Finansiella pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale & Mephistophilis: problem och lösningar


 

 

 

 

 

 

 


 

Pakter med Lucifer

 

 

Finansiella pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är mycket kraftfulla. De hjälper att tjäna pengar.

 

 

Finansiella pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är mycket populära och också kraftfulla. De hjälper att tjäna pengar. Sådana pakter stimularar infödet av pengar enligt din vilja och beslutsamhet att uppnå dina ekonomiska mål.

Pengarna kommer inte att regna från himlen medan du inte gör någonting alls för att uppnå dina ekonomiska mål. Demonerna visar vanligtvis vad du bör göra och ger inspiration att agera.

Nackdelen med sådana pakter är: en stark besatthet av arbete och kreativa projekt. Besattheten blir så stark att andra aspekter av ditt liv kommer att drabbas.

Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis sägs vara de mest kraftfulla demonerna som hjälper att tjäna pengar. Men sådana demoner vill ha en betalning från häxan.

 

 

 


 

Pakter med Lucifer: varning

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

“Demonerna kommer så fort du kallar på dem och är villiga att utföra tjänster åt dig. Men dessa varelser ger dig ingeting gratis.

Demoner utför inte tjänster gratis. De vill alltid ha betalning. Dessutom, tjänar demonerna bara sina nära vänner.

Det finns två typer av pakter: den tysta (en tyst pakt) och den uppenbara (formulerade pakt). Det finns olika typer av demoner: vissa är bra och vissa är dåliga.

När du gör en pakt och måste ge något åt ​​demonen (något som tillhör dig) måste du vara försiktig”.

Källa: Grimorium Verum

 

 

 


 

Pakter med Lucifer: jag sålde mitt kärleksliv

 

 

Detta är sigillet av Ärkedemonen Lucifuge Rofocale som härskar över Satariel demoner.

 

 

Jag sålde mitt kärleksliv i utbyte mot pengar. Jag hade kommit överens och skrivit under många sådana pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis och hastigheten på dessa pakter är enorm nu.

Jag ville bara fokusera på mitt företag och arbete. Kärleksrelationer är en enorm distraktion och det tar mycket lång tid att hitta den helt rätta livspartnern.

Efter att jag ingick flera pakter med Lucifer och hans demoner blev jag mycket upptagen med att förbättra mina SEO-poäng. Efter att jag förbättrat min synlighet på Google började pengarna dyka upp hela tiden.

Demonerna bevakar mitt kärleksliv noga och de har hållit mig singel i tio år. Det verkar som att demonerna när sig på denna “enskilda” kvinnas energi.

Det är också sant att demonerna rensade min livsväg och gjorde den steril med avseende på potentiella älskare. Jag besökte många dejtingsajter under dessa tio år och hittade ingen matchning alls.

Jag brydde mig inte om kärlek, eftersom jag var mycket upptagen med mitt eget företag. Jag njöt också av min frihet, för att vara i ett förhållande skulle begränsa mig när det gäller pengar och arbete.

 

 

 


 

Pakter med Lucifer: vad händer

om du träffar din prins?

 

 

Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

Jag har haft några inlägg från likasinnade människor om sådana pakter, problem, och lösningar. Vi kom fram till att finanspakter är en mycket allvarlig fråga.

Om du vill gå från singelstatus till ett kärleksförhållande, finns det några saker du kan göra när det gäller dina ekonomiska pakter (om du sålde ditt kärleksliv till demonerna).

Det är klokt att kalla på dessa tre demoner och förklara situationen och också be om tillstånd att ändra pakten. Du kan byta “något som inte är fysiskt” i utbyte mot ekonomiskt stöd.

Det här “något som inte är fysiskt” kan vara en idé (en plan att göra något) eller en känsla, eftersom känslor är råa i sin energi och sägs vara som mat för demonerna.

Människor som befann sig i sådana ekonomiska pakter observerade också att när som helst de blev kära i en människa stoppade tillströmningen av pengar direkt.

Jag är allvarligt orolig för mina pakter nu. Jag hade inga planer på att träffa någon trevlig fram till min död. Så jag ingick pakter med Lucifer, Lucifuge och Mephistophilis och jag sålde bort mitt kärleksliv till dem i utbyte mot pengar.

Jag sa också till demonerna: “Jag är villig att vara med er och jag lovar att vara lojal, för vi är nu som partners. Och vi kom överens omedelbart, pengarna började dyka upp hela tiden och utan slut”.

Jag tror inte att jag kan gå in i ett kärleksförhållande med en människa på grund av denna pakt. Vad händer om demonerna blir arga på mig? De kommer att förstöra mig … Det är det som stör mig mest idag.

Demoner är som ett försäkringsbolag. De skiljer inte mellan människor och föremål, det vill säga pengarna kan sluta komma in.

Paktens energi fungerar så här: när någon eller något annat nytt finns runt oss inkluderar pakten den automatiskt som en skuld eller en tillgång, och pengarna minskas. Men ibland kan du ha samma person eller objekt på en annan plats, och allt förblir detsamma, precis som det var innan personen eller objektet var där.

Men vissa likasinnade berättade för mig att finansiella pakter kan omformas och omformuleras. Och dessutom ansåg dessa människor att finanspakter blir inaktuella med tiden och måste förnyas.

Du kan ingå en ny pakt och sälja din förmåga att älska en man eller en kvinna. Din partner kommer att förstå detta om han känner till mekaniken av pakter med demoner.

Jag ingick en sådan pakt med Lucifer och Dantalion, och jag sålde min förmåga att älska en man. Sedan efter några dagar hade jag en dröm: jag och min man ligger i sängen, han älskar mig men märker att det inte svarar och börjar slå sängen och kuddarna och skriker på mig.

Han frågar mig: hur mycket tar du betalt för kärleksmagi för oss båda? Han gav mig 1000 USD för att göra flera kärleksmagi ritualer så att jag kunde älska honom tillbaka.

 

 

 


 

Täppt energi stoppar pengar

 

 

Jag märkte också detta: Jag har mitt badrum i karriärsektorn (Feng Shui). I september 2019 var jag tvungen att placera en enorm reservpapegojebur i badrummet i cirka 2 månader.

Pengarna slutade komma genast och jag blev orolig. Sedan flyttade jag buren till ett annat område: efter 1,5 månader började pengarna översvämma mitt liv igen. Så möbelplaceringen kan också blockera inflödet av pengar.

 

 

 


 

Metoder: omformning av pakter

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Dantalion kan hjälpa dig att vända på dina tankar och känslor gentemot din kärlekspartner, om du vill byta ut förmågan att bli kär i din partner i utbyte mot ekonomiskt stöd.

 

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Du kan också göra magi med Lucifer och Barzabel för att kyla ner dina känslor mot din partner. Sådan magi bör ta formen av sekundära pakter. De primära pakten är finansiella pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis.

Dantalion är en mycket bra demon. Han kan orsaka besatthet med en kärlekspartner och också motsatt effekt. Var dock medveten om att “hjärntvätten” är en gradvis process och det tar ett år eller mer att förlora känslorna av kärlek till en kärlekspartner.

Att älska en man är så farligt, eftersom kärlek kan döda. Det var därför jag hade bråttom och under en pakt sålde jag min förmåga att älska en man.

Detta är bara bra för ett förhållande, eftersom relationen kommer att baseras på förtroende och respekt. Saker blir dåliga i relationer på grund av skarpa känslor som kärlek, lust … allt detta förvandlas till vrede med tiden, då börjar båda slåss och hata.

Jag vill inte åka den vägen. Jag vill känna nöje i förhållandet, bättre att älska en partner som närmaste vän, och förhållandet kommer att vara längre tror jag. Och om det inte kommer att hålla, då kommer jag inte att brinna upp till aska, jag kommer att överleva.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft