Venus planetariska talisman: skönhetsmagi med Hagiel, Kedemel och Bne Seraphim


 

 

 

 

 

 

 


 

Venus planetariska talisman består av: sigillen av Venus, Hagiel, Kedemel och Bne Seraphim.

 

 

Venus planetariska talisman består av: sigillen av Venus, Hagiel, Kedemel och Bne Seraphim. Ovanstående bifogade bild visar Venus planetariska talisman. Denna talisman består av följande symboler:

kvadraten av Venus

sigillen av planeten Venus, sigillet av Hagiel (Venus Intelligens) och sigillet av Kedemel (demonen av Venus)

sigillen av en grupp Venus intelligens (Bne Seraphim)

 

 

 


 

Venus talisman: egenskaper

 

 

Man tror att Intelligensandarna av Venus, Hagiel och Bne Seraphim är välvilliga, medan demonen av Venus, Kedemel, är ondskefull. Hagiel och Bne Seraphims uppgifter är att styra och kontrollera demonen Kedemel.

Venus planetariska talisman kommer att avsluta alla stridigheter i ditt liv. Dessutom kommer Venus talisman att framkalla kärleken av det motsatta könet och också hjälpa till att bli gravid.

Talismanen av Venus kan användas av jordbrukare för att hjälpa sina boskap att generera friska avkommor. Venus talisman kommer att lösa upp dina depressioner och missbruk, skydda dig och lösa upp all ond magi som görs på dig.

Dessutom, om du bär Venus talisman med dig medan du reser, kommer talismanen att hålla dig trygg under resor.

 

 

 


 

Venus planetariska talisman:

den bästa tiden för magi

 

 

Det är önskvärt att månen är vaxande eller full, och även nära planeten Venus när du utför magi med talismanen av Venus. Naturligtvis är fredag ​​den bästa dagen för magi med Venus planetariska talisman.

Om du vill finjustera din magi kan du göra din ritual under Venus astrologiska timme.

 

 

 


 

Netzach: motsvarigheterna

 

 

Detta är Livets träd.
Netzach styrs av planeten Venus. Du kan använda motsvarigheterna av Netzach när du vill skapa Venus talisman.

 

 

Motsvarigheterna av Netzach är sådana:

Styrande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Sigill av papper: grönt

Sigill av metall: koppar

Antal (nummer i magi): 7

Ört: kanel (mitt eget val)

Doft: sandelträ

Jag använder också kanel på kol som en doft. Sandelträ doft är också bra.

Den bästa dagen för magi med Venus talismanen är en fredag. Fullmånen eller den avtagande måne passar bäst till magi för viktminskning.

Planeternas positioner måste också övervägas. Se till att planeten Venus är direkt och inte i retrograd. Månens fas bör vara vaxande eller full. Det är också en smart idé att kontrollera månens herrgårdar och välja den mest lämpliga månens herrgård.

 

 

 


 

Ingredienserna till magin

 

 

Du kommer behöva:

den planetariska talismanen av Venus

olja för talismanen och hänget: kanel

ett rosa stearinljus (måla med solrosolja och rulla i kanel)

torkade rosor

kanelstänger

malen kanel

ett hängsmycke för regelbunden användning

 

 

 


 

Venus andarna: evokation

 

 

 

Kedemel är Venus demonen medan Hagiel och Bne Seraphim är Venus tänkande apparat. Hagiel och Bne Seraphim kontrollerar Kedemel.

Av denna anledning kallas alla tre andar, det vill säga Kedemel, Hagiel och Bne Seraphim, under skönhetsritualen. Kedemel får en uppgift att hjälpa dig att komma i bra fysisk form och ta hand om hud, naglar och hår.

Hagiel och Bne Seraphim får en uppgift att kontrollera eller temperera Kedemel. Du kan komponera dina egna evokationer och använda fraser som talar till dig.

I slutet av ritualen bör du tacka Venus andar för att de hjälpte dig. Tillstånd att avgå ges till Kedemel, Hagiel och Bne Seraphim. Den olympiska andan Hagith pekade mig i rätt riktning och ledde mig till Venus andar. Och det är ett nöje att samarbeta med Venus andar.

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Tänd stearinljuset och tala dina evokationer. Venus andarna kommer fram och du kommer att förstå detta på en undermedveten nivå genom att se visioner.

Begär hjälp med specifika problem som en stillstående viktminskningsprocess. Placera ditt hängsmycke på talismanen av Venus och omge det med örterna.

Applicera kanelolja på talismanen och hänget. Höj energin i din cirkel och placera dina handflator på ditt hänge. Visualisera de resultat du vill manifestera. Nu räcker det! Bär hänget regelbundet.

Du kan spara Venus planetariska talisman för dina framtida ritualer.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft