Den Olympiske Guden Aratron: penningmagi


 

 

 

 

 

 


 

Den Olympiske Guden Aratron beskrivs i Arbatel De magia veterum. Det här är hans sigill.

 

 

Den Olympiske Guden Aratron beskrivs i boken ”Arbatel De magia veterum”. Nedan hittar du information om Aratron.

”Aratron har i sin makt de saker som är kopplade till krafterna av planeten Saturnus. Denna Olympiska anden kan göra följande för dig:

Han kan snabbt omvandla allt till en sten, antingen djur eller växt, samtidigt som han behåller samma föremål för synen.

Han förvandlar skatter till aska och aska till skatter.

Han kan ge dig andar som kommer tjäna dig.

Han kan lära dig alkemi och magi.

Han kan hjälpa dig att bli osynlig (gömma dig från fiender).

Han kan göra dig frisk, fertil och förlänga ditt liv.

Aratron sägs ha många andar som tjänar honom: 49 kungar, 42 prinsar, 35 presidenter, 28 hertigar, 21 ministrar, som står framför honom; 14 andar som är redo att tjäna, sju budbärare: han befaller 36000 legioner av andar; antalet legioner är 490. ”

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

 

Magi med Aratron görs under den period då månen växer, under fullmånen och även under den avtagande månen. De absolut bästa dagarna för magi med Aratron är naturligtvis lördagar. Sikta på att utföra dina ritualer under Saturnus astrologiska timme, eftersom Aratron är kopplad till Saturnus.

 

 

 

 


 

Aratron:

hur han kan hjälpa dig

 

 

Jag hade en mycket dyr försäkring. Efter att jag gjorde en ritual med Aratron bytte jag försäkringsbolag. Magin resulterade i en kontrakt med det nya försäkringsbolaget.

På grund av den goda affären med det nya försäkringsbolaget kunde jag spara pengar varje månad. Aratron kan också hjälpa dig att stimulera din försäljning, och utvidga ditt företag och tjäna mer.

Om du vill förbättra din hälsa vill jag råda dig att göra ritualer med Hagith (hjälper till att bli smal och att sluta röka), Bethor (förlänger livet, lär att konsumera kakao och mörk choklad) och Aratron.

 

 

 


 

Penningmagi: ingredienser

 

 

en grå altarduk

ett grått sigill av Aratron (täck sigillet med sedlar 24 timmar före din magi). Pengarna läggs helt enkelt åt sidan och används inte under magin, men du kan titta på de under ritualen.

ett sigill med ritningar av sigillen av Agiel och planeten Saturnus (och Zazel om du vill).

 

 

Detta är Saturnus planetariska talisman med sigillen av Saturnus, Agiel och Zazel.

 

 

ett värmeljus

Oljor för sigillet av Aratron:

myntaolja (lockar pengar och skyddar mot förlust)

sandelträolja (affärsframgång och skydd mot förlust)

bergamott olja (välstånd)

tall (välstånd)

pelargon (skydd mot förlust)

en stor servett (för att packa sigillet av Aratron) + ett gummiband

en liten påse

Ditt smycke (om du vill använda det i magin)

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Du måste döpa båda sigillen med Luft, Eld, Vatten och Jord. Efter detta steg kallas Agiel och sedan även Aratron. Lägg undan Saturnus sigillet och Agiels sigill på ett sätt som gör att du kan se dem medan du gör din ritual.

Håll värmeljuset mellan dina handflator och koncentrera dig på målet för din ritual. Visualisera pengar i dina händer, i väskan, åk på en virtuell shoppingresa till snabbköpet, etc.

Applicera lite myntaolja på värmeljusets yta och tänd sedan ljuset. Applicera en droppe blod på sigillet av Aratron och följ med oljorna. Placera ditt halsband (eller ring) på sigillet av Aratron.

Säg din “witch spell” tre gånger och pudra sigillet av Aratron och din juvel med penningpulvret. Höj energin i din ritual cirkel och rikta den in i sigillet av Aratron.

Ge Agiel och Aratron tillåtesen att avgå. Avsluta din ritual.

Bär din juvel dag och natt. Under nästa dag kan du packa sigillet av Aratron i servetten tillsammans med penningpulvret (som användes på sigillet under ritualen).

Säkra allt detta med gummibandet och packa förpackningen i påsen. Agiel och Saturnus sigill har döpts under ritualen och bör användas varje gång du kallar på Aratron eller någon annan ande av Saturnus.

Lägg påsen i skrivbordslådan eller någonstans nära dig (där du arbetar).

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft