Demonen Marbas och demonen Heramael: healing magi för en katt


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Marbas och demonen Heramael läker människor och djur. Det här inlägget är en betalning för deras tjänster och snabb hjälp med deras läkning.

Marbas och Heramael är mycket skonsamma mot djur. Jag vet detta säkert, eftersom de har läkt min kakadua (min fågel hade skador). Efter berättelsen om hur demonerna läkte min kakadua spreds över hela den ockulta världen, kom en ny patient till mig. Den här gången var patienten en katt.

Katten var en 8-årig hane och ägaren skrev:

”Min katt försöker urinera, men väldigt lite urin kommer ut. Jag känner hur hårt min katt försöker urinera. Han torteras av sin sjukdom.

Jag och min katt har varit hos veterinären, men läkaren sa att jag skulle lägga till vätska i mitt husdjurs mat. Det här knepet hjälper inte min katt att urinera. Jag bytte också ut min katts kattmat efter råd från veterinären. Jag måste läka mitt husdjur. Kan du göra en healing ritual för min katt? ”

Efter att jag gjorde healing ritualen började katten kissa som en mästare. Jag blev förvånad. Ägaren av katten sa: ”Jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv som nu. Jag älskar att se katturin. ”

Innan jag fortsätter med beskrivningen av healing ritualen vill jag presentera Marbas och Heramael.

 

 

 

 


 

Demonen Marbas:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Marbas beskrivs också i Pseudomonarchia Daemonum.

 

 

Marbas är en President och han framträder i form av ett enormt lejon. Han kan ta på sig mänsklig form också. Marbas kan svara på dina frågor om hemliga och dolda saker.

Han framkallar sjukdomar och botar dem också. Marbas gör en man klok och ger mycket god kunskap inom mekanisk konst och hantverk.

Demonen Marbas transformerar människor till andra former och han beordrar 36 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Demonen Heramael:

Grimorium Verum

 

 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Heramael lär ut konsten att läka sjukdomar, inklusive fullständig kunskap om alla sjukdomar och deras botemedel. Han berättar också om dygderna hos växter, var de finns, när de ska plockas, och hur man bereder dem till ett fullständigt botemedel. ”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 


 

Healing magi: den bästa tiden

 

 

 

Marbas matchas med Samael och Heramael matchas med Golab.
Marbas matchas med Samael och Heramael matchas med Golab.

 

 

Marbas är president och Goetias presidenter kommer från Qlipha Samael (Hods skal). Marbas bör kallas på onsdagar. Enligt Grimorium Verum kommer Heramael från Qlipha Golab (skalet av Geburah). Den bästa dagen att kalla på Lucifer tillsammans med Heramael är tisdag.

Healing ritualen kan göras under vilken dag eller natt som helst, eftersom att läka den fysiska kroppen är en mycket angelägen fråga. Jag hade tur, månen var nästan full och jag gjorde healing ritualen inom två dagar.

Var bara säker på att du inte gör healing ritualen när månen rör sig bakåt (är ogiltig från sin kurs).

 

 

 


 

Healing ritualen:

ingredienserna

 

 

Detta är healing ritualen med Lucifer, Marbas och Heramael. Den sjuka patienten är en liten katt.
Detta är healing ritualen med Lucifer, Marbas och Heramael. Den sjuka patienten är en liten katt.

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt stearinljus (måla med solrosolja och rulla i rölleka)

Marbas och Heramaels sigillen

Lucifers sigill

 

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill. Jag använder bara den här sigillen.

 

 

oljor för sigillen: mynta, kanel, sandelträ och tall

örter: High John the Conqueror (för prostatafall), kanelstänger (läkning), en hel muskot (läkning), bockhornsklöver (hjälper matsmältningen), muskotpulver (läkning), mynta (kyler ner obehag), lagerblad (seger över sjukdom ), timjan (läkning), rölleka (för prostatafall)

ört baserad antiseptisk salva

en pappersdocka av djuret

fotot av husdjuret

husdjurets namn

husdjurets födelseår

bilden av husdjursägaren

ägarens namn och efternamn

ägarens födelsedag

ägarens adress (husdjurens adress)

en framställning till demonerna (ett kort brev)

servetter, omslagspapper, band och tagg

 

 

 


 

Healing ritualen:

brev till demonerna

 

 

Jag bad ägaren att skriva en framställning till demonerna. Framställningen såg ut så här:

“Kära Heramael & Marbas,

Jag skriver denna framställning för att kunna få övergripande bättre hälsa åt mitt husdjur [husdjurets namn]. Han brukade vara en anständig hälsosam katt när jag först fick honom, men när han väl kastrerades fick han på sig en enorm mängd vikt som har skadat honom och hans hälsa.

Det har till och med har påverkat hans förmåga att kunna sköta sig själv, han utvecklade lite undermage också. Nyligen upplevde han urinvägsinfektion vilket är hemskt och skrämmande att se honom kämpa urinera.

Jag framställer åt min älskade husdjur till er båda, och jag ber, snälla ge mitt husdjur övergripande god hälsa och balans i alla aspekter, både externa och övergripande interna. Må hans urinvägsinfektion försvinna för alltid och aldrig komma tillbaka, får han aldrig uppleva något sådant.

Jag ber om vägledning så att jag alltid kan ta de bästa försiktighetsåtgärderna och fatta de absolut bästa besluten för att förhindra sådant. Må han aldrig uppleva stenar eller blockeringar i urinvägarna. Må hans PH-balans förbli balanserad i hans kropp under hela hans existens.

Han förtjänar det bästa livet och jag ber om att snälla skydda honom mot alla former av sjukdomar, snälla hjälp min katt att gå ner i vikten på ett tryggt sätt för en katt.

Må jag alltid vägledas att fatta de bästa besluten för att främja hans livslängd, må han blomstra och leva utan infektioner eller sjukdomar, med en sund balanserad vikt och övergripande utmärkt hälsa.

Tack Heramael och Marbas, min absolut största tacksamhet till er båda.

[Underskrift eller namn och efternamn]

 

 

 

 


 

Healing ritualen

 

 

Det här är en healing ritual med Lucifer, Marbas och Heramael.
Ordna en cirkel och kalla på Lucifer, Marbas och Heramael. Lova en viss betalning i utbyte mot läkning.

 

 

Kalla på Lucifer, Marbas och Heramael. Erbjud gåvor (guld, silver, ädelstenhalsband, pengar, bankkort, mat, alkohol, tobak) och lova en betalning för snabb läkning av sjukdomen. Informera demonerna om patienten som behöver healing och varför.

Visa bilderna av husdjuret och ägaren till demonerna. Läs framställningen högt. Be om läkning. Fortsätt med att döpa husdjurets docka.

Applicera den växtbaserade antiseptiska salvan på husdjurets pappersdocka. Häll ut ”prostatafall örter” (rölleka och High John the Conqueror) på den klibbiga salvan.

Placera resten av örterna bredvid den klibbiga pappersdockan. Läs din besvärjelse över husdjurets pappersdocka tre gånger. Packa den klibbiga pappersdockan, de helande örterna och framställningen i servetter.

Detta paket är förpackat i sigillen av Marbas och Heramael (för att skicka demonerna till det sjuka husdjuret). Slutligen förpackas detta paket i omslagspapper och säkras med ett band.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft