 

 

Ritualen

 

 

Aktivera talismanen med Luft, Eld, Vatten och Jord. Börja kalla på Sorath:

“Jag kallar dig Sorath, solens demon…” Kalla på Nakhiel också. Berätta för andarna om dina drömmar att bli framgångsrik i livet och be andarna att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Applicera ditt blod på talismanen tillsammans med myntaolja. Lägg din juvel på talismanen och pudra allt detta med kanel och muskot. Säg din “witch spell” tre gånger och höj energin inuti din cirkel. Projicera energin i talismanen.

När du är klar med din ritual, häll ut penningpulvret på dina mattor. Placera talismanen någonstans där du arbetar (i skrivbordslådan). Bär din juvel hela tiden. Snart kommer du att börja uppleva förändringar till det bättre och du kommer också att bli klokare. Sorath har mycket att lära ut.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft