Infernaliska pakter med Lucifer, Belial och Andromalius: en uppföljning med en klient


 

 

 

 

 

 

 


 

Infernaliska pakter med Lucifer, Belial och Andromalius ger skydd mot fiender och motståndskraft genom livet.

 

 

Infernaliska pakter med Lucifer, Belial och Andromalius ger skydd mot fiender och motståndskraft genom livet för dig som är egenföretagare eller jobbar. Min klient hittade mig via min webbplats och kontaktade mig för att hennes verksamhet var i ruiner.

Dessutom hade damen några gamla affärspartners som förvandlades till hennes fiender. Verksamheten var i ruiner och hon behövde också ett banklån.

Jag sa till henne att demonen Belial och en död bankir kan hjälpa henne att få ett banklån. Belial kan övertyga bankpersonalen att öppna sin kassan.

 

 

 

 


 

Infernaliska pakter med Lucifer:

demonen Clauneck

 

 

Dessa är de två sigillen av demonen Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

Vi började med att vända på den dåliga financiella situationen genom att göra magi med klorin och med demonen Clauneck från Grimorium Verum. Om du vill ingå en pakt med Clauneck, fortsätt och gör det.

Men jag gjorde en ritual med demonen Clauneck för min klient (inte en pakt ritual).  När jag hade gjort magin skrev min klient att hon var mindre orolig för sina minskade medel på sina bankkonton.

Nedan erbjuder jag dig videon om magi med klorin och med demonen Clauneck. Om din ekonomiska situation är hemsk just nu, gör två eller tre ritualer med klorin per månad. Fullmåne och den avtagande månen är de bästa tiderna för magi med klorin.

 

 

 

 

 

 

När allt med avseende på pengar börjar gå fel i livet befinner du dig i en så kallad negativ spiral av förlust. För att skydda dig mot mer förlust är det mycket viktigt att distrahera dig från problemet.

Om din ekonomi blomstrar, men du vill ha mer pengar, är en pakt med Lucifer och Belial något för dig. Belial kan hjälpa dig att få lönehöjning på ditt jobb, eftersom han ger gott rykte och höga titlar.

 

 

 


 

Infernaliska pakter: demonen Bune

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Jag gjorde en ritual med demonen Bune från Goetia för min klient. En pakt med Bune kan också ingås, men jag reserverar pakter för de mäktigaste demonerna som Lucifer, Lucifuge Rofocale, Mephistophilis och Belial.

Efter två månader rapporterade damen att pengarna började strömma in. Pengarna strömmade långsamt in, men hon var väldigt glad över att se de allra första förbättringarna av hennes ekonomi.

Nedan erbjuder jag dig en spell med Bune. 

 

 

 


 

Infernaliska pakter:

Lucifer, Belial & Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius: vittnesmål

 

 

Kära Bonnie,

Jag skulle vilja berätta historien om min syster med det här e-postmeddelandet. Jag hade beställt magi för henne med Belial och Andromalius. Syftet med magin var följande: min syster för några år sedan skilde sig med sin man.

Domstolen beslutade om ett underhåll på 300 euro. I början under några månader betalade hennes man underhållet men senare slutade han med ursäkten att hans arbete var i en kris etc.

Han försökte alltid ”fly” från att betala underhållsbidraget med många ursäkter.

Efter att du gjorde ritualen med Belial och Andromalius, och använde dockan av hennes man (jag tror att ritualen gjordes i oktober 2018), den 10 januari 2019 gjorde mannen plötsligt en insättning på 3600 Euro på min systers konto – vilket är lika med 300 gånger 12 = 3600 Euro.

Så han betalade för hela året 2018. Jag tycker att det här var otroligt eftersom han är så självisk och snål, och aldrig ville ge pengar till sina barn och före detta fru.

Och plötsligt förändrades han. Jag vill tacka demonerna Belial och Andromalius med detta e-postmeddelande och naturligtvis kära Bonnie för hennes bästa hjälp. Tack för allt.

Dimitris (Greece)

 

 

 

 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Så jag slöt en pakt med Lucifer, Belial och Andromalius för min klient. Damen komponerade tre separata framställningar till varje demon och skickade dem till mig.

Lucifer ombads att reparera damens dåliga ekonomi, Belial ombads att hjälpa till med att få ett banklån för att driva verksamheten framåt, och Andromalius ombads att hålla fiender i schack.

Eftersom jag hjälper mina kunder att ingår pakter med demonerna blir jag också involverad. Demonerna kommer till mig och hämtar mig när min klient behöver hjälp. Min klients liv är väldigt komplicerat och hon har många fiender som vill se henne lämna verksamheten.

Mer magi för skydd från fiender behövdes och demonerna kom till mitt hem. De fick mig att tänka på min klient på ett obsessivt sätt och jag tog kontakt med damen. Hon berättade för mig att hon också tänkte på mig alla dagar.

Jag instruerade henne och berättade för henne vad som måste göras när det gäller hennes fiender. Hon gjorde magi för att bli osynlig med demonen Bael från Goetia. Se nedan.

 

 

 

 

 

Liknande magi kan göras, men den här gången med Belial och Andromalius. Om du har mycket blodtörstiga fiender som planerar din död föreslår jag att du också kallar till Belial, Andromalius och döda soldater.

Pakterna jag ingår på uppdrag av kunder löper under 5 år. Detta är en mycket realistisk tidsram för att se verkliga förändringar som att gå från eländig fattigdom mot att bli en rik person.

Men naturligtvis görs det hårda arbetet av klienten. Demonerna ger idéer, instruktioner och guidar till rätt handling, men de kommer inte att göra det hårda arbetet.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft