Penningmagi med ärkeängeln Tzadkiel


 

 

 

 

 

 

 


 

Penningmagi kan göras med hjälp av Tzadkiel eller Bune. Det här är Tzadkiels sigill.

 

 

Penningmagi öppnar de mest realistiska kanalerna för inflödet av pengar. Nej, du blir inte väldigt rik imorgon, men på något sätt kommer din hyra att täckas och du kommer att ha mat på ditt bord.

Den bästa tiden att göra den här typen av magi är naturligtvis vaxande månen och fullmånen. Välj en torsdagsafton så nära fullmånen som möjligt (gör magi under Jupiters astro-timme).

 

 

Det här är sigillet av ärkeängeln Tzadkiel från Armadeln.

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt ljus

papperspengar (1 USD eller 20 kronor)

penningolja

mynta (torkad och krossad)

kanel (malen)

muskotnöt (malen)

Forma först din cirkel, öppna de fyra portalerna med pentagramnyckeln och kalla på dina valda krafter (Ärkeänglar och Yehovah). Be dina beskyddare att släppa ut den perfekta mängden pengar för att täcka dina hyror och matutgifter.

För stearinljuset genom rök och be elementet i Luft hjälpa dig. Doppa sedan stearinljuset med Eld, fukta stearinljuset med Vatten och applicera äntligen lite jordens salt.

Efter detta gnugga ljuset med pengarna. Äntligen applicera penningoljan. Lägg papperspengarna under ljuset och pudra dem med mynta, kanel och muskot.

Säg tre gånger högt:

Jag ber att det perfekta beloppet kommer till mig,

Frigör mig från mina bekymmer och oro för pengarna,

Ge mig tillräckligt med pengar för att klara det,

Och lägg till lite extra för nöjen också.

Lös ut mina tillgångar och pengar direkt,

På ett acceptabelt och perfekt sätt! ”

Höj energin i din cirkel genom att röra dig medurs. Du får dansa eller trumma. När cirkeln känns “varm” är det dags att släppa all kraft. Du kan bilda en imaginär flammande boll mellan dina händer och projicera lågorna i papperspengarna.

Tacka Tzadkiel och avsluta din ritual. Låt ljuset brinna ut. Bär papperspengarna i plånboken hela tiden. Handla inte något för de här pengarna. Din tillgång på pengar kommer att tillhandahållas i tid.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft