Demonen Morail: säkra tecken på att magin är bra gjort


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Morail

 

Demonen Morail är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Morail gör allt du vill osynligt. Denna demon kan dölja dig från dina fiender. Denna demon kan hjälpa dig att dölja brev och viktiga dokument från dem som inte ska se dina saker.

Källa: Grimorium Verum

 

 

 

 


 

Demonen Morail:

tecken på att magin är aktiv

 

 

Var beredd på lite kaos när du ber demonen Morail att gömma dig bort från myndigheterna. Jag har ingen anledning att gömma mig, men vissa gör det. Så detta är vad som kan hända dig efter att du ber mig att kalla på Morail för att dölja dig … läs vidare!

Detta hände mig direkt efter min magi med Morail:

mitt krypterade e-postmeddelande påverkades av min magi på ett negativt sätt, eftersom jag inte kunde se de inkommande bilderna av mina klienter

USA: s posttjänstpersonal kunde inte “hitta” min klient i deras system och hon fick ingen anmälan om mitt paket med häxflaskan (den innehöll Morails sigill) som kom till USA

Alla mina paket har spårningsnummer och min klient hittade paketet: det var på väg tillbaka till Sverige. Jag sa till min klient: ”Det är ritualen med Morail som leder till ett sådant kaos. Oroa dig inte, när ditt paket kommer tillbaka till Sverige skickar jag det tillbaka till dig. ”

 

 

 

 


 

Demonen Morail: tecken

på att magin är bra gjort

 

 

När du ber Morail att dölja dig från specifika människor, blir alla platser som har någon koppling till dessa människor säkra mål för magin. Det här är ett säkert tecken på att magin är väl genomförd och är aktiv. Hurra, Morail!

 

 

 

 


 

Demonen Bael: en liknande demon

 

 

Demonen Bael finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bael från Goetia kan dölja dig från dina fiender och från bråkmakare på ditt arbete. Bael framträder som en man i en grå outfit och han bär med sig en enorm filt.

Han kommer att täcka dig med filten så att du blir osynlig.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft