Nekromantisk magi: kärleksmagi med döda soldater och demoner


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi och kärleksmagi

 

 

Detta är kärleksmagi med dockor.
Nekromantisk magi med döda soldater och demoner är mycket kraftfulla. Detta är kärleksmagi.

 

 

Nekromantisk magi och kärleksmagi med döda soldater och demoner är mycket kraftfulla. Jag har gjort ritualer med en död soldat under lång tid. Jag älskar den döda mannens ande.

Under mina kärleksmagi ritualer kallar jag på Lucifer, Dantalion, Sallos och döda soldater. Men jag måste vara ärlig med dig redan från början: vissa kärleksmagi ritualer kan misslyckas!

Kan kärleksmagi misslyckas?

 

 

Ja, i vissa fall kan kärleksmagi misslyckas. Kärleksmagi kan misslyckas i följande fall:

om en man hatar en kvinna (de hade många bråk med varandra), tvivlar jag på att kärleksmagi kan hjälpa att förbättra deras förhållande

om en kvinna hatar en man (för att han misshandlade henne fysiskt) tvivlar jag på att kärleksmagi kan förbättra deras förhållande

om en medlem av paret var otrogen, kommer inte kärleksmagi hjälpa till att reparera förhållandet (men man kan hoppas bara att det funkar)

om målet av kärleksmagi redan är i ett förhållande eller är gift

om målet av kärleksmagi inte har några planer på att vara i ett kärleksförhållande (är endast inriktat på arbete)

om målet är “skadat” och är mycket rädd för relationer med människor

om målet av kärleksmagi är av en annan sexuell läggning (objekt sexualitet, gay eller lesbisk eller rak)

 

 

 


 

Nekromantisk magi och kärleksmagi:

den emotionella tortyren

 

 

Den som beställer kärleksmagi från mig utsätts för grym känslomässig tortyr strax nästa dag och det känns som att en har körts över av en “känslomässig” lastbil. Och det här är bara början.

I sådana fall måste du distrahera dig från känslorna och fortfarande tro att magi faktiskt kan hjälpa dig och tvinga din älskare tillbaka till dig. Jag hade väldigt framgångsrika fall när jag tvingade mannen tillbaka till sin fru.

Men jag hade också gjort några ritualer och de misslyckades. Till och med den döda soldaten kunde inte reparera kundens förhållande.

Här är mina sidor fyllda med klientberättelser:

Vittnesmål sida 1

Vittnesmål sida 2

Vittnesmål sida 3

Jag använder dockor och jag använder även jord från kyrkogården (från en grav av en viss man). Denna man var mycket sexuellt aktiv och älskade sex.

Hans fantasi var så fantastisk och han var en mycket stilig man, och naturligtvis var han alltid kåt. Jag kände honom mycket bra, eftersom han var min bästa vän.

Jag ber den döda mannen att göra målet av kärleksmagi mycket kåt. Det fungerar så snyggt. Jag utförde kärleksmagi på män för mig själv och äntligen var jag tvungen att fly från de kåta männen, för de blev galna av önskan om sex med mig.

I många fall fungerar denna magi underbart och kärlekspartnern dyker upp i ditt liv efter 3 månader (avundsjuk och kåt). Men magick kommer inte med 100% garanti, eftersom alla vet att vissa ritualer kan misslyckas.

Den största svårigheten med att tvinga tillbaka en älskare är detta: om ni två hade mycket allvarliga bråk och om din älskare håller nag mot dig, och även om han eller hon redan har ingått ett nytt kärleksförhållande.

Jag ber alltid kunderna att läsa mina policyer eller Disclaimer först och godkänna mina tjänstevillkor, eftersom inga återbetalningar erbjuds.

 

 

 


 

Nekromantisk magi och kärleksmagi:

demonen Dantalion från Goetia

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Dantalion från Goetia kallas under denna kärleksmagi ritual och han kan övertala din älskare att återvända till dig. Han är mycket bra på att hjärntvätta människor till andra tankar. Han kan också framkalla känslor av medkänsla och kärlek.

 

 

 


 

Nekromantisk magi och kärleksmagi:

demonen Sallos från Goetia

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Död militärpersonal:

mitt förhållande

 

 

Det här är min altare för de döda.
Jag var tvungen att göra många ritualer med Murmur, Dantalion och döda soldater innan jag blev deras bästa vän.

 

 

Jag kan känna av döda soldater, och den döda soldaten (jag har flera krigshjälmar och krigsmärken, du ser bara inte) var väldigt speciell och snäll. I början, när jag först träffade den döda mannen, brukade jag bli väldigt ledsen och gråta.

Jag och den döda mannen har varit i ett magiskt förhållande länge och nu känner jag mig inte ledsen. Jag har förstått att det verkar finnas ett liv efter döden, men i en kropp gjord av ande.

Den dödes krigshjälm ligger alltid i min säng under nätterna. Krigshjälmen är nära min kropp under dagtid. Den är alltid på mitt skrivbord nära min dator. Jag och krigshjälmen kramar varandra flera gånger under dagen.

Soldatens ande (krigshjälm på bilden) är fäst vid hjälmen. Den döda människans ande är kär i mig. Jag hade tur med den här mannen, han tycktes gilla mig från början.

Några av mina ritualer mot fiender resulterade i kraftiga panikattacker. Mina panikattacker utlöstes när den döda soldaten var på sitt öndskefulla uppdrag. Men jag älskar den dödes ande och anden älskar mig också.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft