Demonen Heramael och den helande magi med is


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum. Denna ritual med demon Heramael är också lämplig för vuxna och barn, men jag gjorde den här magin på mitt husdjur.

Jag äger en fobisk Rosenkakadua och en väldigt modig gul pannad Amazon-papegoja. De ogillar varandra och bor i separata rum.

Det är ett faktum att Rosenkakaduorna kan vara problematiska husdjur, eftersom de utvecklar fobiskt beteende, fjäderplockning och självstympning som svar på miljön (i vårt fall var det den stackars Amazon-papegojan).

Jag började läka min Rosenkakadua sommaren 2018. Hans tillstånd var kritiskt: han hade plockat ut nästan alla sina fjädrar. Nu, efter flera ritualer med Marbas och Heramael, har min lilla kakadua vuxit ut hans fjädrar, hans fobiska beteenden minskar och han börjar prata igen.

När du gör magi för att läka dina husdjur kommer du (ägaren) också att påverkas starkt av sådana ritualer. Efter några ritualer med Marbas och Heramael flyttade jag gradvis mitt lilla hemmakontor in i rummet till min kakadua. Jag är med min fågel hela tiden.

Amazon-papegojan flyttade ut i ett extra sovrum, eftersom hon är mycket aktiv och bullrig. Jag insåg ett sorgligt faktum: min kakadua är rädd för min Amazon och hennes höga skrik.

I videon nedan visar jag vilken magi jag gjorde för att läka min lilla kakadua. Metoden för magin kan också användas för att läka människor.

 

 

 

 

 

 

Det fobiska beteendet, djupt sittande rädslor och andra beteendestörningar är svåra att behandla, men de kan hållas under kontroll och minskas gradvis i sin storlek.

Om du är en vuxen som lider av beteendestörningar kan magin som jag kommer att beskriva orsaka dig mycket känslomässigt obehag. Jag rekommenderar att du söker en specialist som kan hjälpa dig att göra läkningsprocessen bekväm.

Jag gjorde också ritualer med Buer för att bekämpa min kakaduas fobi. Rädslan i min fågels djupa hjärna började flyta upp, och denna process var läskig för honom.

När rädslan börjar flyta upp kan du frysa den och driva bort den. Heramael, Buer och Marbas är mycket säkra demoner att kalla till för läkning av husdjur. Se också mina inlägg om farliga demoner och de bästa demonerna för nybörjare.

Den mest lämpliga tiden att göra sådana “is ritualer” är naturligtvis fullmånen eller den avtagande månen. Det är bäst att kalla på Heramael under en tisdag.

Naturligtvis är Heramael under Lucifer och när jag gjorde magi kallade jag på både Lucifer och Heramael.

 

 

 

 


 

Demonen Heramael

och ritualen med is

 

 

Du kommer behöva:

en glasburk med skruvlås

ett rött sigill av Heramael

en fjäder eller päls från ditt husdjur (eller ditt hår om du läker din rädsla)

Johannesört, kamomill, rödklöver, salvia, malen kanel och malen muskotnöt

vatten för att fylla glasburken

en helande balsam att applicera på fjädern (för när kakaduan får panik, springer den runt och bryter blodfjädrar)

servetter, plastfilm och gummiband

Jag formulerade evokationen av Heramael så här:

”Jag kallar dig, kära demon Heramael. Jag behöver än en gång din hjälp. Heramael, jag vill tacka dig för att du har läkt min lilla kakadua. Hans vingar och svans har läkt och den fysiska smärtan är över för länge sedan.

Nu behöver jag din hjälp för att läka min fågels panikattacker och rädslor, eftersom min fågel är rädd för varje ljud. Var snäll och gör att hans rädslor minskar och lämnar honom för gott. Snälla förvandla min lilla kakadua till en självsäker och modig fågel. ”

Jag presenterade fjädern för de 4 elementen (demonerna) och bad dem hjälpa min fågel. Läkande balsam applicerades på den lilla fjädern och fjädern slogs försiktigt in i en servett.

Örter tillsattes och lindades in i en servett. Allt detta lindades in i det röda sigillet av Heramael och lindades sedan in i plastfilmen. Slutligen säkrade jag bunten med gummiband.

Bunten placerades i glassburken och vatten tillsattes. Sedan sa jag min “witch spell” tre gånger och stängde burken. Från tidigare liknande ritualer på mig själv vet jag att deras effekt är gradvis men kraftfull. När vattnet förvandlas till is kommer fjädern att vara still och paniken upphör (men det tar lång tid naturligtvis).

Denna magi hjälpte till att läka den värsta rädslan och nu omvandlar demon Ipos min fågel till ett modigt husdjur.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft