Demonen Huictiigaras: magi för djup och fredlig sömn (husdjursvård)


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Huictiigaras är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Huictiigaras är inte så känd, men han är mycket hjälpsam. Den demoniska magin av Grimorium Verum måste utövas med lite försiktighet när det gäller läkande av husdjur. Detta beror på att vi som vuxna är ansvariga för djur.

Magi med Lucifer kan göra husdjur rastlösa, eftersom den här demonens energi är för intensiv. Lucifer kan också trycka på vissa knappar hos husdjur och göra husdjuren mycket olydiga och stygga.

 

 

 


 

Grimorium Verum: läkande magi

 

 

Jag har läkt min Rosenkakadua sedan juli 2018 och jag är mycket nöjd med resultaten. Det var demonen Heramael som vägledde mig i mina läkande ritualer på min fågel.

I videon nedan beskriver jag tillståndet för min fågel och hur dåligt det var. Jag visar också helande magi med Heramael och Marbas.

 

 

 

 

 

Det fysiska tillståndet av min kakadua är mycket bra idag tack vare Heramael och Marbas. Fågelns skador har läkt och nya fjädrar växer ut mycket snabbt.

 

 

 


 

Grimorium Verum:

magi för sömn

 

 

Rosenkakaduor är benägna att utveckla fobiskt beteende (det är en genetisk störning). Min fågel var orolig och brukade vakna flera gånger om natten.

Hans sömn var inte djup och avslappnad, och detta påverkade min sömn och min arbetsförmåga. Så jag bestämde mig för att kalla på Huictiigaras tillsammans med Heramael för att få fågeln att sova.

 

 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Heramael lär ut konsten att läka sjukdomar, inklusive fullständig kunskap om alla sjukdomar och deras botemedel. Han berättar också om dygderna hos växter, var de finns, när de ska plockas, och hur man bereder dem till ett fullständigt botemedel. ”

Källa: Grimorium Verum

 

 

Under ritualen med Huictiigaras såg jag Agares sigill. Jag blev förbryllad, men förstod plötsligt att Agares är villig att lära min fågel fler ord och göra honom flytande i sitt tal.

Grimorium Verum beskriver Huictiigaras enligt följande: Huictiigaras inducerar sömn hos vissa och sömnlöshet hos andra. Jag tog en risk och bestämde mig för att kalla på Huictiigaras för att få mitt husdjur att sova.

Jag kallade också på Heramael, eftersom denna demon botar all sjukdom och han har läkt min fågel. Naturligtvis är sådana ritualer med Huictiigaras riskabla och du måste kunna vända på dem om din magi går fel (resulterar i sömnlöshet).

 

 

 


 

Demonen Huictiigaras:

ingredienter till magi

 

 

Så du behöver:

päls eller fjädrar från ditt husdjur

sigillen av Huictiigaras och Heramael

oljor för sigillen: lavendel, bergamott och mynta

örter: lavendel (ger avslappning), valerian (hjälper till att lugna), kamomill (hjälper till att lugna), vitlök (för att bekämpa dåliga drömmar), rosmarin (för god sömn) och timjan (för avkoppling)

ett vitt stearinljus (måla med solrosolja och rulla i kamomill)

en papperdocka av ditt husdjur

ett digitalt foto av ditt husdjur (att titta på under ritualen)

 

 

 


 

Demonen Huictiigaras: ritualen

 

 

 

Detta är en ritual med demonerna Lucifer, Heramael och Huictiigaras.
Jag använder en fjäder från min fågel, hans papperdocka, sigillen av Lucifer, Huictiigaras och Heramael, och örter.

 

 

Först och främst, uttrycka magins ord korrekt: ”Den här ritualen är till det bästa för alla och också för mitt husdjurs bästa. Jag ber att Heramael kontrollerar denna ritual för att säkerställa att mitt husdjur är trygg och frisk. ”

Tänd stearinljuset och konstatera att sömnlöshet och ångest nu bränns bort och jagas bort. Ange att fjädern (pälsen) och papperdockan representerar ditt husdjur.

Be demonerna att ge ditt husdjur en lugn, djup och föryngrande sömn (ange dessa timmar: från 8 på kvällen och fram till 10 på morgonen).

Att ange exakta timmar är mycket viktigt, för Huictiigaras kan istället få djur att sova under dagtid. Om detta händer kommer ditt husdjur att vara vaken under nätterna.

Placera fjädern (pälsen) och pappersdockan av ditt husdjur på sigillen av Huictiigaras och Heramael. Lägg till örterna och säg din “witch spell” 3 gånger.

Du kan börja känna dig mycket sömnig under ritualen (detta hände mig). Du kan lagra magins ingredienser i ett stort kärl och upprepa ritualen så snart du ser positiva tecken.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft