Det fjärde pentakel av Jupiter från Clavicula Salomonis – penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Det fjärde pentakel av Jupiter

 

 

Jupiters fjärde pentakel kan användas istället för sigillet av demonen Bune.

 

 

Det fjärde pentakel av Jupiter beskrivs i Clavicula Salomonis. Det används inom penningmagi. Låt oss erkänna: vissa människor är rädda för demoner. Jag kommer att beskriva en ritual med änglarna Adoniel och Bariel för er som fruktar demoner.

Du kan skapa dina egna versioner av det fjärde pentakel av Jupiter. Du kan också rita ut sigillen av Adoniel och Bariel om du vill.

Denna ritual görs under en torsdag och så nära fullmånen som möjligt. Om du vill finjustera din magi kan du göra ritualen under Jupiters astrologiska timme.

 

 

 


 

Det fjärde pentakel av Jupiter:

magiska ingredienter

 

 

 

det tredje pentakel av Jupiter

 

 

Detta är Jupiters tredje pentakel. Jophiel kontrollerar de kallade krafterna.

 

 

Jupiters fjärde pentakel

oljor för pentakeln: mynta och kanel

penningpulver: blanda kanel och malen muskotnöt (förhållandet är 2: 1). Förvara detta pulver med pengar och silver (guld) smycken hela tiden.

en liten påse, en stor servett och ett gummiband

ett vitt stearinljus: måla det med olivolja och rulla det i penningpulvret

en hel muskotnöt

kanelstänger

ett mynt

4 ädelstenar (ametister är bäst)

 

 

 


 

Magi av Jupiter:

en enkel evokation av Jophiel

 

 

”Jag kallar på dig min kära Jophiel. Jag kallar dig i namnet och genom Guds Herre. Kom till mig och hör mina önskemål. Kontrollera och rikta de kallade krafterna av Jupiter för att manifestera min vilja. ”

 

 

 

 


 

Magi av Jupiter:

en enkel evokation

av Adoniel and Bariel:

 

 

”Jag kallar på er, kära Adoniel och Bariel. Jag kallar er i namnet och genom Guds Herre. Kom till mig och hör mina önskemål. Hjälp mig. ”

Då bör du ange dina specifika behov och göra magi. Du kan också berätta för änglarna om dina affärsplaner (en startplan) och be dem hjälpa dig att komma igång. ”

 

 

 


 

Det fjärde pentakel av Jupiter:

ritualen

 

 

Tänd stearinljuset. Placera några droppar mynt- och kaneloljor på Jupiters fjärde pentakel. Lägg till myntet, hela muskotnoten, kanelstänger, ädelstenar och penningpulvret.

Koncentrera dig och dagdröm lite om din önskan och se dig själv uppnå ditt mål. Gör visualiseringarna under 10 minuter.

Höj energin i din cirkel och rikta din trollstav (athame) mot Jupiters fjärde pentakel. Föreställ dig att änglarna kommer in i din trollstav. Överför denna kraft visuellt till Jupiters fjärde pentakel.

Avsluta din ceremoni och låt ljuset brinna ut. Packa allt i en servett, säkra med ett gummiband och lägg allt detta i textilpåsen. Resultaten kommer att följa.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft