Rättsfallsmagi med Lucifer, Eligos, Belial, Surgat och en död jurist


 

 

 

 

 

 

 


 

Rättfallsmagi kan göras med blekmedel. Demonerna Lucifer, Eligos, Belial och Surgat kallades tillsammans med en död advokat.
Rättfallsmagi kan göras med blekmedel. Demonerna Lucifer, Eligos, Belial och Surgat kallades tillsammans med en död advokat.

 

 

Rättsfallsmagi med Lucifer kan riktas mot en viss fiende eller en domare. Jag har haft klienter som själva var advokater, men de hade också mycket kraftfull opposition och fiender.

Dessa advokater tvekade att engagera sig med amerikanska häxor, och istället väljer de mig utomlands. De kände sig tryggare med mig av flera skäl. En anledning är uppenbar: Jag erbjuder 100% integritet och använder krypterad kommunikation.

Om du inte har någon fiende, men du vill vända situationen till din fördel, prova denna ritual. Demonerna som är inblandade i detta rättsfallsmagi är:

Lucifer (personlig makt, mod, ett skarpt sinne, pengar, bra tur i livet, framgång i livet)

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Eligos (förvärvar herrarnas favör)

Belial (ger hög status och gör att du gynnas vänner och fiender)

Surgat (löser upp hinder)

Jag kallade också på en död advokat (han var en mycket nära vän till mig) och använde hans personliga lagbok, foto, slipsmärke, körkort, armbandsur och jord från hans grav.

Låt oss nu först prata om demonerna.

 

 

 


 

Rättfallsmagi med Lucifer: demonen Eligos

 

 

Detta är sigillet av demonen Eligos från Goetia.

 

 

Eligor eller Abigor (Eligos) är en Hertig och han dyker upp som en stilig riddare. Demonen Eligos svarar på frågor om dolda och hemliga saker och om krig och deras utgång.

Han vet saker om framtiden och upphandlar äffärer till riddarnas fördel. Eligos befaller 60 legioner demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

Jag använder den döda advokatens personliga föremål: hans personliga lagbok, foto, ett slipsmärke, armbandsur, körkort och även jord från hans grav.
Jag använder den döda advokatens personliga föremål: hans personliga lagbok, foto, ett slipsmärke, armbandsur, körkort och även jord från hans grav.

 

 

 


 

Rättfallsmagi med Lucifer: demonen Belial

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Rättfallsmagi med Lucifer: demonen Surgat

 

 

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

 

 

“Demonen Surgat löser upp hinder.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 


 

Rättsfallsmagi med Lucifer:

ingredienter

 

 

Så du behöver:

sigillen av Belial, Lucifer, Eligos och Surgat

ett vitt stearinljus (måla med nekromantiolja och täck med krossad vitlök för skydd)

en ritning av domstolshuset (skriv adress till byggnaden, namnen på domaren, advokaten och försvarsadvokaten)

jord från advokatens grav, en lagbok, personliga föremål, foto

befallande pulver

din framställning till den döda advokaten och till demonerna (din magi måste vara realistisk !!!)

ett litet papper med beskrivningen av problemet: Rättsliga anklagelser mot [Namn och efternamn], samhällstjänst och lång fängelse och / eller fängelse, dålig rättslig handling, etc.

sax

blekmedel (klorin)

en glasburk med skruvlås

 

 

 


 

Rättsfallsmagi med Lucifer: gör så…

 

 

Kalla på Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och den döda advokaten. Tänd det vita stearinljuset. Ge andarna deras gåvor och börja förklara problemet. Läs framställningen och bränn den.

Häll ut den varma askan på ritningen av domstolshuset. Lägg till askan, lite befallande pulver och jord från advokatens grav. Be demonerna och den döda advokaten att gå till domstolen och påverka situationen till din fördel (ange datumet för domstolsärendet).

Hacka listan med beskrivningen av problemet som måste ställas om eller vändas om. Lägg de små pappersbitarna i glasburken, häll i blekmedel och lås burken.

Läs din “witch spell” tre gånger över burken. Avsluta ritualen. Observera att om ditt ärende är mycket komplicerat kommer det att behövas flera sådana besvärjelser för att förbättra din situation.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft