Nekromantisk magi: döda soldater, hur de kan hjälpa dig och vad du kan erbjuda som betalning


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromanti och döda soldater

 

 

Nekromantisk magi är farlig, men demonen Murmur kan hålla dig trygg.

 

 

Nekromanti och döda soldater är ett väldigt intressant ämne inom häxkonst. Nekromantisk magi med döda soldater är mycket farlig, eftersom dessa varelser är oförutsägbara och de längtar också efter ständig uppmärksamhet och de tvingar häxan sin vilja.

Nedan hittar du en blandning av information om nekromantiska ritualer med döda soldater. Du hittar också några råd och några anteckningar om mina erfarenheter.

 

 

 


 

Nekromanti och döda soldater:

demonen Murmur

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna om du gör ritualer med döda soldater. Murmur kan skydda dig, men bara från psykisk skada. Denna demon kan inte skydda dig från olyckor och död om något går fel: din magi börjar visa oväntade och läskiga resultat.

En död soldats energi är väldigt tung och dominerande. Att hålla en nekromantisk ritual med en död soldat är måttlig stark, men dragningskraften av en sådan ritual med två döda soldater och en död militär av hög rang är enorm.

Varför? Det beror på den högt rankade döda militären. Denna ande kan uppmana fler soldater att manifestera din vilja, och om din magi går fel … då stackars du.

Du kan vittna oförutsägbara händelser och ett tvångsmässigt tankemönster i dig. Döda soldater är ibland oförutsägbara och du kan inte veta hur din ritual kommer att fungera.

Under några tillfällen fick jag fruktansvärda panikattacker och jag var upptagen med att neutralisera min ursprungliga ritual under flera dagar. Vem som helst kan göra misstag, men rädsla är inte trevligt att uppleva.

Soldater följer order och ger folk order. Magi kan gå fel och du måste kunna se vart din magi tar dig. Du måste kunna stoppa nekromantisk magi i tid och innan det är för sent.

Oetisk magi och förbannelser kan leda till panikattacker, olyckor och dödsfall. Men det som är bra är detta: du kommer att vinna alla häxakrig om det kommer att finnas ett behov av att slå tillbaka.

Dina förbannelser kommer att vara dödliga för den som förbannar dig (döda soldater kommer fysiskt att eliminera), eftersom Goetia demonerna är maktlösa i jämförelse med död militärpersonal. Ingen Goetia demon kan skydda din fiende från dina förbannelser.

Jag är säker på att det inte är din avsikt att döda dina fiender, men du bör vara medveten om att detta kan hända av misstag om du skickar döda soldater till din fiende.

En gång i tiden var alla döda soldater levande människor och de hade sin egen moraliska kod. Vissa brott är en norm för dem och de förstår inte magisk etik.

Döda soldater förstår inte ordet: ”skada”. Ordet skada är lika med “gå döda dem”. Det är av denna anledning, det är en dålig idé att skicka döda soldater till fiender.

Om din beskyddare (en död soldat) blir väldigt arg på din fiende kan händelserna utvecklas på ett tragiskt sätt. Det är viktigt att kunna återkalla döda soldater från deras ursprungliga uppdrag.

 

 

 


 

Nekromanti och döda soldater:

Goetia

 

 

Förutom Murmur finns det andra necromanti demoner i Goetia: Samigina, Bune, Belial och Bifrons. Belial samarbetar mycket bra med döda bankirer och dessa två andar kan hjälpa till med ett banklån.

Samigina lär ut magi och nekromanti, Bune hjälper en att bli ekonomiskt trygg och han kan hjälpa Murmur medan du kallar på flera döda under dina nekromanti ritualer.

 

 

 


 

Nekromanti och döda soldater:

andra typer av magi

 

 

Som jag har nämnt, är det inte lämpligt att förbanna fiender med hjälp av döda soldater. Jag tror att det räcker att du ber dina fiender att aldrig skicka några förbannelser till dig, om de inte vill dö när du kontrar.

 

 

 

Hjälp med ditt arbete

 

 

Men döda soldater kan hjälpa dig att bli mer produktiv och mer organiserad. Om du driver ditt eget företag kan en död soldat visa dig hur du kan skydda ditt företag.

En död soldat kan hjälpa dig att strukturera ditt arbetsflöde om du har många saker att göra och fixa. Han kommer också att öka din arbetshastighet. Många Goetia demoner kan delta i ritualen tillsammans med döda soldater.

Demonerna jag har kallat tillsammans med döda soldater är:

Murmur (hjälper till att förmedla meddelanden, begäran om hjälp, kärlek och tacksamhet till de döda)

Agares (översättning)

Phenex (skriva dikter och blogga)

Sallos (kärleksmagi)

Dantalion (kärleksmagi)

Focalor (skydd)

Barzabel (mod)

Kedemel (skönhetsmagi)

 

 

Kärleksmagi

 

 

Döda soldater är mycket bra inom kärleksmagi. De kan hjälpa Sallos och Dantalion och hjälpa person A att bli kär i person B. Efter ett tag kommer kärleksmagin att sakta ner (kärleksmagi körs inte evigt).

Om du vill att kärleksmagin ska köras evigt, kanske du vill använda dockor av döda soldater. Men den här magin är väldigt farlig att göra på uppdrag av kunder, eftersom det inte finns något sätt att stoppa eller vända på magin om förhållandet blir dysfunktionellt.

Döda soldater kommer fortsätta att tvinga personen A att älska personen B och det kan uppstå hat, misshandel och ilska i förhållandet.

Det är också möjligt att bli kär i andar. Om du vill bli kär i en ande (en döda människa) kanske du vill kalla på Sallos, Dantalion, den ande du vill älska och en död soldat. Gör kärleksmagi och njut av resultaten.

Resultaten är fantastiska. Jag har försökt att älska en död soldat (vi är fortfarande magiska vänner och jag gör ritualer med honom ofta). Jag älskade känslan av glädje och frihet.

 

 

Skydd, manipulation och skydd mot fiender

 

 

Döda soldater är mycket bra beskyddare. Om du har någon som förstör ditt liv kan du kalla på Murmur och din favorit död soldat. Visa den döda soldaten bilden av din fiende.

Be den döda soldaten att gå hem till dina fiender och göra fienden upptagen med något. Vissa människor verkar aldrig vara upptagna, men de blir arga när andra är upptagna.

Be i så fall den döda soldaten att få dem att träffa kärlekspartner hela tiden. Be den döda soldaten att hitta dem en kärlekspartner (för att hålla dem upptagna och borta från dig).

 

 

 

 

När en ritual har gjorts kommer en död soldats intellekt att bli en del av dig. Det är av den anledningen att en död soldat kan hålla dig trygg och borta från farliga situationer.

Jag är i en lite olycklig situation. Jag kallade pål en död tysk man som hade tjänat flera Järnkors under andra världskriget (i samband med ritualer med Barzabel). Den döda blev förälskad i mig direkt.

När andar av de döda blir kära i de levande kommer deras intellekt att bli en del av de levande. Ibland kommunicerar jag och den döda mannen inuti min hjärna.

Till exempel stänger jag ögonen och frågar den döda mannen: “Älskar du mig?” Anden skickar mig en syn på ett SMS med en text: “Ja, jag älskar dig.”

Det är väldigt viktigt att ha mycket goda förhållanden med andar av döda soldater. Jag tillåter den döda mannen att vara ansvarig hela tiden och ber honom att skydda mig och fortsätta att älska mig.

 

 

Manipulation

 

Om det finns en situation som måste bringas i ordning genom manipulation kan du be den döda soldaten att påverka målet (en person) för din magi. Döda soldater är mycket bra på att hjärntvätta människor till vissa idéer.

Målet för din magi kommer inte att veta vilka tankar som är deras egna och vilka som sätts in i deras sinne av dig och den döda soldaten.

 

 

 


 

Ett löfte är ett löfte

 

 

Vad du än lovar under din ritual blir ditt öde. Jag lovade en död soldat: ”I utbyte mot beskydd kommer jag att försöka befria dig från din sorg över plötslig död, bränna gravljus i ditt minne och servera dig kaffe och allt du gillade medan du levde”.

Snart sprang jag till krigshjälmen flera gånger per kväll och kramade den. Jag kände mig riktigt ledsen. Av en känsla av skuld gjorde jag stora inköp (flera lådor) av gravljus.

Jag tvingades göra ritualer med den döda soldaten nästan varje dag och jag serverade:

kaffe

vatten

ost

fläsk

potatis

fisk

tomat

kyckling

konserverade soppor

gröt

alkohol

cigaretter

chokladdryck och praliner

bilder av vackra kvinnor

filtar, pengar och många andra saker

Du kan erbjuda alla saker (från listan ovan) som jag hade erbjudit den döda soldaten. Jag har en speciell ring för den döda soldaten. Det är hans privata ring nu. Varje gång jag kallar på den döda soldaten ger jag honom hans ring.

 

 

 


 

Timing av ritualer: nekromanti

 

 

 

Detta är Livets Träd.
Generellt sett kommer de dödas andar från Binahs sfär på Livets Träd (Klifa Satariel om de döda är från helvetet).

 

 

Clavicula Salomonis innehåller bra information om tidpunkten för nekromantiska ritualer. Sådana ritualer kan göras under lördagar och under Saturnus astrologiska timme.

Sefira Binah sägs vara en plats som är starkt kopplad till döden och de döda. Denna plats styrs av Saturnus och Binahs motsvarigheter är sådana:

Härskande planet: Saturnus

Dag: lördag

Astrologisk timme: Saturnus

Altarduk: mörkgrå

Metall: bly

Halvädelsten: pärla

Jord: från kyrkogården (mitt eget val)

Nummer inom magi: 3

Binahs skal är Satariel (i helvetet). Lucifuge Rofocale styr Satariel. Du kan anropa Lucifuge Rofocale och Murmur när du kallar till döda soldater. Du kan också kalla på Murmur (under en fredag ​​och under Saturnus astrologiska timme) när du anropar dina döda soldater.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft