Det första pentaklet av Jupiter från Salomons nyckel: förklaringar


 

 

 

 

 


 

Det första pentaklet av Jupiter kan skapas för hand. Detta är det första pentaklet av Jupiter från Salomons nyckel.

 

 

Det första pentaklet av Jupiter kan skapas för hand. Jag skapar mina egna versioner av pentaklerna från Salomons nyckel. Pentaklen från denna bok fungerar om du kan förstå den hebreiska texten.

Eftersom hebreiska inte är mitt modersmål måste jag ha en visuell sigil av den ande jag kommer att kalla på under min ritual. Jag föredrar att rita ut sigillen av de andar som jag kommer att kalla på under min ritual. Hur? Jag använder det hebreiska bokstavshjulet som finns i boken Golden Dawn (Israel Regardie).

Min version av det fösta pentakel av Jupiter ser ut så här:

 

 

 

Detta är det första pentaklet av Jupiter (Clavicula Salomonis).

 

 

Denna ritning består av 5 delar:

den centrala skivan med karaktärerna av Jupiter

Parasiels sigill

Netoniels sigill

Tzedeqiahs sigill

Devachias sigill

Jag kallar på alla fyra andarna under min ritual. Parasiel är rikedomens herre och han är en mycket god ande. Men naturligtvis måste ritualer med dessa andar göras ofta om du vill nå dina ekonomiska mål.

 

 

 


 

Hur stavar jag namnen?

 

 

Engelska: Parasiel

Hebreiska:  פּרסיאל

 

 

Detta är sigillet av Parasiel.

 

 

Engelska: Netoniel

Hebreiska: נתוניאל

 

 

Detta är Netoniels sigill.

 

 

Engelska: Tzedeqiah

Hebreiska: צדקיה

Detta är Tzedeqiahs sigill.

 

 

Engelska: Devachiah

Hebreiska:  דוחיה

 

 

 

Detta är Devachias sigill.

 

 

Jag lägger till den centrala skivan till dessa fyra sigillen och kombinerar allt till en ritning.

 

 

 

Detta är det första pentakel av Jupiter (central del).

 

 

 


 

Den slutliga versionen

 

 

Detta är det 1sta pentaklet av Jupiter från Clavicula Salomonis.

 

 

Denna modell är väldigt praktisk att använda inom magi, eftersom jag kan titta på sigillen och kalla på andar. Efter ritualen viker jag kvadraten med Jupiters första pentakel och bär det i min handväska.

Papperet är tunt och deformerar inte min handväska. Jag ritar också ut sådana sigill för hand. Det sägs att handritade sigill är kraftfullare.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft