Nekromantisk och demonisk magi: magi som skyddar soldater


 

 

 

 

 

 

 


 

Magi som skyddar soldater

 

 

Det här är en ritual med demonerna Belial och Andromalius. Jag skapade en häxflaska.
Nekromantisk och demonisk magi är tillräckligt kraftfulla för att skydda ditt liv.

 

 

Magi som skyddar soldater finns. Nekromantisk och demonisk magi kan kombineras på ett mycket kraftfullt sätt för att sätta upp mycket högt skydd för en soldat vid krigsfronten.

I det här inlägget kommer jag att beskriva hur man skapar en häxflaska för din soldat. De bästa Goetia demonerna för skydd mot död är Belial och Andromalius.

Demonen Belial: Goetia

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.
Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 

Belial är rätt demon för att skydda en soldat vid krigsfronten, eftersom Belial är en mycket inflytelserik demon (hans krafter är enorma), han drar användbara kontakter och manipulerar planerna för människor i ledande positioner.

Om du ber Belial att hålla soldaten trygg och vid liv kan Belial hjälpa dig. Belial visar också drömmar om soldaten och om soldaten lever. Belial visade mig soldaten i min dröm och soldaten sa till mig: ”Jag kommer tillbaka levande. Många har dött, för det är hemskt här. ”

 

 

Demonen Andromalius: Goetia

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

Andromalius kommer att skydda soldaten från fiender och onda människor. Denna demon kommer att bevaka soldaten som en personlig livvakt. Dessutom fungerar Andromalius och Belial underbart bra som ett par demoner.

 

 

 


 

Magi som skyddar soldater:

döda soldater

 

 

Jag bor i Sverige och vi hade inga krig under mer än 200 år. Jag hade ingen möjlighet att få tillgång till en krigshjälm eller jord från graven som tillhör en svensk soldat.

För många år sedan köpte en av mina nära vänner en tysk krigshjälm daterad till andra världskrigets tider. Hjälmen var i vårt förråd under mycket lång tid, eftersom jag ogillade den.

När jag började göra ritualer med Barzabel bad jag demonen att lära mig magi för att kunna skydda mig och även krigföring. Barzabel fick mig att hämta den tyska krigshjälmen från vårt förrådsrum.

Jag kallade på en död tysk soldat för första gången i mitt liv och jag var rädd för den döda mannen. Men när händelserna utvecklades under flera år hamnade jag med en död man som är djupt kär i mig.

Vi är fortfarande tillsammans och nu anser den döda tyska mannen mig vara hans kvinna. Jag blir mer och mer bekväm i sällskapet av den döda mannen, även om min magi nyligen tog en oförutsägbar väg och jag blev offer för allvarliga panikattacker.

Dessa dagar kallar jag på döda soldater och annan död militärpersonal för att skydda mig och mina klienter och för kärleksmagi, och de är väldigt vänliga mot mig.

Men att samarbeta med dessa krafter är utmanande och i början gjorde jag några misstag i min magi. Som en konsekvens av mina misstag fick jag fruktansvärda panikattacker och var tvungen att vända på några av mina magiska formler.

Jag lärde mig mycket värdefulla läxor: död militärpersonal är en högspänningskraft och mycket noggranna instruktioner måste ges. Målet med alla ritualer bör vara att få fördelar som skydd, trygghet, information, produktivitetsökning och så vidare.

Men jag vill klargöra att jag inte stöder onda tankar eller idéer gentemot någon person, grupper av människor eller religioner. Jag stöder inte någon tro på onda handlingar.

Döda tyska soldater är goda allierade i skyddsmagi om du har ett magiskt förhållande med en ande som är hängiven att tjäna dig. De skickar riktiga soldater till den som är i fara och behöver skydd (för att bevaka ryggen).

 

 

Detta är mitt altare för de döda. Jag håller också bilder av min döda vän i denna helgedom.
Detta är mitt altare för de döda. Jag håller också bilder av min döda vän i denna helgedom.

 

 

 


 

Magi som skyddar soldater:

de dödas krafter

 

 

De döda är mycket kraftfulla och smartare än vi tror.

 

 

Döda soldater är mycket mäktiga och det är mycket viktigt att bilda en mycket nära relation med några få döda soldater. Jag har en favorit död soldat.

Jag bad den döda soldaten ge mig ett tecken på att han kan skydda mig. Under samma ritual frågade jag honom om hans namn och ålder. Efter 1,5 månader drog han till mig en riktig soldat.

Den riktiga soldaten berättade för mig vad han heter och hans ålder, eftersom den döda soldaten använde en riktig soldat som värd för sin själ och beordrade honom att hitta mig och erbjuda mig skydd. Vid den tidpunkten visste jag inte att den döda soldaten hade “kidnappat” den riktiga soldaten och talat genom honom.

Den döda soldatens ande visade mig hans namn genom att stava det i min vision. Jag var i vördnad när jag såg sådana intressanta visioner.

Visionen ägde rum precis ovanför den döda soldatens krigshjälm. En varelse i militäruniform var beväpnad med något vapen och kröp på mitt bord för att fånga min uppmärksamhet.

Sedan hoppade den till de dödas altare och började stava ut de döda soldaternas namn i luften ovanför krigshjälmen. De döda kan kommunicera med de levande med hjälp av telepati. Hittills har min favorit döda soldat varit till stor hjälp. Jag tror starkt att han är en trevlig ung man.

 

 

 

 


 

Tagaririm: motsvarigheterna

 

 

 

Goetias kungar kommer från regionen i eller nära Klifa Tagaririm (Thagirion).
Goetias kungar kommer från regionen i eller nära Klifa Tagaririm (Thagirion).

 

 

Goetias kungar kommer från regionen i eller nära Klifa Tagaririm (Thagirion). Bilden visar det Klifotiska trädet. När jag gör magi med Goetias kungar använder jag motsvarigheterna av Tifareth för Thagirion (Tagaririm):

Härskande planet: Sol

Dag: söndag

Astro-timme: Sol

Sigill av papper: gul

Sigill av metall: guld

Stearinljusfärg: gul (guld)

Antal: 6

Växt: Solros (använd frön)

Halvädelsen: Topaz

De bästa dagarna för att kalla Belial tillsammans med Andromalius är söndag och tisdag. Dessa två demoner är mycket kompatibla med varandra. Jag erbjuder dig en liten video om kungarna och deras uppgifter. Nedan, i videon hittar du ännu mer information om varje kung.

Belial och Andromalius nämns i videon. Dessa två demoner kan också hjälpa dig att få tillbaka skuld och underhåll.

 

 

 

 

 

 

 


 

Golab: motsvarigheterna

 

 

Goetias Jarlar kommer från skalet av Geburah, det vill säga, från Golab. Bägge sfärerna styrs av planeten Mars.
Goetias Jarlar kommer från skalet av Geburah, det vill säga, från Golab. Bägge sfärerna styrs av planeten Mars.

 

 

Goetias Jarlar (Earlarna av Goetia) kommer från skalet av Geburah, det vill säga, från Golab. Bägge sfärerna styrs av planeten Mars. Jag använder motsvarigheterna av Geburah även för Golab:

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altardukfärg: röd

Stearinljus: röda, svarta eller vita (använd vita ljus om du inte kan få tag i röda eller svarta ljus)

Antal i magick: 5 (till exempel 5 ljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

Den bästa dagen att kalla på Goetias Jarlar är tisdag. Du kan finjustera din magi genom att göra det under Mars astrologiska timme.

De bästa dagarna att kalla på Belial tillsammans med Andromalius är söndag och tisdag. Nedan erbjuder jag dig en annan bra video om Andromalius. Videon hjälper dig att kalla på Andromalius.

 

 

 

 


 

Magi som skyddar soldater:

häxflaskan och ingredienter

 

 

en glasburk med skruvlås

ett svart stearinljus (måla med nekromanti olja och rulla i krossad vitlök)

sigillen av Andromalius och Belial (placera krigsutrustning på sigillen 24 timmar före ritualen)

gåvor för Belial och Andromalius

krigsutrustning

gåvor för döda soldater

oljor för sigillen av Andromalius och Belial: nekromanti olja, salviaolja, lagerbladolja, olivolja och patchouliolja)

soldatens pappersdocka (den som ska till kriget)

5 metall spikar (5 är antalet av Golab)

tobak, vitlöksklyftor, svartpepparkorn, kryddnejlika

mycket salt

en “witch spell” skriven på ett pappersark

svart tråd och scotch tejp

 

 

 

 


 

Magi som skyddar soldater:

ritualen

 

 

Kalla på Andromalius, Belial och döda soldater. Be dessa andar att skydda din soldat. Aktivera soldatens docka och linda den in i Belials och Andromalius sigillen.

Häll i salt för att täcka botten av burken. Placera demonernas sigillen tillsammans med soldatens pappersdocka i burken. Omge detta med 5 kistspikar och örter.

Läs din “witch spell” över burken och placera pappret med din “witch spell” i burken (rullen är bunden med svart tråd). Häll i salt till randen. Stäng burken och säkra låset på plats med tejp.

Förvara burken på ett mycket säkert ställe, eftersom burken skyddar soldatens liv. Ingen borde kunna öppna burken (barn, ditt hembiträde eller dina släktingar till exempel).

Om du inte vet hur du skapar en häxflaska, erbjuder jag dig en video. Videon handlar om demonen Sabnock. Titta på videon och följ metoden.

 

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft