Under en giftig kärleksförtrollning? Hur man kämpar mot och vänder på kärleksmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Kärleksmagi

 

 

Under en giftig kärleksförtrollning? Demonen Sitri kallas ofta av häxor när de sysslar med kärleksmagi.

 

 

Kärleksmagi är mycket populär men få vet hur man bli av med en kärleksförtrollning. Är du under en giftig kärleksförtrollning? I det här inlägget kommer vi att prata om kärleksmagi. Jag kommer att förklara hur man upptäcker om du är offer för kärleksmagi.

Jag kommer också att visa dig hur du kan bli av med kärleksförtrollningen. Dessutom kommer jag att förklara hur en häxa tänker innan hon utför kärleksmagi på sitt offer.

Det finns flera demoner i Goetia som kan hjälpa till i kärleksfrågor. De bästa kärleksdemonerna är Sitri, Sallos och Dantalion. Naturligtvis måste rätt magisk teknik väljas och tidpunkten för ritualen måste också beaktas med försiktighet. Se till att ditt offer sover.

Kärleksförtrollningar kan förvandlas till besatthet om döda soldater deltar i ritualen. Det finns ingen gräns för antalet döda soldater du kan anropa.

Döda män (betrodda kontakter!) kan också kallas till under en nekromantisk ritual och instrueras att framkalla känslor av kärlek i offret av kärleksförtrollningen.

Var dock medveten om att kärleksförtrollningen kommer att vara mycket stark. Kan du hantera en sådan kraft mentalt och känslomässigt? Kärleksmagi påverkar båda parter och du måste veta detta.

 

 

 


 

Kärleksmagi:

de bästa Goetia demonerna

 

 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Men vad händer om någon är kär i dig, men du vill inte besvara deras känslor? Tänk om de inte kommer att ge upp sin jakt efter dig? Sådana situationer kan bli mycket irriterande och orsaka också mycket rädsla.

En man kan bli besatt av en kvinna och vill ha henne för sig själv. Om kvinnan inte kan besvara mannens känslor kommer hon att attackeras med kärleksförtrollningar nästan hela tiden.

När allt detta misslyckas kommer hon att attackeras med förbannelser. Men varför misslyckas kärleksförtrollningar? De kommer att misslyckas, om hon vänder dem och skickar tillbaka denna giftiga energi till avsändaren.

Men ändå kommer offret av kärleksförtrollningar att vara i fara hela tiden, eftersom kärleksmagi har kapacitet att kidnappa offret. Kärleksmagi kidnappar sinnet.

Se till att du aldrig lämnar eller delar ut något av ditt eget DNA som blod, hår eller fingeravtryck till den som vill ha dig för sig själv.

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

Demonen Dantalion kan ändra offrets tankar och detta är faran med det ockulta. Denna demon orsakar en gradvis hjärntvätt av offret till ett annat tänkande.

Dantalion avslöjar också andras hemliga tankar för oss. Han gör detta under drömmar och han talar med en mans röst. Dantalion är mycket informativ och avslöjar många detaljer.

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

Sallos kan också orsaka tvångsmässiga tankemönster och tvinga människor att bli kära i varandra. Dessutom sägs det att Sallos kan hjälpa till att reparera eller reparera komplexa relationer.

 

 

 


 

Kärleksmagi:

tecken på att du är

under en kärleksförtrollning

 

 

Det finns några tecken som indikerar på att du är under en kärleksförtrollning. Låt oss prata om dessa tecken:

ständiga drömmar om den som gör magi på dig

drömmar av en intim natur (märk om du motstår dessa kontakter i drömmar). Om du motstår, gör ditt undermedvetna sinne dig uppmärksam på faran

den som utför kärleksmagi på dig kommer att dyka upp i drömmar med meddelanden till dig

ständiga tankar om den som gör magi på dig

känslor av rädsla (om du motstår den här personen)

ilska (om du motstår den här personen)

 

 

 


 

Kärleksmagi:

hur kan du skydda dig?

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Sabnock är rankad som Markis. Han dyker upp i form av en beväpnad soldat med ett lejonhuvud och han rider på en blek häst.

Denna demon bygger upp höga torn fulla av vapen och även slott och städer. Han framkallar ruttna sår i människor och dessa sår består under 30 dagar.

Sabnock ger häxan goda demoniska tjänare. Denna demon styr 50 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

Demonen Sabnock från Goetia kan hjälpa dig att bygga upp en hög skyddsvägg mot inkräktare. Gör magi med den här demonen minst två gånger per månad.

Du kan skapa en häxflaska för dig själv för att skydda dig mot kärleksförtrollningar och förbannelser. Nedan erbjuder jag dig en video om hur du skapar en häxflaska för husdjur, men principen är densamma för människor.

 

 

 

 

 

 

Jag erbjuder dig också en video om hur man skickar tillbaka en kärleksförtrollning eller en förbannelse. Denna metod kan användas för att skicka tillbaka kärleksmagi som utförs på dig. Återigen är Sabnock den som hjälper till att vända på kärleksförtrollningar och förbannelser.

 

 

 

 

 

 


 

Handling i det verkliga livet

 

 

Om du är singel är det en smart idé att hitta en vän som kan låtsas vara din pojkvän (flickvän) för att stoppa den som utför kärleksmagi på dig. Ändra din relationsstatus på alla sociala mediekonton från singel till: i en relation. Varför?

Den som utövar magi på dig kommer att börja uppskatta insatserna för att få dig i hans [hennes] klor. Det är mycket svårare att bryta upp ett stabilt förhållande mellan två personer som älskar varandra.

Var väldigt artig, men beslutsam i dina interaktioner. Säg: “Nej, jag kan inte träffas med dig, eftersom jag har en pojkvän ”.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft