Guden Mammon: enkel penningmagi för alla


 

 

 

 

 


 

Det här är sigillet av Mammon.
Guden Mammon kan hjälpa dig att manifestera pengar. Ha det här sigillet av Mammon i din plånbok.

 

 

Guden Mammon är mycket hjälpsam och du kan kalla på Mammon när du gör penningmagi. Mammon är en demon, men faktiskt är han en gammal hednisk Gud.

 

 

 

Detta är sigillet av Lucifer (i Europa) från Grimorium Verum.
Detta är sigillet av Lucifer (i Europa) från Grimorium Verum.

 

 

Nu om Lucifers natur. Han anses vara en fallen ängel. Vissa säger att han är ljusbringararen, andra säger att han inte finns, och andra säger att han verkligen är djävulen.

Själv är jag av den uppfattningen att Lucifer är det latinska namnet på en varelse som gjorde uppror mot Gud. Sedan utvisades han från paradiset. Moloch och Satan är två gudar som styr den högsta Klifan av Thamiel på dödens träd.

Man tror att namnet Satan härstammar från det hebreiska ordet Shaitan (betyder troligen Guds motståndare). Denna varelse (Satan) nämns också i Koranen. På arabiska är Satans namn Iblis, och Iblis tros vara en jinn eller en ängel.

Nu vet du lite om demonernas natur, men dagens inlägg handlar om penningmagi med demonen Mammon. Människor kallar Mammon för en demon, men Mammon är en hednisk Gud.

Gör detta ritual när månen växer och även under fullmåne.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

ett vitt ljus

penning olja

 

Så här bereder man oljan:

 

 

Häll i 2 eller 3 matskedar torkad och krossad mynta i en stor mugg med olivolja. Lägg till en magnet och 3 mynt som håller fast vid magneten. Du måste göra lite experiment med mynt. Välj sådana mynt som lockas av magneten.

Säg din witch spell över oljan tre gånger. Det är gjort. Använd denna olja i din penningmagi, eftersom mynta lockar pengar kraftigt. Du kan också lägga till några kanelstänger och en hel muskot i denna olja.

Förvara oljan på en sval, mörk plats. Ingen anledning att koka oljan, för olivolja kommer inte att lukta illa efter ett tag.

 

 

 

myntaolja

Mammons sigill

ett blad (för att skära i handleden, inte djupt alls)

penningpulver (kanel + muskotnöt + persilja + basilika)

papperspengar och mynt

 

 

 


 

24 timmar före ritualen:

 

 

Lägg ett lager papperspengar på bordet, täck med sigillet av Mammon. Placera ditt hänge på sigillet av Mammon för “laddning” och täck över allt detta med ytterligare ett lager papperspengar.

Lägg resten av papperspengarna och mynten i penningpulvret.

 

 

 


 

Ritualen:

 

 

Applicera penningoljan på stearinljuset och gnugga det med penningpulvret. Tänd ljuset. Titta på Mammons sigill i en minut och börja kalla fram demonen.

Fortsätt att kalla på Mammon. När demonen är där för dig, ge honom dina instruktioner. Placera några droppar av ditt blod och mintolja på sigillet.

Lägg tillbaka ditt hänge på sigillet och häll ut penningpulvret på sigillet av Mammon. Öka energin i din cirkel och ge Mammon tillstånd att lämna dig. Avsluta din ritual.

Sprid penningpulvret på alla mattor i ditt hem. Glöm inte att hälla lite pulver i dina skor och väskor. Vik sigillet och förvara det i din plånbok. Bär ditt hänge varje dag och varje natt.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft