Goetia och kärleksmagi: hur du kan skapa en kärlekslista inför kärleksmagin


 

 

 

 

 


 

Goetia innehåller information om flera ”kärleks” demoner. Detta är sigillet av ”kärleksdemonen” Beleth.

 

 

Goetia och kärleksmagi är dagens tema. Boken Goetia innehåller information om flera ”kärleks” demoner. Jag har mina favorit ”kärleks” demoner: Sallos, Dantalion, Sitri och Zepar. Jag väljer att inte kalla på Demonen Beleth ofta, eftersom han verkar vara en envis demon.

Att hitta en lämplig partner för ett långvarigt förhållande är ingen lätt uppgift. Uppgiften att söka efter en kompis kan ta lång tid om du önskar en mycket speciell person.

Det är inget fel med kärleksmagi ritualerna och de är kraftfulla. Men magin kan misslyckas om du blir för specifik i dina idéer om din framtida partner: den här personen kanske helt enkelt bor i ett annat land.

Varför ska du bli för specifik i formuleringen av dina önskemål angående din framtida partner? Du måste veta att relationer håller länge om du och din framtida partner har några gemensamma intressen att dela.

Denna punkt är mycket viktig att tänka på, eftersom glädjen och magnetismen av fysiska nöjen endast håller upp till fem år. Efter detta delas de flesta par, som saknar gemensamma intressen.

Men om du har starka intressen som du delar med din partner medan du njuter av livet kommer din kärlek att förstärkas och vara långvarig. Dessutom vill du locka en partner som är sexuellt kompatibel med dig. Antag inte att universum känner till dina sexuella preferenser.

Av dessa skäl är det vettigt att skapa en kärlekslista. Använd den här kärlekslistan i dina kärleksmagi ritualer med demoner och läs listan för demonerna.

 

 

 

 


 

Goetia och kärleksmagi:

din kärlekslista

 

 

Jag vill ge dig ett exempel på en kärlekslista. Så det här är vad du kan skriva om du är kvinna:

en attraktiv man i åldrarna [år] till [år]

en man med bra uppfostran, bra utbildning och bra inkomst

en man som är attraktiv för mig och som lockas av mig

En “icke gay” man som tycker om intimitet med mig (det är viktigt att ni är sexuellt kompatibla)

en man som kan förbinda sig till vårt långvariga förhållande

Jag ger dig också en video. Genom att titta på den här videon får du mer specifik information om hur du klokt formulerar din lista om:

du har en annan sexuell läggning

om du önskar en mycket speciell person

om du vill formulera din kärlekslista på ett klokt sätt

om du vill att din kärlekslista ska vara realistisk

 

 

 

 

 

 

Och en sista punkt: om du är desperat efter kärlek blir du mer besviken och mer desperat efter kärlek. Hur du känner är din magnet (eller energi) som kommer att locka oseriösa älskare, som får dig att känna dig värre och sämre tills du kollapsar.

Det är klokt att sakta ner din önskan att hitta en partner omedelbart och ta det lugnt. Vet vem du önskar, dröm den här personen till din verklighet och låt livet föra den här personen till dig. Lycka till!

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft