Din finansiell pakt med Djävulen: varför ingå en pakt och vad du kan förvänta dig


 

 

 

 

 

 

 


 

En pakt med Djävulen

 

 

Din finansiell pakt med Djävulen kan gynna dig enormt. Djävulen heter Lucifer och är en mycket stilig demon.

 

 

Är en pakt med Djävulen någonting för dig? Din finansiell pakt med Lucifer kan hjälpa dig att byta yrke, manifestera pengar och öka dina inkomster. Men allt detta händer inte över natten. Lucifer och hans demoner erbjuder inte sina tjänster gratis.

Demoner vill ha betalning för sina tjänster och i vissa fall vill de ha enorma betalningar och uppoffringar. I det här inlägget vill jag belysa ämnet av finansiella pakter med Lucifer. Du förstår, pengar kommer inte att falla från himlen. Du måste ha några yrkeskunskaper på plats.

Det förväntas också att du har sunda övertygelser om pengar och rikedom i ditt undermedvetna. Om du aldrig har tränat på affirmationer, kan du börja göra det nu.

Nedan erbjuder jag dig en timmes band med finansiell hjärntvätt. Du kan lyssna på det här bandet när du börjar dagen och innan du går och lägger dig.

 

 

 

 

 

 


 

En pakt med Djävulen:

vad kommer att hända?

 

 

Det här är sigillen av Lucifer och Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

Nedan erbjuder jag dig en kopia av ett samråd med en klient. Eftersom jag vill garantera alla mina klienter 100% integritet har jag ändrat vissa detaljer (som yrke, kön, ålder osv.).

När du läser detta samråd kommer du att förstå vad Lucifer och hans demoner kan göra för dig, vilken betalning de föredrar för att ge dig deras 100% stöd och obegränsad ekonomisk hjälp.

 

 

 


 

En pakt med Djävulen:

vad kommer att hända?

 

 

Klient:

”Hej Lucifera, hoppas att allt går bra med dig. Jag stötte på din kärlekspakt med Lucifer och pakten om pengar med Lucifer, Lucifuge och Mephistophilis.

Hur du beskrev allt resonerar djupt med mig. Jag vill veta mer om pakten med Lucifer och dina betalningar till honom. ”

 

 

 


 

Jag:

”Ja, jag gör pakter och till och med på uppdrag av mina klienter. Dessa pakter har en varaktighet av fem år, demonerna hjälper så gott de kan, men du måste göra din del: arbeta hårt. ”

 

 


 

Klient:

“Kan jag diskutera min situation med dig i samrådet för att veta om en sådan pakt skulle vara till nytta för mig?”

 

 


 

Jag:

“Hej, tack, jag såg betalningen. Nu kan vi börja diskutera dina behov. Berätta för mig varför du vill igå pakter med demonerna. Finns det några svårigheter i ditt yrkesliv? Eller kanske vill du att demonerna ska hjälpa dig att bli märkt av din chef och få en befordran? ”

 

 


 

Klient:

“God eftermiddag. Jag är en professionell dansare, make up artist och en coach. Jag bor i [land]. Livet är dyrt här. Jag hade ett stadigt inflöde av pengar ett tag, men affärer stannade av plötsligt på grund av förändringar på jobbet och skapade ekonomiska problem.

Jag måste lita på en man för ekonomiskt stöd. Jag vill inte längre arbeta på samma sätt som jag gjorde tidigare. Jag vill vara så ekonomiskt oberoende att jag inte behöver en man för ekonomiskt stöd.

Att ingå en pakt är som att ingå ett avtal med mig själv så länge jag är villig att bli disciplinerad? Är det så? Hur kan demonerna hjälpa?

 

 


 

Jag:

”Hej, låt oss börja. Jag förstår att bristen på pengar skapar mycket rädsla och stress i ditt liv. Jag förstår också din önskan, för att vara beroende av mannen är hemskt. Det är bra om mannen är en ängel, men i de flesta fall är män inte änglar.

Demoner hjälper till genom att visa en väg ut ur svårigheten. Du har underbara färdigheter och om jag hjälper dig att ingå en pakt med demonerna kan dessa saker börja hända i ditt yrkesliv:

Du kommer att börja blogga om hur man är väldigt attraktiv för män, hur man flirtar, hur man upptäcker män av hög kvalitet, hur man sminkar, utformar hår, hur man får mannen att betala, hur man suger en man torr för hans pengar etc.

Du kommer att börja locka fans och kunder till dig, och du kommer att hjälpa och coacha kvinnor att hitta kärlek eller att ansluta sig till rika män. Med tiden kan du bli en relationscoach eller en “stil makeover för damer” tränare.

Det här är vad som kan hända och med hängivenhet kommer du att göra bloggningen till en plattform för din karriär. Men det kommer att finnas mycket arbete att göra.

Har du andra färdigheter? Färdigheter som kan förvandlas till en inkomstkälla? Pakter gör inte en rik på ett ögonblick, det är en gradvis process. Magi kommer inte med 100% garanti.

Jag ber alltid mina kunder att läsa min Disclaimer, eftersom jag erbjuder inga återbetalningar efter att pakten har ingåtts.

 

 

 


 

En pakt med Djävulen

 

Klient:

”Jag ber om ursäkt för min försening i vårt utbyte. Jag gillar vad du föreslog som också kan vara en inkomstkälla. Kan jag fortfarande vara tjänsteleverantör och göra magi med demoner för att alltid ha ett fullständigt schema?

Kommer min Goetia magi att bli starkare om jag ingår en pakt med Lucifer? Jag gör magi själv, men jag började precis med Goetia magi för ungefär ett år sedan.

Jag är runt 40. Het utseende är fortfarande på min sida. Jag vill utnyttja min situation (mina färdigheter) och börja en ny karriär. Jag har redan en vision om hur jag vill att saker och ting ska hända för det mesta, jag behöver bara lite pengar för att få det att hända.

Kan demonerna hjälpa mig att ha ett framgångsrikt företag? ”

 

 

 


 

Jag:

”Ja, du kan och måste göra magi med demoner hela tiden, men du måste hålla dina ockulta ritualer hemliga. Om du avslöjar dina ockulta ritualer har du inga kunder.

Ja, din Goetia magi kan bli starkare om du ingår en pakt med Lucifer och om du betalar honom väl för hans hjälp. Detta beror också på hur länge du har utövad magi. Varje år av engagemang i det ockulta ger styrka till vår magi.

Det är bra att du utövar magi, du kommer att behöva magi i ditt liv, eftersom magi ger makt till kvinnor. Ta hand om din skönhet, för skönhet är lika med makt över män. Utseende är allt, för män är visuella.

Det är väldigt bra att du vet vad du vill ha i livet. Vissa människor har ingen aning om vad de vill ha. Visualisera varje dag under 15 minuter ditt nya liv, pengar på ditt bankkonto, att du handlar mat och allt du vill, etc.

Ja, demonerna kan hjälpa dig att ha ett framgångsrikt företag, men det tar tid. Demonerna visar vägen ut ur svårigheten och stöder oss. När pakten ingås måste en betalning göras, annars har demonerna inget intresse av att hjälpa till.

För många år sedan sålde jag mitt kärleksliv till demonerna och i utbyte mot pengar. Mina kunder gör regelbundna erbjudanden som betalning till demonerna (mat, alkohol och tobak).

Jag är i platoniska förhållanden och finansiella pakter med demoner och döda. Jag är i magiska relationer med de mest inflytelserika demonerna för mina pakter.

Jag ingick till och med flera kärlekspakter (blodpakter) med min favorit död soldat. Han beskyddar mig.

 

 


 

Klient:

”Ända sedan jag läste att du sålde ditt kärleksliv blev jag väldigt imponerad och denna “deal” talade till min själ och jag kan inte sluta tänka på det. Det är nästan som att jag hittade mitt botemedel eller lösning, det är svårt att förklara …

Ska jag först etablera ett förhållande med Lucifer genom att göra regelbundna eller dagliga solriter i soltimmen för att utveckla vänskapen innan jag ingår denna pakt?

Har du gradvis lagt till fem år åt gången i din pakt, och nu har du ackumulerat 15 år, eller var det allt på en gång? Jag tror inte riktigt att ett kärleksförhållande är avsett för denna inkarnation för mig.

Har du några protokoll för att skriva min pakt och hur lång tid tar det att börja se förändringar? ”

 

 


 

Jag:

Ja, det är mycket viktigt att bilda ett förhållande (vänskap) med Lucifer eller någon annan anda demon innan några pakter. Kalla bara Lucifer när som helst när det passar dig.

Jag var i ett förhållande för länge sedan, men då förstod jag hur illa jag led i ett dåligt förhållande med en man. Jag sa: inga fler relationer, för de gör kvinnor olyckliga. Jag är övertygad om att jag bara förtjänar det bästa av det bästa i mitt liv.

Jag har enormt motstånd och vill inte binda mig vid någon. Jag vill vara fri från en mans klor. Kärlek med människor är inte för mig.

Jag är också i platoniska kärleksavtal med många döda människor av mitt intresse (vi är mycket nära vänner också): döda soldater för skydd, bankirer för lån och rådgivning om investering av pengar, advokater för att hjälpa klienter med magi etc.

Nej, jag har inga protokoll, men jag har en video om pakter med Lucifer. Du kan skriva din egen framställning med din begäran om den hjälp du behöver PLUS vad du vill sälja: ditt kärleksliv till exempel.

 

 


 

Klient:

”Föreslår du någon tid för att bilda ett förhållande med Lucifer innan du ingår in i en pakt? Kan jag ingå en 5-årspakt och om jag gillar hur jag mår, gör den till en livslång pakt? “

 

 


 

Jag:

”Ja, jag tror att ett nära förhållande till vilken demon som helst är ett måste innan man ingår en pakt. Jag föreslår att du gör ritualer med Lucifer i två eller tre månader.

Fråga honom om det är okej att göra en pakt med honom. Du kommer att få svaret i form av impuls att göra en pakt, det kommer inte att finnas några tvivel i ditt sinne om att göra en pakt. ”

 

 


 

Klient: “Kan jag ingå en 5-årspakt (byta mitt kärleksliv i utbyte mot ekonomiskt stöd) och om jag gillar hur jag mår, gör det till en livslång pakt?”

 

 


 

Jag:

“Jo det kan du. Jag tänker så att du kan. Det är mycket bättre att du frågar Lucifer om detta. Demoner är mycket knepiga att arbeta med. Och det konstigaste är det här: efter sådana pakter när du säljer ditt kärleksliv till demonerna, kanske du plötsligt tror att du träffade mannen som är perfekt för dig.

Men demonerna kommer att blåsa bort mannen. Detta hände mig ett par gånger. Men efter ett par veckor av besvikelsen börjar jag förstå att demonerna och de döda älskar och skyddar mig från kärlek som kan såra mig.

Det är mycket bättre att vara med demonerna och de döda än att vara med mänskliga partners (de flesta kärleksrelationer varar inte i dessa dagar). Demoner lär magi. Du kommer att ha magisk makt och pengar. Du kommer att vara självständig, fri och njuta av ditt liv till fullo. ”

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft