Demonisk magi, frågor om övergivande och hur man läker från barndomstrauma


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonisk magi

 

 

Demonisk magi kan läka barndomstrauma. Demonen Lucifer är den mäktigaste demonen och kan stödja dig.

 

 

Demonisk magi kan hjälpa dig att läka barndomstrauma. När vi är små kan vi “dö” utan kärlek från våra mödrar och fäder. Kärlek i vuxenlivet är det mest komplexa området i livet.

Några av mina klienter vill beställa kärleksmagi av mig, men de behöver faktiskt professionell terapi. Vårt kärleksliv under vuxna år är en återspegling av våra relationer med våra föräldrar:

Om du är man och ditt kärleksliv inte fungerar måste du undersöka ditt förhållande till din mamma under din barndom.

Om du är kvinna och ditt kärleksliv inte fungerar måste du undersöka ditt förhållande till din far under din barndom.

Så vad är kärlek? Kärlek är ett psykologiskt förhållande med den andra personen och ja, låt oss erkänna att vissa av oss bär på ett stort bagage av barndoms sår.

Dessa sår eller traumor formar våra tankemönster och vanliga beteenden. Beteenden som att undvika vissa situationer (fobiskt beteende) hjälper till att undvika känslomässig smärta.

Rädslan för övergivenhet i vuxenlivet ger upphov till svartsjuka och sådana dramatiska beteenden kan förstöra ett förhållande. Vi lockar till oss det vi fruktar, eftersom vi litar inte på våra partners. Bristen på förtroende är en produkt av övergivenhet i barndomen.

Övergivande i barndomen kan ge upphov till två typer av beteenden: att man undviker närhet (man är rädd att bli sårad), eller alltför klibbigt beteende.

Alltför klibbigt beteende är en typ av beteende som utvecklas som ett resultat av inre rädsla. Det är rädslan för att förlora kärlek som är ansvarig för detta beteende.

 

 

 


 

Demonen Lucifer:

han kan ge dig kraft

 

 

Demonen Lucifer kan förvandla en kvinnas psyke till en mans. En kvinna kommer att bli stark och modig.

 

 

Efter att kärleken är över rekommenderar jag att interagera med Lucifer. Betrakta denna demon som din nya älskare och han kommer att ge dig kraft. Om du ingår flera kärlekspakten med Lucifer kommer han att ersätta en fysisk man (kvinna) i ditt liv.

Lucifer kommer också att skydda dig från kärlek som gör ont. Naturligtvis måste du göra det inre arbetet med att förstärka det inre jaget. Detta tar en lång tid.

Av min personliga erfarenhet kan jag berätta att detta är en mycket smärtsam process när du går djupt in i din barndom och börjar läka de trasiga bitarna av din själ.

Men när du väl har läkt kommer du att vara i ett gott skick. Jag har blivit frågad om demonisk magi: “Kan man göra kärlekspakten med demoner?” Ja! Men det betyder att du kommer att vara singel under många långa år.

Att vara singel är bra, eftersom du frigör ditt liv av giftiga människor och skadliga relationer. Du kommer att ha mycket tid att ändra det inre tankemönstret som lockar partners som lämnar dig, är otrogna i kärleken och bryter ditt förtroende.

Lucifuge Rofocale

kan hjälpa till med ekonomin

 

 

Detta är sigillet av Ärkedemonen Lucifuge Rofocale som härskar över Satariel demoner.

 

 

Lucifuge Rofocale kan hjälpa till med ekonomin. Denna ärkedemon styr Qlipha Satariel och han är starkt associerad med pengar. Finansiella pakter kan avtalas med Lucifer och Lucifuge Rofocale.

Men det finns en varning i Grimorium Verum att demoner inte tillhandahåller sina tjänster gratis. Det är upp till dig hur du vill betala för hjälp med ekonomin.

Du kan till och med gifta dig med demoner och med de döda. Vissa säger att du inte kan gifta dig med en demon. Så klart att du inte kan göra det officiellt, men under din privata ceremoni i hemmet är du fri att gifta dig med en demon eller med en död människa.

Ja, du kan gifta dig med en demon om pengar är ditt mål och du vill att demonen ska eliminera distraktioner i form av mänskliga älskare.

 

 

 

 

Demonisk magi: en varning om pakter

 

 

Det här är sigillen av Lucifer och Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

“Demonerna kommer så fort du kallar på dem och är villiga att utföra tjänster åt dig. Men dessa varelser ger dig ingeting gratis.

Demoner utför inte tjänster gratis. De vill alltid ha betalning. Dessutom, tjänar demonerna bara sina nära vänner.

Det finns två typer av pakter: den tysta (en tyst pakt) och den uppenbara (formulerade pakt). Det finns olika typer av demoner: vissa är bra och vissa är dåliga.

När du gör en pakt och måste ge något åt ​​demonen (något som tillhör dig) måste du vara försiktig”.

Källa: Grimorium Verum

 

 

 


 

Demonisk magi: pakter kan korsa över

och producera “situationer”

 

 

Den mest intressanta händelsen i min magi var min blodpakt med en död soldat. Efter denna pakt hände en konstig sak: jag träffade min före detta pojkvän som fick i uppdrag av den döda soldaten att hitta mig och erbjuda mig skydd.

 

 

Det här är mitt altare för de döda.
Den här soldaten dog i Ryssland. Han är väldigt tillförlitlig och skaffar riktiga soldater för skydd.

 

 

Två pakter, en med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis, och en med den döda soldaten korsade över och ändrade min förhållandestatus från singel till i ett förhållande.

Man bör vara försiktig när man gör magi med döda soldater, eftersom de verkar ha sina egna idéer. Jag trodde att den döda soldaten skulle skydda mig själv, men han gick till en militärbas i ett annat land och hämtade en soldat som var villig att skydda mig.

Pakter med döda soldater är nästan omöjliga att stoppa, avbryta eller vända. Jag gjorde flera typer av magi med demonen Barzabel för att sakta ner händelserna, men magin slog bara tillbaka och orsakade läskiga händelser som drev min vänskap med soldaten framåt.

 

 

 


 

Demonisk magi: Marbas kan läka känslor

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Marbas är den femte demonen och han rankas som President. Han framträder i form av ett stort lejon, men tar sedan på sig mänsklig form.

Demonen Marbas svarar med sanning på frågor om hemliga och dolda saker. Marbas orsakar sjukdomar och botar dem också.

Denna demon ger stor visdom och kunskap inom mekanisk konst och han kan också förändra människor till andra former. Marbas styr 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Marbas kan läka depressioner och apati. Men var medveten om att läkning av ett barntrauma kan ta 10 eller 15 år. Du måste göra regelbundna ritualer med Marbas.

Förutom magi med Marbas, rekommenderar jag att du tränar på dagliga affirmationer. Nedan erbjuder jag dig en video om hur demoner kan ge dig kraft.

 

 

 

 

 

 

 


 

Demonisk magi: Dantalion

kan ändra tankar

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

Dantalion kan ändra dina tankemönster. Ja, du kan göra magi på dig själv, men det här är väldigt grymt magi. De gamla tankemönstren raderas gradvis och kommer att glömmas bort.

Dantalion sätter in nya tankemönster i hjärnan. Konsekvenserna av sådana ritualer med Dantalion (medan de läker barndomstrauma) är total desorientering, förlust av identitet, fysisk sjukdom och kaos i livet.

Du verkar känna att du inte är du längre. Jag ville byta namn efter att ha gjort sådana ritualer med Dantalion, för jag kände att jag inte längre passade in i mitt gamla namn.

 

 

 


 

Demonen Barzabel:

han gör dig modig

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Demonen av Mars, Barzabel, beskrivs i tre böcker: De tre böckerna är:

Tre böcker av ockult filosofi (H.C Agrippa)

Magus av Francis Barrett och

The Golden Dawn (Israel Regardie)

Barzabel hjälper till att tämja inre rädslor som rädsla för livet, och han läker också inre osäkerhet. Om du är en singel kvinna och inte vill ha en man i ditt liv, gör frekventa ritualer med Barzabel.

Demonen Barzabel är en gentleman och han kommer att läka dina inre osäkerheter på ett skonsamt sätt. Barzabel är en av mina favoritdemoner: han får mig att le, skratta och hoppa runt under och efter ritualer. Jag är så glad hela tiden.

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft