Det sjätte pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis: en häxflaska (skydd för sjuka patienter)


 

 

 

 

 

 

 


 

Det sjätte pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis kan skydda sjuka patienter.

 

 

 

Det sjätte pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis kan skydda sjuka patienter. Medan jag gjorde läkande magi för att läka min kakadua föreslog demonerna Heramael och Marbas att jag skulle skydda mitt husdjur.

Säkerheten av den sjuka patienten är mycket viktig. Så många gånger hör vi om mänskliga faktorfel som äger rum på sjukhusen. Dessa misstag kan förhindras om du kallar på Kerub, Seraph, Ariel och Tharsis. Förresten, du kan också skydda din inkomst med hjälp av Jupiters sjätte pentakel.

Men detta är inte allt. Om du vill skydda dina pengar kan du skapa häxflaskor och kalla på andar som är beskrivna i Theurgia Goetia.

 

 

 

 


 

Jupiters sjätte pentakel:

detaljer

 

 

Detta är det sjätte pentakel av Jupiter från Clavicula Salomonis.

 

 

”Figur 23. – Jupiters sjätte pentakel. – Använd detta pentakel för att skydda mot alla jordiska faror. Således ska du aldrig förgås. Namnen av de fyra elementära härskarna är Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel. ”

Källa: Salomons nyckel (Clavicula Salomonis)

 

 

 

 


 

Jupiters sjätte pentakel:

fortsättning

 

 

Den här gången väljer jag att kalla på de fyra änglarna: Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel. Jag skapade en häxflaska för att hålla mitt husdjur trygg.

När vi älskar våra husdjur jätte mycket kan vi gå till ytterligheterna och utföra många läkande ritualer för att hjälpa dem att återhämta sig från sjukdom och sedan hålla blir det nödvändigt att göra magi för att hålla de trygga.

Denna magi görs bäst på en torsdag (men jag gjorde det på en söndag) när månen är full eller avtar. Du kan också göra magin två dagar innan månen blir mörk.

 

 

 

 Detta är livets träd.
Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel kommer från Chesed. Detta är också astrologisk magi.

 

 

Motsvarigheterna av Chesed är sådana:

Härskande planet: Jupiter

Dag: torsdag

Astrologisk timme: Jupiter

Ljusfärg: blå eller guld

Sigill av papper: blå

Antal: 4

Ädelstenar: ametist och safir

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

sjätte pentaklet av Jupiter (skriv din besvärjelse på baksidan av detta pentakel)

det tredje pentakel av Jupiter

 

 

Detta är det tredje pentakel av Jupiter med sigillen av Jupiter och Johphiel.

 

 

ett vitt stearinljus (måla det med solrosolja och rulla i krossad vitlök)

en glasburk med skruvlock + tejp för att säkra locket

4 metallspikar, en hel vitlök, svartpepparkorn, hela kryddnejlikor, ekblad

1 kilo salt (eller mer)

en öppen säkerhetsnål

en fjäder (päls) från ditt husdjur (använd också blod från ditt husdjur om du kan få blod)

en pappersdocka och foto av ditt husdjur

a healing balm

a napkin and also enough aluminium foil

 

 

 


 

Evokationerna

 

 

Evokationen av Jophiel:

“Kom till mig Jophiel och var villig att hjälpa mig att kontrollera och mobilisera Jupiters till kallade andar. Håll koll på min ritual och kontrollera de kallade krafterna.”

Evokationen av Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel:

Kom till mig ängeln Kerub [Seraph, Tharsis and Ariel]. Kom till mig och hjälp mig.”

Då bör du förklara vilken typ av skydd den sjuka patienten behöver. Pappersdockan av det sjuka husdjuret presenteras först för Vakttornen som skyddar din cirkel och sedan för Johphiel, Kerub, Seraph, Tharsis och Ariel.

Tänd det vita stearinljuset. Ge instruktioner till andarna och “måla” det sjuka husdjurets docka med den helande salvan. Fäst fjädrarna (pälsen) och fotot av det sjuka husdjuret på pappersdockans baksida.

Applicera en helande salva på fjädrarna (päls) och på fotot också. Läs din besvärjelse från baksidan av Jupiters sjätte pentakel. Slå in allt detta i en servett och sedan i Jupiters sjätte pentakel och sedan i aluminiumfolien.

Häll lite salt i burken för att täcka glasbotten. Tillsätt hel vitlök, de fyra spikarna, ekbladen, aluminiumförpackningen, paprika och kryddnejlika. Häll resten av saltet i burken (till randen). För in en öppen säkerhetsnål i saltets övre lager för att avvärja alla faror från ditt sjuka husdjur.

Stäng burken tätt och säkra locket med tejpen. Öppna aldrig burken och förvara den på ett mycket säkert ställe, eftersom den innehåller ditt husdjurs liv.

Ge andarna tillstånd att lämna dig när du är klar med din ritual. Det tredje pentaklet av Jupiter sparas för användning i andra ritualer.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft