Demonen Heramael och växtbaserade botemedel för läkning av diabetes


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Demonen Heramael lär ut konsten att bota sjukdomar, inklusive fullständig kunskap om alla sjukdomar och dess botemedel. Han berättar också om dygderna hos växter, var de finns, när de ska plockas, och hur dem ska beraedas till ett fullständigt botemedel. ”

Grimorium Verum (originaltext på hebreiska)

 

 

 

 


 

Demonen Heramael:

Ett tack från Betty

 

 

Demonen Heramael beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Min svåger mår redan bättre efter att du gjorde magi med Heramael för honom. Du ser hur fantastiskt du och dina demoner är !!! Tack för all din hjälp Bonnie. ”

Betty från USA

 

 

 

 


 

Demonen Heramael och helande ritual

 

 

Det här är mitt altares högra sida. Jag hade förberett allt inför magin för att hjälpa min klient.
Det här är mitt altares högra sida. Jag hade förberett allt inför magin för att hjälpa min klient.

 

 

Jag hade gjort healing seansen för Bettys bror och en andra healing ritual för hennes syster. Demonen Heramael hjälpte mig att läka båda människorna.

På bilden (ovanför) ser du Heramaels sigill, en liten pappersdocka av min klient med skriftlig information om henne (födelsedatum och adress).

Jag har också 2 helande salvor på mitt altare: Borolin aurovedic antiinflammatorisk antiseptisk salva och Zon med 2,5% ketoprofen (snabb lindring av fysisk smärta).

Jag använder Boroline för att bekämpa det ökade antalet antikroppar i blodet (för att förhindra cancer). Jag vet att Boroline (när jag använde den på min fars docka) hjälpte min far att stabilisera det ökade antalet antikroppar.

Antalet antikroppar minskade snabbt efter min besvärjelse, och läkarna avvisade den tidigare diagnostiserade cancerväxten. 

Zon ger snabb lindring från smärta i kroppen. Jag använde båda salvorna på klientens docka på ett överdådigt sätt. Dockan programmerades av mig för att bli frisk snabb och packades sedan i mjuka servetter. Detta paket stoppades sedan i den vikta sigillet av Heramael.

 

 

Detta är den vänstra delen av mitt altare. Örter, bark och oljor för läkning av diabetes under en besvärjelse.
Detta är den vänstra delen av mitt altare. Örter, bark och oljor för läkning av diabetes under en besvärjelse.

 

 

 


 

Om diabetes och dess orsak

 

 

Våra kroppar är väldigt smarta. Diabetes sägs vara en genetisk sjukdom. Det kan vara så. Vi har två kopior av insulinkodande DNA-segment.

Ett exemplar är från vår mamma och det andra från vår far. I fall av genetisk predisponering för diabetes är endast en kopia av det insulinkodande DNA-segmentet funktionellt. Det andra insulinkodande DNA-segmentet är inaktivt.

När vi utsätts för extrem stress under längre tidsperioder utlöser hjärnan en överlevnadsmekanism. Det måste stänga av synen för att skydda oss från att se livets fasor.

För att stänga av synen måste produktionen av insulin också stängas av. Insulin produceras i bukspottkörteln. I bukspottkörteln transkriberas en kopia av det insulinkodande DNA-segmentet (den friska genkopian) till Messenger-RNA och sedan översätts Messenger-RNA till proteinet Insulin.

Men på grund av extrem stress i våra liv blockerar hjärnan denna process. Insulin slutar produceras och nivån av sockerarter i blodet stiger snabbt, eftersom insulin inte hjälper till att modifiera blodsockret.

Kolesterolnivån stiger också på grund av frånvaron av insulin. Blodtrycket stiger eftersom blodet blir mycket tjockt på grund av den höga koncentrationen av sockerarter.

På grund av detta är den optiska nerven i ögat under stort tryck. Nerven skadas och detta kallas glaukom. Grå starr är den optiska linsens grumling i ögat och de är relaterade till det höga blodtrycket orsakat av frånvaron av insulin.

Yrsel orsakas av tryck i blodkärlen som är anslutna till öronen. Bakom öronen har vi ett litet gäng kristaller som signalerar till hjärnan att jorden är platt under våra fötter.

När denna signalväg fungerar bra kan vi gå rakt utan att tappa balansen. Men under högt blodtryck förflyttas kristallerna och rör sig hela tiden.

Signalvägen mellan örat och hjärnan lider och vi blir yra. Lösningen är att minska de höga nivåerna av socker i blodet.

 

 

 

 


 

Demonen Heramael

och växtbaserade botemedel

 

 

 

Naturliga botemedel är mycket effektiva för att minska symtomen av diabetes.
Naturliga botemedel är mycket effektiva för att minska symtomen av diabetes.

 

 

Jag använde torkad riven morot och potatisstärkelse för att stimulera mina kunders syn, för Beta-karoten hjälper näthinnan i ögat att fungera med bra prestanda.

Olivolja applicerades på ljuset, eftersom olivolja minskar kolesterolnivån i kroppen. Stearinljuset rullades sedan i krossad vitlök, eftersom vitlök också sänker kolesterolnivån.

Ingredienserna som sänker kolesterolnivån är: lök, oliv, havregryn, vitlök.

Ingredienser som sänker blodtrycket är: potatisstärkelse, majsmjöl, kanel och vitlök.

Ingredienser som sänker det höga blodtrycket är: lök (gula). Jag använde torkade och hackade lökar.

Ingredienser som ökar insulinproduktionen och insulinkänsligheten: bockhornsklöver, gurkmeja, ingefära, kanel, grönt te och vitlök.

Ingredienser som minskar stressnivån i kroppen är: lavendel och kamomill.

Det bruna papperet är Heramaels sigill. Inuti sigillet finns klientens pappersdocka. Dockan är målad med smärtstillande och antikroppsreducerande salvor.
Det bruna papperet är Heramaels sigill. Inuti sigillet finns klientens pappersdocka. Dockan är målad med smärtstillande och antikroppsreducerande salvor.

 

 

 


 

Gör förändringar i din kost

 

 

Kolhydraterna är den primära källan av sockerarter i blodet. När insulin nu inte produceras i klientens bukspottkörtel bidrar dessa sockerarter till hög sockernivå och även till högt blodtryck.

Minska intaget av makaroner, pizza, vitt bröd, alla typer av skräpmat, godis och bakade kakor, milkshakes från McDonalds, Coca Cola och Fanta, undvik vitt socker i ditt te, ris etc.

Öka intaget av grönsaker, fisk, ägg, kyckling, havregryn, potatis, morot, majs, gullök, oliver och vitlök. Du kan äta bönor och ärtor med måtta.

För att minska på kolesterolnivån undvik smör och margarin. Gå istället för olivolja även om det är dyrare. Stek maten på olivolja, tillsätt olivolja i sallader.

Om du äter bröd, var noga med att äta brunt bröd i måttligt och hög kvalitet och i kombination med olivolja (istället för smör eller margarin).

Drick 2 eller 3 koppar grönt te varje dag för att öka insulinkänsligheten och produktionen. Lägg till en nypa eller två nypor av malen kanel i ditt gröna te (för att öka på insulinproduktionen och insulinkänsligheten).

Drick kamomillte innan du går till sängs för att minska stress, oro och ångest. Du kan lägga till kamomill i din mat också. Jag lagar ris med kamomill till min stackars kakadua för att lindra hans panikattacker.

Här är växtbaserade / växtartiklar du bör lägga till din diet: oliver, olivolja, vitlök, majs, potatis, gula lökar, morötter, kamomill, bockhornsklöver, gurkmeja, ingefära, kanel, grönt te och havregryn.

 

 

 


 

Andra botemedel

 

 

Öva djup avkoppling minst två gånger per vecka. Du måste meditera. Du kan Ligga i sängen eller i soffan. Mörka rummet och koppla av i soffan.

Din ryggrad måste vara rak. Du kan bära hörlurar och lyssna på guidade meditationer (“läka kroppen” meditationer). Meditationssessionerna kan vara 1 timme eller längre.

Om du somnar, låt dig sova, eftersom din kropp behöver återhämta sig efter sjukdom. Jag tittade på min klients aura under ritualen. Det sjuka området nära bukspottkörteln var tunt. Jag satt i min meditation och fyllde det sjuka området med energikulor.

Eftersom vi vet var bukspottkörteln är, kan vi anta att om auran ser tunn ut nära bukspottkörteln, så fungerar flera chakran (elektriska strömmar) inte bra:

hjärtchakrat (mellan brösten)

solchakrat (nära naveln)

sakralchakrat (lite ovanför reproduktionsorganen)

Även tredje ögat chakra (mellan ögonen) kan fungera dåligt på grund av glaukom och grå starr.

Det rekommenderas att du använder guidade chakrameditationer och reparerar och balanserar chakran också. Om de börjar fungera kommer chakran att ge näring till organen intill dem. Sjukdomen kommer att avta gradvis.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft